Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ: "Biz 19 deplasmana gitmiş olacağız, rakiplerimiz 17. Bu ciddi haksızlık!"

Insan da biraz olsun utanma duygusu olur ama yok demek ki

Hakkımızı savunup 2 düzgün cue.kuran yönetici olmadığı için iti köpeği konusturuyoruz

15. dkda ahmet oğuzun posyonunu es geçip 90da musleranın en fazla sarı göreceği posyon üzerinden kendince kamuoyu oluşturmağa kalkmış. sonra hızını alamayıp nkudunun 10. dkda rakibe kafa atmaktan kırmızıyla atılması gereken maç için 3 puan istemiş utanmadan. utanmaz herif.

Bizde yonetici yok mu surekli konusuyor bu bizde forumdan cevap veriyoruz, kurumsal olarak cevap verebilecek yoneticimiz yok mu

Mide bulandıran küçük camia.
Hiç haz etmiyorum bunlardan.
Varlığı yokluğu fark edilmeyen bir ekip.
İki beleş şampiyonluk almışlar hala bıdı bıdı..

işte böyle ezik ezik aylardır susarın itin köpegin maskarası olursun

liginize ayrı size ayrı gireyim. Ne kadar leş bir insan topluluğusunuz siz yahu

Bunlara, size 5 puan veriyoruz ama hatayla gaziantepi de küme düşürüyoruz sizin istediğiniz kurallar gereği diye resmi açıklama yapılmalı ondan sonra çok istiyorlarsa alsınlar puanlarını

Laf istemiyorum icraat istiyorum. Bu herifleri susturacak bir başkanımız yok mu bizim????

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ:

"Konya’daki pozisyonun üzerinden iki gün geçti, ses yok. Muslera-Sehiç pozisyonu, hakemin gözü önünde oldu. Bu pozisyonun VAR kayıtlarının yayınlanmasını istiyoruz. Kamu vicdanı bunu istiyor. Hakem ne demiş, VAR ve AVAR ne yapmış bilmek hakkımız."

"Ligden çekilmek durumunda kalmış takımları hükmen mağlup saymak, maç oynamadan rakiplere 3 puan vermek, bu puanlarla şampiyonun ve düşenin belirlenmesi hatta galibiyet rekorlarının kırılması hakkaniyet değil. TFF, bazı kararlarını gözden geçirmek zorunda."

"UEFA'nın Şampiyonlar Ligi kriteri ortada. Biz 19 deplasmana gitmiş olacağız, rakiplerimiz 17. Bu ciddi haksızlık!"
Ulan ne GS düşmanlığımış arkadaş

Yatıyorlar kalkıyorlar hep bizi konuşuyorlar

Bir gün sonra oynanan maçta en yakın rakibini konuşması gerekirken halen bizi konuşuyor

Az delikanlı olun da fb maçının var kayıtlarının açıklanmasını isteyin

Para ile satın alınmış insanları görmekten yoruldum arkadaş

Geri
Üst Alt