- 27 Ocak 2010
- 132.003
- 97.035
- 5.488
hemen şimdi futbolu bilen alman hoca denildiğinde terim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hemen şimdi futbolu bilen alman hoca denildiğinde terim
Kısmen katılıyorum. Katılmadığım nokta ise teknik heyet ve scout beğenisi doğrultusunda alınırsa, şans verilmesi gerektiği noktasında; niye peşinen 1.5 yıl kiralansın?!..Gomis' in seneye olmayacağı, dile getirilmese de bilinen bir gerçek. Barış' ın yetersizliği de malum. İcardi kalsa da, elde tutamazsak yerini başka biriyle doldurmaya çalışsak da yedeğine iki santrfor gerekiyor zaten. PSG-City filan değiliz ki ''Çat 40 milyona o gelsin; o olmuyorsa çat 50 milyona bilmem kim gelsin'' diyebilelim...
bertuğ henüz bizim seviyede değil. Gomis olmazsa başka biri alınır
barış yetersizse bertuğ daha yetersiz
adamda fizik var, iyi özellikler var ama hala yetersiz
volkan demirel bile genelde yedekten oynatıyor ze luis sakatsa bertuğ 11 oluyor
hemen büyütmemek lazım 2 gol attı diye
Teknik heyet ve scout beğenisi...'' demiştim mesajımda; orasını kaçırmışsın anlaşılan. Barış' tan daha yüksek potansiyel görmüyorlarsa, transfer edilmesine zaten gerek yok; oynayabileceği bir yere gitsin, kısa yoldan...bertuğ henüz bizim seviyede değil. Gomis olmazsa başka biri alınır
barış yetersizse bertuğ daha yetersiz
adamda fizik var, iyi özellikler var ama hala yetersiz
volkan demirel bile genelde yedekten oynatıyor ze luis sakatsa bertuğ 11 oluyor
hemen büyütmemek lazım 2 gol attı diye
Yetki yok Ben napim[Tier 1]
yanardağ gibi patladım
Bizimkisi daha da Tier 1 girsin fbyeçokta heveslenmemek lazım fenerbahçe haberleri de tier 1
Dursun başkanın ekibinde 2-3 tane İskenderunlu olan yöneticiler var.1 tanesini tanıyorum Hataysporla arasında iyi 1 ilişki var.Biz istersek bu transfer olur eğer istemezsekte almayız.Habere göre de sadece ilgileniyomuşuz..çokta heveslenmemek lazım fenerbahçe haberleri de tier 1
Bizimkisi daha da Tier 1 girsin fbye
Verelim yetkiyiYetki yok Ben napim
Kızlara karşı ben[Tier 1]
yanardağ gibi patladım