Beşiktaş, 8 Kişide Koronavirüs Olduğunu Açıkladı! | Ahmet Nur Çebi'de Pozitif Çıktı

Çok çaresizler bütün kuşlar birleşmiş lig iptali istiyor. Fener taraftarına sorsan Kadıköy galibiyetini silmiş olacaklar tüm hesaplar bu :) Trabzon desen beleş kupa peşinde lig oynanırsa sonuç belli keza ondan bu yırtınmaları. Beşiktaş etkisiz eleman lig iptal edilsin bu seneyi yaşanmamış sayalım derdinde.
Lig iptali diye birsey sozkonusu değil. Fenerliler neyin kafasını yaşıyor. En kötü mecvut hâliyle tescil edilir. Şampiyon ilan edilmez yanı beyaz sezon. Avrupaya gidecek takımlarda mecvut siralamaya gore belirlenecegi icin maçlar geçerli sayilacak.

Lig iptali tum sezonu yok saymak
Bu durumda gecen sezonun sampiyonu olarak cl.ye biz gideriz yanlis.miyim

Ne olursa olsun eğerki vakalar gerçekse geçmiş olsun..
Vakası olan takımların maçları ertelenir veya iptal olur.Nasıl olsa oynanmasını istemedikleri için oonlar açısından problem yok.

Ama şurası çok net virüsden bağımsız çok kalleş ve karaktersiz ezeli rakiplermiz var.Şu ligde resmen tek büyük oluşumuzun hazımsızlığını yaşıyorlar.

Ayrıcı ahlaki anlamda toplum olarak her geçen gün dibe vuruyoruz.Bu durum her alana yansıyor.

Şu sosyal medyada trabzonspor taraftar sitelerine ve yorumlarına bakıyorum adamların facia bir şekilde şiddete yönelik yorumları var..Heleki başta Fatih terim olmak üzere bize karşı inanılmaz bir nefretleri var.

Bu trabzonspor kadar haddini bilmeyen bir takım yoktur.Kendilerini üç istanbul takımıyla aynı derecede gördükleri için beklentileri yükseltiyorlar.Adamlar çapını bilmiyor.

Tuttuğum takımın kendimi bildiğim bileli ne kadar beceriksiz olsalarda başkan ve yöneticilerine baktığımda,taraftar profiline baktığımda her zaman en karakterli dürüst klüp olduğunuz düşünürüm.
İşte o yüzden iyiki Galatasaraylıyım diyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçmiş olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligi oynamak isteyen takımlar:Galatasaray,trabzon,na

Aynen öyle..Bu sezonu oynatmak daha kolay.8 hafta kalmış bir takımı 1 buçuk ay tüm oyuncuları tesisler-maç sahası dışında bir yere göndermeyip çok rahat tamamlarsınız.

Ama seneye eylül ayında başladığında 1 sezon için oyuncuları tesislerde tutamazsınız bu şekilde sosyal hayata karışacaklar mecbur..Bu durumd hiç oynanma ihtimali yok seneye..

2 aydır tık yok heriflerde lig başlama kararı alınınca yağmur gibi vaka açıklamaya başladılar. çok enteresan

12 haziranda hepsi negatif cıkıcaktır daha zaman var oyna devam

bu 8taş feyenoord yöneticileriyle nerede görüştü kesin orada kaptılar

lig yüksek ihtimalle oynanmaz.

bu şekilde tescil edilir diye düşünüyorum.

diğer bir ihtimal de puanlar çok yakın olduğu için hollanda ligi gibi şampiyon belirlemeyip avrupa kupalarına gideceklerin mevcut sıralamaya göre belirlenmesi.

bu iki ihtimalde de bizim açımızdan değişen bir şey olmuyor.

oynanırsa da şampiyon olma ihtimalimizi çok yüksek görmüyorum. iki senedir rakiplere nazaran seyircimizden daha büyük destek alıyorduk. o güç olmadan öne çıkmamız zor ki beşiktaş maçında net şekilde hissettik bu durumu. o nedenle ısrar etmemiz gereken bir husus değil bence. avrupa ligi ile yolumuza devam ederiz.

diğer bir ihtimal de puanlar çok yakın olduğu için hollanda ligi gibi şampiyon belirlemeyip avrupa kupalarına gideceklerin mevcut sıralamaya göre belirlenmesi.

oynanırsa da şampiyon olma ihtimalimizi çok yüksek görmüyorum. iki senedir rakiplere nazaran seyircimizden daha büyük destek alıyorduk. o güç olmadan öne çıkmamız zor ki beşiktaş maçında net şekilde hissettik bu durumu. o nedenle ısrar etmemiz gereken bir husus değil bence. avrupa ligi ile yolumuza devam ederiz.
Oynaninca en kotu 2. olacagiz ki sampiyon olmamiz cok daha yuksek bir ihtimal

şampiyon belirlenmemesi normal bi durum olur ama avrupa liglerine gidenleri mevcut sıralamayla belirlemek haksızlık olur. uefa sıralaması ya da uefanın istediği kulübü alması şeklinde olması daha adil bi çözüm

Geri
Üst Alt