Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Cevap: Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Futbol tekniği ve bilgisi benden fazla değil ortaları felaket ama hızlı ve güçlü son vuruşları da iyiyse ilşeride sürekli press yapsın saldırsın ayrıca bence Türkiyede adam bile geçebilir.Kanat oynayacaksa Aydın bile bundan iyidir kanatta orta açma sıfır paslarda felaket olduğundan söylüyorum bunu.Her maç öncesi sağlam bir gaz verirlerse bu arkadaşa herşeyi yapabilir ama profesyonelce çık oyna derseniz Sabri abiden bile beter bir arkadaş iyi mi kötü mü bilemedim Beşiktaş hata yaptı bence..

Kardeş biraz bilmeden sallamış , etraftan topladığın bilgileri karıştırmışsın gibi geldi bana. 1. Bebe'yi ingiltereye jorge mendes değil carlos quieroz getirmiştir. Senin saydığın 5liden bir tek simaoyu beğenen beşiktaşlı çıksın ve beni ikna etsin bir tek simao'nun iyi olduguna ben beşiktaşı bırakacam bu kadar açık konuşuyorum :)

Carlos Quiroz tavsiye etmiş olabilir, bu benim için bir önem teşkil etmiyor. Bu adam Estrela Amadora denen 2. lig takımında 26 macta oynayıp 4 gol attıgı sezondan sonra bedavaya Vitoria Guimaraes'e transfer olur, burada mac dahi yapmadan Carlos Quiroz'un tavsiyesiyle Manchester United'a yaklasık 9 milyon Euro karsiligi satılır. Bu transferin karsılıgında Gestifute, yani Mendes'in menajerlik firmalarından bir tanesi, tam 3.5 milyon Euro indiriverir. Bunlar isiginda Quiroz'un Manchester United'a neden Bebe'yi tavsiye ettigini tahmin edebiliyorum. Jorge Mendes sana Ricardo Carvalho'yu 2 sene evvel getirseydi, sana Fabio Coentrao'yu ya da Sidnei yerine Geromel'i gonderseydi eyvallah da derdim, ama kazın ayagı oyle degil.

Sabaha kadar Quaresma'nın uber bir futbolcu olduguna ınanabilirsin, neden boyle oldugunu da anlayabiliyorum haliyle. Yıllarca sag kanatta vasıfsız, ileri geri tepinmekten baska birsey yapamayan adamları hatırladıkca Quaresma muhtemelen bir nimet gibi geliyor sana ve digerlerine, eyvallah. Ancak ben sana neden faydalı olmadıgını soyleyeyim: feci top kaybı yapar, topla oynama suresine gore skora yaptıgı katkı minimaldir, takım savunmasına katkısı minimaldir, takım oyuncusu olmaktan cok takımı kurtaran oyuncu olmayı sevdiginden gereginden fazla sahsi ve duzen bozucudur. Guti filan, bunlar hikaye işler, gercekten. Uzun uzadıya ikna olmayacak bir adamı ikna etmek icin de ugrasmak istemiyorum, yalnızca gecen sene ki performansınız yeter bence. 'Muthis' hucumcular olmasına ragmen Besiktas'ın elinde Fenerbahce'den 31, Trabzonspor'dan 16 gol az atmıssınız. Ve surekli hucum oynamaya calismaniza ragmen.

Ben yanılayım da Besiktas da zevk katsın lige, tum Demiroren antipatime ragmen bir taraftan da ligin saglıgı acısından sevinirim. Bana gore cok zor. Gaziantepspor ve Kayserispor daha dengeli ve guclu takımlar bana kalırsa, Galatasaray da eger ilk iki transferin ardından yanlıs isimlere yonelmezse kuvvetlenecektir. Besiktas'ın Fenerbahce'nin de dahil oldugu, Senol Gunes ve Ertugrul Saglam'ın altında zorlayacakları dortlunun icine girmesi gercekten benim icin surpriz olacaktır. Neyse, hepimiz burdayız zaten, hep beraber goruruz neler otup bitecegini.

Sana bak yemin ederim bunu diyen adam Metin Ali Feyyaz'larla oynamış bir stoper. Aslen'de Beşiktaş'lı. Neyse.

Adam iddaa ediyor bana, oynanır diyor 3-4-3. Orta 4'lünün kanatlarına Ekrem ve İsmail'i koyan arkadaşım da var. Delirmiş bunlar ya.

Onu bunu bilmem, bu kadrolarla ne GS ne de BJK seneye şampiyonluğa oynayamaz. Beşiktaş'a %100 bir sağ bek, %100 de bir golcü adam lazımdı. Forvet işinde sçtılar bu transferle. Sağ beki de düzgün transferle kapatmazlarsa ben seneye beklenti içinde izlemem maçları. Ancak Mustafa Pektemek umduğumuzdan çok daha iyi oynar, Bebe bir şekilde tutar öyle, fakat onu da ummuyorum. Beşiktaşlı arkadaşlara da tavsiyem gaza gelmesinler, transferde saçmalamalar başladı gene. Bir yönetim 10 yılda bir tane mi kral forvet, sağ bek alamaz yahu hayret bir şey...

Kaan, ben söylemekten sıkıldım ama söylemeyede devam edeceğim quaresma beşiktaşın en çok gol atan 3.oyuncusu ve en çok asist yapan adamı.Biz takım olamadık geçen sene eğer bir oyuncu quaresma yıldız golleri o atsın diyorsa orda sıkıntı vardır.

Quaresma boş kaleye trivela atmaya çalışan artistin tekidir.

Kaan, ben söylemekten sıkıldım ama söylemeyede devam edeceğim quaresma beşiktaşın en çok gol atan 3.oyuncusu ve en çok asist yapan adamı.Biz takım olamadık geçen sene eğer bir oyuncu quaresma yıldız golleri o atsın diyorsa orda sıkıntı vardır.

Furkan Quaresma'yı tartışmaya gerek yok, Quaresma'ya bok atan bir GS'linin gözümde "Alex Hagi'den iyi" diyen Fenerli'den farkı yoktur. Ama bize gelecek olursak, forvet transferi bittiyse ve sağ bek alınmazsa bu sene de şampiyon olamayız...

Furkan Quaresma'yı tartışmaya gerek yok, Quaresma'ya bok atan bir GS'linin gözümde "Alex Hagi'den iyi" diyen Fenerli'den farkı yoktur. Ama bize gelecek olursak, forvet transferi bittiyse ve sağ bek alınmazsa bu sene de şampiyon olamayız...

Forvette Almeida pektemek ikilisi bana göre iyi lig için yeterli ama tanjuyu pek izlemedim tanju ekrem rıdvanlı bir sağ bek tam kapalı kutu sağa bosingwa sola atilla turan olsaydı daha transfere gerek kalmazdı.

İyi de takım olamamanın temelinde Quaresma gibi savruk oyuncuların etkisi olmadıgını mi dusunuyorsun? Neden takım olamadı Besiktas? Necip mi engelledi bunu? Nobre mi? Schuster mi? Tayfur mu?

İyi de takım olamamanın temelinde Quaresma gibi savruk oyuncuların etkisi olmadıgını mi dusunuyorsun? Neden takım olamadı Besiktas? Necip mi engelledi bunu? Nobre mi? Schuster mi? Tayfur mu?

her sene 11de 6-7 oyuncuyu değiştirirsen şampiyon olamazsın fenerbahçe ve trabzonspor bunun örneği beşiktaşın bir iskelet kadrosu yoktu

izledigim videolar,okudugum yabanci yerli yorumcular,hatta manu taraftarlari bile bu futbolcunun,bos bir transfer oldugu izlenimini verdi.Sampiyonluk hedefi olan bi takim neden boyle bi oyuncu transfer etmis olabilir diye dusunuyorum ,sadece dusunmekle kaliyorum, acikcasi sayin adalinin boyle bi yanlisa imza atmasinada bi anlam veremiyorum.

Yalniz izledigim videolarin cogunda adam kanat oynamis ve sabrinin ortalari bunun yaninda lafi edilmez gibi goruyorum.

bu adam Almeida ile degismeli filanmi oynarki diye dusunurkende kim nerde oynarken izlemisde ona gore boyle dusunmus demek geliyor.

Yani acikcasi cok bos yerler var ferguson bu adami izlemden alicak sonra yedek birakacak,ve sonra kiralicak yani takimdan gondericek eger ferguson cok hayirsever birisi degilse bu adamda potansiyel gorupte almistir, diger yandanda milli olan kolin kazimdan daha teknik ,mucadeleci gibi geldi bana ,unutmayalimki kolin kazim hem Fenerde hem G s de oynadi hatta Besiktasta bi ara almak istemisdi.

Demekki bu da kolin gibi 1 sene oynayip sonra yeniden donecek bi oyuncu ,ama bosa gecen bir sezon bunun bedeli ne olacak?

Oturup tv basinda pektemekin bi ilhan mansiz olmasini hayal edicez demekki.

Enayi beştaş forvete Forlan derken Bebe'yi kiralamış.

6738.jpg

Porşiktaş

20 sayfa yi dalga geçilmiş de şahsen bu elemanın Kazım ve Stancu'dan daha kötü performans göstereceğini sanmıyorum. Türkiyede kaç adam var ki Manu'da 7 maça çıkacak, 2 gol atacak, hem de bunu 20 yaşında yapacak? Manu taraftarının tamamının bu elemanı tefe koyduğu da yalan, yetersiz gören de var (ki adamlar Manu zaten, Obertan'ı bile yetersiz görüyorlar), "opsiyon koydurmasaydık keşke, Torres'in 18 maçta Chelsea'de attığı golden fazlasını attı" diyen de var. :)

Bu adamı marangoza götürüp ayağını düzelttirmek gerek.

Sadece ambleminde türk bayrağı olan klüp beşiktaştır bunu unutma, türk bayrağı olan yere portekiz bayrağını koymak senin amacını açıklıyor.Bu arada bilmyirosan amblemide KOYALIM! ;)

Amblemin içine Portekiz bayrağı pek şık durmamış ama çokta sinirlenmenin lüzumu yok. Mizahi çerçevede değerlendirilebilir Furkan :)

Artı ambleminde Türk bayrağı bulunan tek takım Beşiktaş değildir. Ayrıca ilk takımda değildir. İlk olma şerefine erişen Karşıyaka Spor Kulübüdür. Ve bu onur da 1926 yılında Mustafa Kemal tarafından bahşedilmiştir. Beşiktaş'ın ki ise bundan tam 26 yıl sonra gerçekleşmiştir Menderes tarafından bu hak kendilerine verilmiştir. Kasımpaşa ise 48'de almış onu da belirtmek lazım.

Amblemin içine Portekiz bayrağı pek şık durmamış ama çokta sinirlenmenin lüzumu yok. Mizahi çerçevede değerlendirilebilir Furkan :)

Artı ambleminde Türk bayrağı bulunan tek takım Beşiktaş değildir. Ayrıca ilk takımda değildir. İlk olma şerefine erişen Karşıyaka Spor Kulübüdür. Ve bu onur da 1926 yılında Mustafa Kemal tarafından bahşedilmiştir. Beşiktaş'ın ki ise bundan tam 26 yıl sonra gerçekleşmiştir Menderes tarafından bu hak kendilerine verilmiştir. Kasımpaşa ise 48'de almış onu da belirtmek lazım.

Yazdıklarınıza ek olarak Türk Bayrağı' nı taşıma şerefine nâil olmuş, toplamda yedi takım vardır. Sadece Beşiktaş değildir.

Geri
Üst Alt