Antalyaspor, Hatayaspor’un 20 yaşındaki forvet oyuncusu Bertuğ Yıldırım’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. (DHA)

antalya'ya oynamak için gitti deniyor ama haji wright var orada. Satılmadı hala, ayrıca luiz adriano var

enteresan bir tercih yapmış

Biz adekugbeyi,bjk maximi,başak figeredoyu,ts markovici alırken fb nin alabileceği tek isim bertuğdu ama antalyaya gitmiş demekki gsli bu çocuk

Fbde sagalı alsın yakışır güzel satmıştı maçı

Bitiriciliği rezalet 10 kez karşı karşıya kalsa 2'sini filan atar ama zamanla düzelir yanlış hatırlamıyorsam en son 5 m euro istiyorlardı.

Alınmalı , hemen oynama garantili kiralanmalı veya 3.forvet olurum derse kalabilir.

1.5 milyon €'ya kadar verilebilir.

Alınmalı , hemen oynama garantili kiralanmalı veya 3.forvet olurum derse kalabilir.

1.5 milyon €'ya kadar verilebilir.
5 m euro bonservis istiyorlar 1.5'a imkanı yok bırakmazlar. Orta yol bulunursa 2.5-3 m euro civarında + Taylan/Emre şeklinde bir takasla çözebiliriz. Hatta bence satın alıp 1 sene daha hatayspor'da kalmasını sağlarsak daha iyi olur bize gelirse en fazla 100-120 dakika süre alır.

5 m euro bonservis istiyorlar 1.5'a imkanı yok bırakmazlar. Orta yol bulunursa 2.5-3 m euro civarında + Taylan/Emre şeklinde bir takasla çözebiliriz. Hatta bence satın alıp 1 sene daha hatayspor'da kalmasını sağlarsak daha iyi olur bize gelirse en fazla 100-120 dakika süre alır.
Bizimkiler hataya gitmez.
Seneye sözleşmesi bitiyor Avrupa'dan talibi olsa çoktan giderdi Bertuğ.

2.5tan bir kuruş fazlaya satamazlar.

Bizimkiler hataya gitmez.
Seneye sözleşmesi bitiyor Avrupa'dan talibi olsa çoktan giderdi Bertuğ.

2.5tan bir kuruş fazlaya satamazlar.
Hatayspor çok sevdikleri fenere o fiyata verir bize vermezler ha oldu da verecek olsalar büyük abilerine sorarlar aynı parayı verirlerse onlara verirler.

Böyle çok uzun boylu futbolcuların (Baktım, TM 1.91 olarak güncellemiş) fiziklerinin oturması, diğerlerine göre biraz daha fazla zaman alıyor; Haaland ayrı tutulması gereken bir mahlukat tabii!..

BJK ın o tip birine pek ihtiyacı yok, FB de bize inat için salça olmazsa yüksek bonserviste diretemezler; mevcut sözleşmesinin son yılına giriyor...

Rotasyon için Umut Nayir' in alınmasını isteyenlerdenim, zor bir transfer olmaz. Kamp ve sezon başı performansına bakılır; beklentiyi karşılayamaz da fazla süre alamayacağına kanaat getirilirse devre arasında paketlenir...

İşte bu noktada Umut yerine Bertuğ düşünülebilir; çok az denk geldi, fazla izleyemedim. Hataysporda iken sergilediği iyi sekanslar kalmış aklımda (Bu scout ekibinin işi zaten, ben çok izlesem de beğensem n'olacak?!)...

Özetle; Umut veya -karar vericiler daha yüksek potansiyel görüyorlarsa- 9 yaş daha genç olan Bertuğ' dan birisinin transfer edilmesini isterim...

Başlığı "Begüm Birgören" diye okudum ve "hastasıyım" yazmaya girmiştim ama değilmiş :red:

Geri
Üst Alt