- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Offf.yazdigim yorum çöpe gitti ya
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gorsem ne olur,yorumum su ingilizce turkce dil seyi yuzunden heba oldu ya.lanet olsunsergen yine büyük resmi görmüş
puhahaGorsem ne olur,yorumum su ingilizce turkce dil seyi yuzunden heba oldu ya.lanet olsun
Fatih hocanın dediği gibi benim düşmanım yok başarının düşmanı var.Başarılarımızdan dolayı nefret edeceklerse başımızın gözümüzün üstünebu sene şampiyon olursak ülkenin en nefret edilen takımı olur muyuz rengolar![]()
lig yüksek ihtimalle oynanmaz.
bu şekilde tescil edilir diye düşünüyorum.
diğer bir ihtimal de puanlar çok yakın olduğu için hollanda ligi gibi şampiyon belirlemeyip avrupa kupalarına gideceklerin mevcut sıralamaya göre belirlenmesi.
bu iki ihtimalde de bizim açımızdan değişen bir şey olmuyor.
oynanırsa da şampiyon olma ihtimalimizi çok yüksek görmüyorum. iki senedir rakiplere nazaran seyircimizden daha büyük destek alıyorduk. o güç olmadan öne çıkmamız zor ki beşiktaş maçında net şekilde hissettik bu durumu. o nedenle ısrar etmemiz gereken bir husus değil bence. avrupa ligi ile yolumuza devam ederiz.
Lig yuksek ihtimalle oynanir,trabzon şampiyon falan ilan edilemez.diyosunki sıralamaya gore avrupa kupalarina takim gönderilir, avrupa kupalari peki ne zaman oynanacak?bildigin bi tarih var mi,yok.hiçbişey garanti degil.3 ay sonra isler daha kotu olabilir,yeni sezon başlamayadabilir.saydigin iki ihtimalde Galatasaray'in kabul edecegi bisey degil.ikidir sampiyon olmamızi pek olasi gormuyosun,ama ligin en formda ve en iyi kadrosuna sahip takimiydik.hala en iyi kadro bizde.ustune 2 sezondur sampiyon olmusuz,trabzonla ve basaksehirle maçımız var.niye israrci olmayalim yeni sampiyonluk icin?corumspor muyuz biz?sampiyonlugun en guclu adayıyız.Taraftar meselesine gelince 2008 de seyircisiz 5 maçtan alnımızın akiyla ciktik,bjkyi yendik seyircisiz maçta o sezon.hocasiz şampiyon olduk bi de.Galatasaray yine altindan kalkar seyircisiz maçların.bunlar Galatasaray gibi takımlar icin sorun olmaz.Avrupa ligi ile yolumuza sampiyon olarak devam ederiz ancak kardes.hadi hayirli forumlarlig yüksek ihtimalle oynanmaz.
bu şekilde tescil edilir diye düşünüyorum.
diğer bir ihtimal de puanlar çok yakın olduğu için hollanda ligi gibi şampiyon belirlemeyip avrupa kupalarına gideceklerin mevcut sıralamaya göre belirlenmesi.
bu iki ihtimalde de bizim açımızdan değişen bir şey olmuyor.
oynanırsa da şampiyon olma ihtimalimizi çok yüksek görmüyorum. iki senedir rakiplere nazaran seyircimizden daha büyük destek alıyorduk. o güç olmadan öne çıkmamız zor ki beşiktaş maçında net şekilde hissettik bu durumu. o nedenle ısrar etmemiz gereken bir husus değil bence. avrupa ligi ile yolumuza devam ederiz.
Nihat'ın kel kafasının altında aynısı yazsa eminim bir çoğunluk itiraz eder.acilen tff başkanı olmalı
Tam Erman hocanın sesi ve mimikleriyle okudum.
Muazzam adam yavTam Erman hocanın sesi ve mimikleriyle okudum.
Kimse kusura bakmasın demesi yokmu
Gscimbom mobil
cumhurbaşkanını aklamaya çalışmış yine durup dururkenRıdvan Dilmen iti ne demiş
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu sene şampiyon olursak ülkenin en nefret edilen takımı olur muyuz rengolar![]()