Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Cevap: Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Yahu su transfer hakkinda 24 sayfa tartisilacak ne var, Allah askina biri açiklasin.

Kilit lütfen

Kesinlikle katılıyorum

Atacağı en fazla 5 gol

O degilde Pektemek bu kadar tartısılmadı

Pektemek Bebe'yi top diye oynar

Türkiye'nin en iyi Türk forveti BENCE

Yahu su transfer hakkinda 24 sayfa tartisilacak ne var, Allah askina biri açiklasin.

Kilit lütfen

Kimler cevaplamış?

Mesajlar 25

Demir Ozcan

Mesajlar 18

Furkan AKTAŞ

Mesajlar 14

Mehmet Oguz

Zaten sadece kendileri tartışıyor sayılır, atılan mesajlarda ilk 3'ü 3 besiktaslı paylaşmış. :asd:

Gelir 4-5 gol atar, sonra döner Manchester'a. Besiktas bonservisini almak için görüsmelere basladigini borsaya bildirir, Bebe "paranin degil, hayallerimin pesinden kosacagim. Üst düzey bir ligde oynamak, Alex Ferguson gibi bir hocayla çalismak isterim. Gelecegimle ilgili ben karar verecegim der" ve bu is böylece biter.

Gelir 4-5 gol atar, sonra döner Manchester'a. Besiktas bonservisini almak için görüsmelere basladigini borsaya bildirir, Bebe "paranin degil, hayallerimin pesinden kosacagim. Üst düzey bir ligde oynamak, Alex Ferguson gibi bir hocayla çalismak isterim. Gelecegimle ilgili ben karar verecegim der" ve bu is böylece biter.

Benim bildiğim oyuncu istemese bile bonservisini alabiliyor kulüp opsiyon durumlarında.

tiner jk taraftarına benden gelsin

FLASH!!! ŞİMDİ SİYAH-BEYAZ TENEKE!

sentetik+tiner.jpg

Lan oyuncu istemese bonservisini niye alsın kulüp mantığa bak.

Rahatlıkla satabileceği içindir. 2 milyon pound sudan ucuz Bebe için, alırsın bonservisini söke söke. Oynamam derse bile satarsın başkasına.

En kötü bekler 6 ay sonra satarsın.

He lan hazırda bekleyen var zaten.

Kuşlar seneye Babayı alacak balon q7 ile beraber.

ulan manuda bir maç oynamış adamı yıldız yaptınız. manucho gibi adam manu'da barınmış, manisaspor'un dördüncü forvetiydi geçen yıl :D adama gülerler, bebe,almeida forvet hattı ile ligi bırak, kupayı alamazsın

zaaaaa xD xD. İstersen sana 2 tane kitap göndereyim kelime haznen genişler. :asd:

Başa 'zaaaaa' yı koyunca seninde bir farkın kalmadı o zaman?

Demekki kitaplar sende kalsa şimdilik daha iyi olur. :asd:

Rahatlıkla satabileceği içindir. 2 milyon pound sudan ucuz Bebe için, alırsın bonservisini söke söke. Oynamam derse bile satarsın başkasına.

En kötü bekler 6 ay sonra satarsın.

O ne abi köle ticareti gibi. :)

Bonservisi alıp oyuncu ile anlaşamamak diye bir şey yok. Şimdi mesela Muslera için Lazio ile anlaştık. Muslera istemezse gene bonservisi bize mi geçiyor?

Sanki başka bir şey demek istedin ben anlamadım gibi geldi ama neyse. :o

Burası Galatasaray forumu lan.Efendi olun.Öyle Sabri'yi ağzınıza dolamayacaksınız.Galatasaraylı adamlara gider yapmayacaksınız.

Geri
Üst Alt