Beşiktaş, 33 Yaşlarında Olan İki Stoperi Transfer Ediyor

Super lig için gayet ideal stoperler gülüp eğlenenler nicin gülüp eğleniyor bir anlayabilsek..

cimbomlularin ciddiyeti elden bırakmaması gerekir.

Stoper için 33 çok yaşlı değil. Türkiye liginde her şekilde iş yaparlar.

Kaliteli stoper formunu kaybetmesin yeter, *yaşı çok önemli degil. 35-36 bandı aşağısı tercih edilebilinir.
kesinlikle sevgili akin . sevgili feramuz ve murat renkdaslarimizin da degindikleri gibi -bolge ve yas skalasina dair dogru bir yere parmak basmissiniz hepiniz *.
(yas konusu) .

dunya futbolun da , *serie a nin altin donemin den bugune italyanlarin liglerini izlerken , nacizane en cok dikkatimi ceken kistas ;
stoperlerin 30+ agirlikli olmasi. < bunu bi ara arastirmisdim da.
hatta ikonik italyan hocalarin buna dair demecleri de olurdu gecmiste .
istisna durumlar da genc stoperler de oynatiyorlar . ancak,bariz olan tecrubeli stopeleri oncelik tutmalari . bunu atalanta,sassuola,verona son yillar da kirdi.

genel de bende stoper de tecrube ve yas dan yanayim. *kanat bekler genc olabilir/olmasini da tercih ederim.

ikili den savic secimi ozellikle yerin de olmus .

saygi ve selamlar

Savic biraz yavas ama ii topcu. 33 de stoper icin cok yasli deil. Simdiki defans oyuncularina gore bariz upgrade. Super lig icin yeter de artar bile.

Bu oyuncularından biri bizim takıma gelse mesela Nelsson satılırsa onun yerine gelseler hiç memnun olmazdım.

bjk taşlarla sopalarla 1 puanı alınca ben:

Şöyle bir sopayla fenerden puan alacaktır

231.jpg

Simeone bütün stoperleri pert edip türk takımlarına kitlemiş

Geri
Üst Alt