Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Cevap: Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Jorge Mendes Bebe'yi daha neredeyse profesyonel olmadan Manchester'a yüksek bir ücretle yolladı.Şimdide Manchester onu krialık vermek isteyince zorla Beşiktaş'a getirdi bana göre.Satın alma opsiyonu olmayan Bebe'ye şans vermek yerine elindeki Mustafa Pektemek'e şans tanımak bence daha doğru olurdu ama işte bizim oyuncularımız ne yazık ki böyle etkili menejerlere sahip olamıyorlar.Eğer opsiyon varsa da muhtemelen iyi bir sezon geçirip kendini gösterirse niye Türkiye'de kalmak istesin diye düşünüyorum ayrıca.

Bebeyi manuya gelmesini sağlayan en büyük faktör carlos quierozun fergusona önermesi manu ile anlaştıktan sonra menajeri mendes oluyor ve takımda schuster olsa pektemek çok yedek kalabilirdi ama tayfur hoca açıklamalarında biraz belli etti en istediği oyuncuymuş gibi yorumları vardı bir kaç maçtan sonra almeidayı bile kesebilir

Bebeyi manuya gelmesini sağlayan en büyük faktör carlos quierozun fergusona önermesi manu ile anlaştıktan sonra menajeri mendes oluyor ve takımda schuster olsa pektemek çok yedek kalabilirdi ama tayfur hoca açıklamalarında biraz belli etti en istediği oyuncuymuş gibi yorumları vardı bir kaç maçtan sonra almeidayı bile kesebilir

Yanlış biliyorsun ne yazıkki.Ferguson'a Bebe'yi Queiroz'un önerdiği doğru ama tansferden önce menejeri olup Manchester'a transfer olduğunda 9 milyon euronun 3.6 milyonunu alıyor.

Court case that shows who gets what from football's richest transfers | David Conn | Football | The Guardian

Yanlış biliyorsun ne yazıkki.Ferguson'a Bebe'yi Queiroz'un önerdiği doğru ama tansferden önce menejeri olup Manchester'a transfer olduğunda 9 milyon euronun 3.6 milyonunu alıyor.

Court case that shows who gets what from football's richest transfers | David Conn | Football | The Guardian

Sonuçta mendes kurnaz bir adam olabilir işini bilmese bu kadar yükselemezdi ama şu ana kadar beşiktaşa zararlı oldugunu görmedim heleki figerden sonra bu adam portoylada arası çok iyi çökertse orayıda çökertirdi :)

Çökertme meselesi değil bahhsettiğim şey.Aksine bu adamın buralara gelmesi cidden büyük bir hikaye ve gerçekten işini çok iyi yapıyor.Aslında bizimde böyle bütün transferlerimizi revize edicek biri lazım açıkçası.Benim demek istediğim Bebe'nin her şekilde hızı ve gücüyle Beşiktaş'a çok faydalı olacağı ama 1 sezon için sadece.

Faydasız bir şekilde 1 sezon geçirip manuya gideceğine takıma faydalı olup manuya gitmesini isterim bu sene bizi idare etsin artık :)

kupadaki 4 sınıf takımlara karşı büyük katkı sağlar :asd:

Geri
Üst Alt