Kısmen katılıyorum. Katılmadığım nokta ise teknik heyet ve scout beğenisi doğrultusunda alınırsa, şans verilmesi gerektiği noktasında; niye peşinen 1.5 yıl kiralansın?!..Gomis' in seneye olmayacağı, dile getirilmese de bilinen bir gerçek. Barış' ın yetersizliği de malum. İcardi kalsa da, elde tutamazsak yerini başka biriyle doldurmaya çalışsak da yedeğine iki santrfor gerekiyor zaten. PSG-City filan değiliz ki ''Çat 40 milyona o gelsin; o olmuyorsa çat 50 milyona bilmem kim gelsin'' diyebilelim...

bertuğ henüz bizim seviyede değil. Gomis olmazsa başka biri alınır

barış yetersizse bertuğ daha yetersiz

adamda fizik var, iyi özellikler var ama hala yetersiz

volkan demirel bile genelde yedekten oynatıyor ze luis sakatsa bertuğ 11 oluyor

hemen büyütmemek lazım 2 gol attı diye

2 maç izledim, Teknik olarak çok yeterli bir herif gibi gelmedi bana, umut bulut tarzı bir kariyer yaparsa onun adına iyi olur

Teknik heyet ve scout beğenisi...'' demiştim mesajımda; orasını kaçırmışsın anlaşılan. Barış' tan daha yüksek potansiyel görmüyorlarsa, transfer edilmesine zaten gerek yok; oynayabileceği bir yere gitsin, kısa yoldan...

Transferi kapatmasak iyi olabilirdi ama kapattık.

Salim Manav anadolu kulüplerinin transferlerinde iyi oluyor lakin büyük takım transferlerinde pek tutturamıyor. Bertuğ ile FB'nin de ilgilendiği söyleniyor.

çokta heveslenmemek lazım fenerbahçe haberleri de tier 1
Dursun başkanın ekibinde 2-3 tane İskenderunlu olan yöneticiler var.1 tanesini tanıyorum Hataysporla arasında iyi 1 ilişki var.Biz istersek bu transfer olur eğer istemezsekte almayız.Habere göre de sadece ilgileniyomuşuz..

Bizimkisi daha da Tier 1 girsin fbye
aq0mpbq0_700w_0.jpg

Geri
Üst Alt