- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Bu arkadas cok dikkat cekiyor,raporladimefendim kardeş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arkadas cok dikkat cekiyor,raporladimefendim kardeş
Sagal yakışır gerçekten.Biz adekugbeyi,bjk maximi,başak figeredoyu,ts markovici alırken fb nin alabileceği tek isim bertuğdu ama antalyaya gitmiş demekki gsli bu çocuk
Fbde sagalı alsın yakışır güzel satmıştı maçı
5 m euro bonservis istiyorlar 1.5'a imkanı yok bırakmazlar. Orta yol bulunursa 2.5-3 m euro civarında + Taylan/Emre şeklinde bir takasla çözebiliriz. Hatta bence satın alıp 1 sene daha hatayspor'da kalmasını sağlarsak daha iyi olur bize gelirse en fazla 100-120 dakika süre alır.Alınmalı , hemen oynama garantili kiralanmalı veya 3.forvet olurum derse kalabilir.
1.5 milyon €'ya kadar verilebilir.
Bizimkiler hataya gitmez.5 m euro bonservis istiyorlar 1.5'a imkanı yok bırakmazlar. Orta yol bulunursa 2.5-3 m euro civarında + Taylan/Emre şeklinde bir takasla çözebiliriz. Hatta bence satın alıp 1 sene daha hatayspor'da kalmasını sağlarsak daha iyi olur bize gelirse en fazla 100-120 dakika süre alır.
Hatayspor çok sevdikleri fenere o fiyata verir bize vermezler ha oldu da verecek olsalar büyük abilerine sorarlar aynı parayı verirlerse onlara verirler.Bizimkiler hataya gitmez.
Seneye sözleşmesi bitiyor Avrupa'dan talibi olsa çoktan giderdi Bertuğ.
2.5tan bir kuruş fazlaya satamazlar.
Bertuğ gsli gençler ile çok yakın ilişkide U21 dolayısıyla , umarım değerlendiririz.Hatayspor çok sevdikleri fenere o fiyata verir bize vermezler ha oldu da verecek olsalar büyük abilerine sorarlar aynı parayı verirlerse onlara verirler.
Başlığı "Begüm Birgören" diye okudum ve "hastasıyım" yazmaya girmiştim ama değilmiş![]()
Yoklukta değilim kardeşim. Sadece kadınlara karşı biraz fazla ilgiliyim.Marsilyada yoklukta olan tek adam olabilirsin.
Manisada yaşasan normal diyecem
Celal şengör hocamizin aşk ile ilgili söylemlerine katilir misin üstadımYoklukta değilim kardeşim. Sadece kadınlara karşı biraz fazla ilgiliyim.
Olabilir ama dışkı yeme olayından dolayı o adama mesafeliyim.Celal şengör hocamizin aşk ile ilgili söylemlerine katilir misin üstadım