Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Cevap: Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Hadi bana gider yapmaya calısıyosun, cevap vermeye calısıyosun vs hepsini anlarım.

Ama bizim futbolcumuzun üzerinden dalga gecmeye calısma lüksünü nerden buluyosunuz , nasıl bir iş bu ?

Beşiktaş Real Madrid'in maç teklifini, Liverpool'la maç yapmak için red etmiş. 9 Temmuz'a da gün almışlar, 8-0'ı geliştireceklermiş.

Sabri bizim canımız !

Banlandı karga ;) bu da size ibret olsun.Öyle yazıp, beğenenler, bizimle kimse başa çıkamaz.

Ne yazdı lan merak etim.

O ne abi köle ticareti gibi. :)

Bonservisi alıp oyuncu ile anlaşamamak diye bir şey yok. Şimdi mesela Muslera için Lazio ile anlaştık. Muslera istemezse gene bonservisi bize mi geçiyor?

Sanki başka bir şey demek istedin ben anlamadım gibi geldi ama neyse. :o

Kiralama opsiyonlarında öyle oluyor diye biliyorum zira oyuncu zaten ilk seferinde oynamayı kabul etmiş. Diğer türlü çok büyük haksızlık oluyor kiralayan takımlara. Adamlar kiralamışlar, opsiyonu da belirlemişler, oyuncu yok ben gelmem burada piştim Manchester'da oynayacağım diyor. O zaman 100.000 euro olsa ne yazar ki opsiyon?

Bütün büyük takımlardan kiralanan oyuncular o zaman opsiyonları ne olursa olsun takımlarına dönüp orada oynarlar piştikten sonra.

Kiralama opsiyonlarında öyle oluyor diye biliyorum zira oyuncu zaten ilk seferinde oynamayı kabul etmiş. Diğer türlü çok büyük haksızlık oluyor kiralayan takımlara. Adamlar kiralamışlar, opsiyonu da belirlemişler, oyuncu yok ben gelmem burada piştim Manchester'da oynayacağım diyor. O zaman 100.000 euro olsa ne yazar ki opsiyon?

Bütün büyük takımlardan kiralanan oyuncular o zaman opsiyonları ne olursa olsun takımlarına dönüp orada oynarlar piştikten sonra.

Hmm anladım şimdi demek istediğini baştan kabul etmiş zaten diyorsun. Evet olabilir araştırmak lazım.

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Manchester United F.C. oyuncusu Tiago Manuel Dias Correia "Bebe" nin 2011-2012 sezonu için kiralanması konusunda anlaşma sağlanmış olup; anlaşma karşılığında Manchester United kulübüne 1.000.000.Euro kiralama bedeli ödenecektir.

Resmi açıklama geldi :

AÇIKLAMA:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Manchester United F.C. oyuncusu Tiago Manuel Dias Correia "Bebe" nin 2011-2012 sezonu için kiralanması konusunda anlaşma sağlanmış olup; anlaşma karşılığında Manchester United kulübüne 1.000.000.Euro kiralama bedeli ödenecektir.

Opsiyon yok demek , pek mantıklı transfer değil gibi.

Bildiğin parlatmak için almışlar,mal bunlar yemin ediyorum.

Beşiktaş'ın Manchester United kulübünden 1 yıllık kiraladığı Bebe'nin sözleşmesinde satış opsiyonu olduğu öğrenildi.

Haber1903 e açıklama yapan yöneticiler ''Bebe'nin sözleşmesine satış opsiyonu koyduk. Bu oyuncuyu bu sene 1 milyon euroya kiraladık, satış opsiyonu 11 milyon euro. Eğer önümüzdeki sene almak istersek bu sene verdiğimiz 1 milyon euro düşülerek 10 milyon euro ödenecek. Bu oyuncunun Manchester'a maliyeti 9 milyon euro. İngilizler bu rakkamın altına 1 kuruş indirmediler. Bebe hem Bobo'dan hemde Nobre'den iyi oyuncu bunu bu sene bütün futbolseverler görecek'' açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Jorge Mendes Bebe'yi daha neredeyse profesyonel olmadan Manchester'a yüksek bir ücretle yolladı.Şimdide Manchester onu krialık vermek isteyince zorla Beşiktaş'a getirdi bana göre.Satın alma opsiyonu olmayan Bebe'ye şans vermek yerine elindeki Mustafa Pektemek'e şans tanımak bence daha doğru olurdu ama işte bizim oyuncularımız ne yazık ki böyle etkili menejerlere sahip olamıyorlar.Eğer opsiyon varsa da muhtemelen iyi bir sezon geçirip kendini gösterirse niye Türkiye'de kalmak istesin diye düşünüyorum ayrıca.

opsiyon yok + 1 milyon kiralama bedeli sezon sonunda ne olursa olsun gidicek sacma salak bir transfer

11 milyon euroluk satış opsiyonu olmasa daha iyi.

Bebe fiziği ve hızıyla estirebilir bence Türkiye'de. Opsiyonu gereksiz fazlaymış yalnız.

Geri
Üst Alt