iyi oyuncu 8 olarak ama 6 yi doldurmadan nekadar dogru bilemedim, yillarca kanayan o bölgemiz melodan sonra az cok fernandoyla teselli bulmustuk, simdi yine cikmaza girersek yandik.

iyi oyuncu 8 olarak ama 6 yi doldurmadan nekadar dogru bilemedim, yillarca kanayan o bölgemiz melodan sonra az cok fernandoyla teselli bulmustuk, simdi yine cikmaza girersek yandik.
Yollamak hataydı günlerdir söylüyorum o kalitede birini alamayız çünkü mali durum elvermiyor bir kere.
Fejsa Josef Mensah falan burun kıvırma lüksümüzün olmadığı oyuncular gibi gözüküyor.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yollamak hataydı günlerdir söylüyorum o kalitede birini alamayız çünkü mali durum elvermiyor bir kere.
Fejsa Josef Mensah falan burun kıvırma lüksümüzün olmadığı oyuncular gibi gözüküyor.

mensah zaten ndiaye tarzi oyuncu dahada iyi olabilir ondan, fejsa her nekadar iyi olursa olsun fernandodan teknik acisindan daha iyi olabildigini düsünmüyorum, iyi paraya sattik 32lik topcuyu seneye bedava giderdi, satalim satalimda öncesinde bir B planimiz olmaliydi!

-----------Nakamba--------
--Mensah------------Banega

4-1-4-1

Mensah konusunda KS ile iş birliği yapılmış olabileceğini söylemiştim. 3.6 milyon opsiyon KS için biraz fazla sanki; bu durumda makul bir farkla bu iş biter...

Sevilla transferlere devam ediyor, düşündükleri bir futbolcunun transferiyle Banega' nın yolunu açabilirler, sözleşmesinin son yılı olması önemli bir detay...

Nakamba' nın düşünüldüğü söylenmişti, genelde beğeniliyor, profili uygun görünüyor. Benzer profilde bir başkası da olabilir...

Tabi üçünün birden alınabilmesi için malum iki 'arıza' tipin elden çıkarılması gerekiyor. Zaten bu ikisi söz konusu rakamlara elden çıkarılamazsa sağlam bir kadro kurmak imkansız gibi bir şey...

-----------Nakamba--------
--Mensah------------Banega

4-1-4-1

Mensah konusunda KS ile iş birliği yapılmış olabileceğini söylemiştim. 3.6 milyon opsiyon KS için biraz fazla sanki; bu durumda makul bir farkla bu iş biter...

Sevilla transferlere devam ediyor, düşündükleri bir futbolcunun transferiyle Banega' nın yolunu açabilirler, sözleşmesinin son yılı olması önemli bir detay...

Nakamba' nın düşünüldüğü söylenmişti, genelde beğeniliyor, profili uygun görünüyor. Benzer profilde bir başkası da olabilir...

Tabi üçünün birden alınabilmesi için malum iki 'arıza' tipin elden çıkarılması gerekiyor. Zaten bu ikisi söz konusu rakamlara elden çıkarılamazsa sağlam bir kadro kurmak imkansız gibi bir şey...
Seri daha iyi olur sanki ha

KS çapında bir kulüp için 3.6 milyon bonservis bedeli ödemek, hele de ülke ekonomisi ve döviz kurlarının şu haliyle aşırı lüks kaçar, bunda bir iş var gibi geliyor bana. Aslen Kayseriliyim, az çok takip ederim; daha rahat konjonktürlerde dahi böyle bir bonservis ücreti ödediklerini hatırlamıyorum. Sonuçta bu adam etten kemikten bir insan; ağır bir sakatlık geçirse sıçtıklarının resmidir...

Forumdaşın biri Erman Toroğlu' nun, KS un Mensah' ı almak isteyen kulüp için köprü olacağına dair sözünü paylaşmış ki tam da benim tahminlerimle örtüşüyor. Bu bir miktar karla direkt satış olabileceği gibi, opsiyonlu ya da opsiyonsuz, belli bir bedel karşılığında kiralama şeklinde de olabilir...

Mesela bizimkilerin 1.5-2 milyon bedelle kiralama sözüne güvenerek KS opsiyonu kullanıp 3.6 milyona bonservisini alıyor, sonra biz kiralıyoruz; lig ve UCL de göstereceği olası iyi bir performansla iyi fiyata müşteri çıkarsa win-win. Beklentiyi karşılamadı diyelim; opsiyon varsa alırız, yoksa KS da devam eder; bizim zararımız minimum, KS ise 3.6 lık oyuncuyu 1.5-2 milyona maletmiş olur...

Adamda müthiş bir enerji var öyle böyle değil biraz kafası çalışsa zaten Türkiyeye yolu düşmezdi..

Mukemmel oynadi Ama ilk transfer döneminde haksizlik yapilacak cöp ilan edilecek

Almamiz gerekiyordu cunku ndiaye gibi dinamik Ama ndiaye ye göre topla arasi cok daha iyi

Topla giden her topçuya hayranım ya ofsayt olan pozisyondaki şutu da enfesti

Sene başı olsa burnu büyüklük edip gülerdim de elimizdeki orta sahaların topla münasebetine bakınca hakikaten farklı bir herif olduğu ortaya çıkıyor. Zaten Erol Bedir'in en büyük uktesidir heralde bu adamı 3.5'a alıp satarak komisyonunu yiyememek. Birini satsak biz büyük ihtimal 6-7 bayılır, şu anda açık alan oyuncusu gibi görünen bu arkadaş yüzünden saç baş yolardık. O yüzden Messi-Bappe-Ronaldo filan hariç bize gelse kesin müthiş oynardı filan diyemiyorum. Kayseri için çok başarılı bir adam kuşkusuz.

Her mac harika dahi oynasa bize gelmis olsaydi büyük ihtimal cöp olurdu. Huyundan mi suyundan mi bilmem anadolu dan yaptimiz transferler cöp olup bitiyor. Belki bize gelerek türkiyede zirveyi gördüm onun icin mi saliyorlar kendilerini bilmiyorum

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her mac harika dahi oynasa bize gelmis olsaydi büyük ihtimal cöp olurdu. Huyundan mi suyundan mi bilmem anadolu dan yaptimiz transferler cöp olup bitiyor. Belki bize gelerek türkiyede zirveyi gördüm onun icin mi saliyorlar kendilerini bilmiyorum

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayır abi çünkü Anadolu takımlarında buldukları alanları bulamıyorlar büyük takımlarda. Bu yüzden büyük takımsan ve her maç kapanan rakiplere karşı oynayacaksan daha önce bu işi deneyimlemiş topçularla yola çıkacaksın. N'diaye Osmanlı'da açık alanda tarih yazıyordu, bize geldi önünde 8 savunmacı varken 2 metreye pas veremeyen bir kazmaya dönüştü. Çünkü öyle bir beceri yok adamda. Allah vergisi muazzam bir fizik ve dripling yeteneği ama yok denecek futbol aklı ve pas becerisi. N'diaye-Onyekuru-Mensah gibi adamları etkin kullanmak istiyorsan anca Simeone'nin Atletico'ya oynattığı gibi topu gevemeleden önde baskı ve kontra ağırlıklı, fiziksel gücü ön plana çıkartan bir top oynatacaksın. Zaten Ersun teşvikçisinin Vedat'ı etkin kullanmasının sebebi de o. Herifte ben Fener'e geldim, hiçbir şey bilsesem de bu takıma pas oyunu oynatacağım demiyor. Sıkıştıkları anda Vedat'a top şişirip ilerde çoğalıyorlar. Vedat bizde olsa büyük ihtimal her pozisyonda yerden top getirip herifin Henry'lik yapmasını beklerdik. Doğru kullanılacağını bilsem Mensah'ın Galatasaray'a gelmesini isterdim ama bizim tek tip oyunumuz yüzünden N'diaye'den farksız olacağını düşünüyorum.

Ya abartmayın bu maçta beğendiniz diye. Sezon başından beri stadda izliyorum gayette bok gibi. Bize gelmesine gerek yok.

Sezon basindan beri bizim orta sahada oynayan oyuncularinin yapamadigini Mensah 1 macta yapti. Belki surekliligi yok ama topu aldiginda orta sahada resmen akiyor. Ne zaman maclarina denk gelsem dikine cok iyi dribbling yapiyor, adam son dakikada bile muthis bir top surdu ve Umut'un kacirdigi pozisyonu hazirladi. Bir de bizim orta sahanin bjk macindaki topu aldiklarinda birbirlerine bakip hareket etmeme pozisyonu var.

Geri
Üst Alt