Beşiktaş, 8 Kişide Koronavirüs Olduğunu Açıkladı! | Ahmet Nur Çebi'de Pozitif Çıktı

İyide bu kekolar kiclarina dön alacak paraları yok yayıncı kuruluş parasına muhtacken niye bu tiyatronun içine girdiler

Bjknin 1 futbolcusunda varmis virus.evren goz gecmis olsun mesaji yazarken gordum.kasimpasanin da kulup olarak bunlardan farki yok ama gecmis olsun.faty gibi cabucak atlatirlar inşallah bjkli 1,kasimpasali 2 futbolcuda

Ekşiyi okuyorum da yorumlar genelde "Galatasaray şampiyon olsun diye ligler oynatılacak" minvalinde. 3. sıradayız ama ligler oynanırsa bizim şampiyon olacağımızı herkes biliyor, öğrenilmiş çaresizlikte son seviye :asd:

Eksidekilerin 80%i futboldan anlamaz zaten renktaş. Gerçi bu sadece futbol için geçerli değil. :asd:

Sezon iptal olursa, Beinsports bence yayin gelirinin son kismini ödemezse sasirmam. Besiktas bence bunu istemez. Adamlar zaten simdiden sezonun ilk 9 ay döneminde 246 milyon lira zarar yapmis. Birde ordan para eksikligi olursa ve oyuncular feda falan yapmazsa, bu sayi 3 ay icinde rahat 300 milyonu baya gecer.

Çok çaresizler bütün kuşlar birleşmiş lig iptali istiyor. Fener taraftarına sorsan Kadıköy galibiyetini silmiş olacaklar tüm hesaplar bu :) Trabzon desen beleş kupa peşinde lig oynanırsa sonuç belli keza ondan bu yırtınmaları. Beşiktaş etkisiz eleman lig iptal edilsin bu seneyi yaşanmamış sayalım derdinde.

Millet evinde otururken bunlar nerdeymis. Neden bize birsey olmuyor da diğer kulüplerde testler hep pozitif çıkıyor.

Futbola donus olduguna dua etsinler yoksa agirlasmadan farkina varamazlardi

Sukredeceklerine bir de iptali icin lobi yapiyorlar

Bunlarin dilekleri kabul olsaydi gokten P. yagardi

8tasa hic sevmedim zaten, igrenc sonradan gormus mide bulandirici bir kulup.

Vefat falan olsa gram uzulmem, o derece.

Geri
Üst Alt