Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.063
- 35.191
- 3.758
İyide bu kekolar kiclarina dön alacak paraları yok yayıncı kuruluş parasına muhtacken niye bu tiyatronun içine girdiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen başkanları diyordu 1 tl bile gelirimiz yok diyeİyide bu kekolar kiclarina dön alacak paraları yok yayıncı kuruluş parasına muhtacken niye bu tiyatronun içine girdiler
İyide bu kekolar kiclarina dön alacak paraları yok yayıncı kuruluş parasına muhtacken niye bu tiyatronun içine girdiler
Ekşiyi okuyorum da yorumlar genelde "Galatasaray şampiyon olsun diye ligler oynatılacak" minvalinde. 3. sıradayız ama ligler oynanırsa bizim şampiyon olacağımızı herkes biliyor, öğrenilmiş çaresizlikte son seviye![]()
Oynamisin o zaman, kontratini dondursun aşı filan çıkana kadar.atiba astım hastası diye haber yaymaya başladılar
Sevindirici 1 gelisme dahaAhmet Nur Çebi - Pozitif
Sevindirici 1 gelisme daha
Futbola donus olduguna dua etsinler yoksa agirlasmadan farkina varamazlardimax bir fatiha cikar benden
Futbola donus olduguna dua etsinler yoksa agirlasmadan farkina varamazlardi
Sukredeceklerine bir de iptali icin lobi yapiyorlar
Bunlarin dilekleri kabul olsaydi gokten P. yagardi
Aynen öyle renktaş.Benim anladığım nüfusun önemli bir kısmı covid olduğunu bilmiyor çünkü hiçbir belirti yok. Belki bende oldum ama nasıl bilebilirimki. Bu virüsün çoğu kişide sadece taşıyıcı olarak kaldığını anlıyoruz. Vücut zayıf değilse anlamazsın bile.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi