Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.483
- 4.854
- 1.618
iyi oyuncu 8 olarak ama 6 yi doldurmadan nekadar dogru bilemedim, yillarca kanayan o bölgemiz melodan sonra az cok fernandoyla teselli bulmustuk, simdi yine cikmaza girersek yandik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yollamak hataydı günlerdir söylüyorum o kalitede birini alamayız çünkü mali durum elvermiyor bir kere.iyi oyuncu 8 olarak ama 6 yi doldurmadan nekadar dogru bilemedim, yillarca kanayan o bölgemiz melodan sonra az cok fernandoyla teselli bulmustuk, simdi yine cikmaza girersek yandik.
mensah zaten ndiaye tarzi oyuncu dahada iyi olabilir ondan, fejsa her nekadar iyi olursa olsun fernandodan teknik acisindan daha iyi olabildigini düsünmüyorum, iyi paraya sattik 32lik topcuyu seneye bedava giderdi, satalim satalimda öncesinde bir B planimiz olmaliydi!Yollamak hataydı günlerdir söylüyorum o kalitede birini alamayız çünkü mali durum elvermiyor bir kere.
Fejsa Josef Mensah falan burun kıvırma lüksümüzün olmadığı oyuncular gibi gözüküyor.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seri daha iyi olur sanki ha-----------Nakamba--------
--Mensah------------Banega
4-1-4-1
Mensah konusunda KS ile iş birliği yapılmış olabileceğini söylemiştim. 3.6 milyon opsiyon KS için biraz fazla sanki; bu durumda makul bir farkla bu iş biter...
Sevilla transferlere devam ediyor, düşündükleri bir futbolcunun transferiyle Banega' nın yolunu açabilirler, sözleşmesinin son yılı olması önemli bir detay...
Nakamba' nın düşünüldüğü söylenmişti, genelde beğeniliyor, profili uygun görünüyor. Benzer profilde bir başkası da olabilir...
Tabi üçünün birden alınabilmesi için malum iki 'arıza' tipin elden çıkarılması gerekiyor. Zaten bu ikisi söz konusu rakamlara elden çıkarılamazsa sağlam bir kadro kurmak imkansız gibi bir şey...
Her mac harika dahi oynasa bize gelmis olsaydi büyük ihtimal cöp olurdu. Huyundan mi suyundan mi bilmem anadolu dan yaptimiz transferler cöp olup bitiyor. Belki bize gelerek türkiyede zirveyi gördüm onun icin mi saliyorlar kendilerini bilmiyorum
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi