Beşiktaş Asbaşkanı Avşar: "Sezon başından bu yana hakemler 10 puanımızı çaldı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Beşiktaş Asbaşkanı Fatih Hakan Avşar: "Sezon başından bu yana hakem hataları sebebiyle 10 puanımız çalındı. Belki de ligin lideri biz olabilirdik. Beşiktaş'ın hakkını yedirmeyeceğiz, bundan sonra anladıkları dilden konuşacağız."

"Demek ki biz tatlı dilli olunca hakkımızı yiyebileceklerini zannetmişler. O halde farklı şeyler yapmak lazım. Her yerde Beşiktaş'ın hakkını arayacağız, taraftarımız merak etmesin."

"Yayıncı kuruluş, Vida'nın penaltı pozisyonunun tekrarını göstermedi. Bunun arkasında kasıt var gibi görünüyor."

"Trabzonspor maçında iki penaltı pozisyonu var ama ortada VAR yok. Golümüz iptal edilirken çalışan VAR'da şu Vida'nın pozisyonunu bir kişi bile görmedi mi? Bunlar artık önümüzü kesmek için her yolu deniyorlar."

(Türkiye Gazetesi)

Vidanın hangi pozisyonundan bahsediyor bu mal değneği ?

bunları gördükçe yemin ederim fb' ye olan sempatim artıyor.

bir b.k olmayıp, yüz yılda bir şampiyon oldular ki bizim ve fb' nin kötü olması nedeniyle oldular. neredeyse leş halimizle gol averajı ile biz oluyorduk !!

çıkmış hala kendilerini bir nimet sayıyorlar, bu kadar ezikliği fb bile yapmıyor, tiner beyinlerini eritmiş bunların

Bunların şampiyon olamaması benim. İçin yeterlidir bu sezon. Aglayip dursunlar.

Beşiktaş'ın tekme tokatla rakibi sindirmesinin 1. sebebi hakemler. Oyunlarına hakem toleransıyla inanılmaz bir direnç katıyorlar. Aynı sertliği sen gösterdiğinde 4. dakikada kartı görüyorsun ve temkinli oynamak zorunda kalıyorsun.

Gerçekten bu açıklamayı yaparken inanarak mı yaptılar çok merak ediyorum, insan utanır hakemler tarafından bu kadar kollanırken ağlamaya. Galatasaray maçında hakemin sizi nasıl koruduğunu niye söylemiyorsunuz o zaman ?

Vida'nın pozisyonu mu. Lan aynı vida her Galatasaray maçında ya eli var ya milleti kündeye getiriyor.
Üstüne 3 hafta önce oyuncumuz alanen dirsek yedi lan dirsek, panaltı noktasının üstünde rakip direkt bakıp çeneye dirsek koydu.
Sizin maça daha gelmedim.

Bu kadar ağlanmaz.

1 puanları bile çalınmadı, ağlayarak TFF’den yardım istiyorlar yine

Vida'nin pozisyonunu gec de Ghezza'in pozisyonuna normalde penalti vermem ama ondan once daha neti Wanya'ya yapilan faul var.

Geri
Üst Alt