Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Cevap: Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Tutmadı var sayalım. Pektemek ben buna tüm kalbimle inanıyorum ki Türkiye liginde ve z.t kupasında çok rahat iş yapar.Yanında Almeida'da var.Ama senin dediğin sorun benim de Avrupa için kafamı karıştırıyor sağlam bir golcü iyi olurdu ama artık bakıp görücez daha da transfer yapılmaz sanırım.

Sivok ve Hilbert'te gidecek bence beyler transfer kapanmayacak Bebe transferi son nokta olmadıgı acık

Bu bejekede bobo bebe derken babalara gelecek en sonunda:D

Bebe icin cok iyi bir ortam bence. Gercekten yetenekli bir oyuncusya, balon degilse, cosar BJK'de.

Nerden çıkarttıysam bu adam bana les ferdinand'ı anımsatıyor.Ayrıca BJK bu kadar yabancıyı ne yapacak çok merak ediyorum kimleri elden çıkartmak için uğraşacak.

Manuya dönse ne olacakki rooney berbatov hernanez owen gibi golcüleri kesmesi çok zor

Bu adam sağ forvet galiba. İnan ki b.k atma amacıyla söylemiyorum ama bu adamı kim aldırdıysa adam hakkında en ufak bilgisi yok. Çünkü oynamışlığı yok. Guimares'te ki 5 maçında da takip ettiklerini sanmıyorum. Jorge mendes transferi olduğu bariz. Diego Costa vardı gündemde onun da menajeri aynı olması lazım. Sergen yüz kere haklı bu konuda belirli menajerler var kulüplere oyuncu öneriyolar onlara göre transfer yapılıyor diyordu. Saçmalık bence. Tutar mı tutmaz mı görücez.

Gol atan bir Bobo'yu bırakıp Bebe'yi almak sadece yaşından dolayı olumlu tarafı var baska hicbir anlamı yok. Bi de ManU dan oyuncu aldım iste yhaa demek icin.

Nerden çıkarttıysam bu adam bana les ferdinand'ı anımsatıyor.Ayrıca BJK bu kadar yabancıyı ne yapacak çok merak ediyorum kimleri elden çıkartmak için uğraşacak.

Bobo Gitti,Tabata Al rayyana Satilacak,Fink Orduspor yolcusu,Ferrari gideceklerin ilk sirasinda,Holosko i.b.b istiyor,Sivok ve hilbertin herturlu anadoludan alicisi cikar

Manuda oynaması kriter değil ki.Bu yıl Manisaspor'da yedeklik yapan Manucho'da iki yıl öncesine kadar Manu kadrosundaydı :D tamamen amaçsız bir transfer.

Her şeye tamam da Beşiktaş'ın aldığı adamlarla GS'nin 2 sene önce yaptığı saçma Giovanni ya da Jo transferlerini kıyaslamanızı anlamıyorum. Bir de bu adamlara yıldız deyip, Beşiktaş'a çamur atmanıza. Dos Santos en son Racing Santander'de dökülüyordu, Jo keza kabız ötesi Rusya dışında başarısı olmayan adam. Bunların Beşiktaş'ın aldığı Fernandes, Sidnei gibi adamlarla ne alakaları var? Bir de yok yıldızlarla takım kurmuştuk diyorsunuz, GS'nin o kadrosunun da FB'lilerin benzetmeye çalıştığı transferlerinin de bizim şu anki transferlerimizle bir benzerliği yok. Fenerbahçe'nin de, sizin de transferlerinizi hiç birisi Avrupa'nın ciddi futbol ülkelerinde kendilerini kanıtlamış adamlar değildi (Anelka gibi 2-3 istisna hariç), BJK'nin aldıkları Simao, Guti, Quaresma, Fernandes... Bunları mı kıyaslıyosunuz Jo, Dos Santos vs. adamlarla? Taraftarlık tamam da sırf rakibe bok atmak için saçmalamaya gerek yok.

Bu adam sağ forvet galiba. İnan ki b.k atma amacıyla söylemiyorum ama bu adamı kim aldırdıysa adam hakkında en ufak bilgisi yok. Çünkü oynamışlığı yok. Guimares'te ki 5 maçında da takip ettiklerini sanmıyorum. Jorge mendes transferi olduğu bariz. Diego Costa vardı gündemde onun da menajeri aynı olması lazım. Sergen yüz kere haklı bu konuda belirli menajerler var kulüplere oyuncu öneriyolar onlara göre transfer yapılıyor diyordu. Saçmalık bence. Tutar mı tutmaz mı görücez.

Portekiz milli takımı teknik direktörü Carlos Queiroz tarafından Ferguson'a önerildi. Ferguson, izlemeden bu oyuncunun transferine onay verdi. Jorge Mendesin bize zararlı iş yaptığını görmedim ben açıkcası :)

bjk liler adamı hiç izlemedi birde beğeniyorlar ne adamsız yahu :D

Geri
Üst Alt