Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Cevap: Son Dakika l Adalı : Bebe'yi Kiraladık

Bu başka takım taraftarları daha kendi forumlarında yorum yazmadan bizim forumda yorum yazıyorlar..

Bebe'yi hiç izlemedim.. Kiralık adamdan fayda gelmez.. Opsiyonu sende olmadığına göre boş transfer..

Hiç izlemedim,bakalım nasıl çıkacak.

Beşiktaş forvet arayışlarında sona ulaştı. Siyah beyazlı kulüp, Manchester United'ın Portekizli forveti Bebe'yi 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

20 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralayan Beşiktaş'ın, geçen sezon Fernandes'te olduğu gibi oyuncuyu almak isterse öncelik tanınacak.

Öte yandan siyah beyazlı yönetim, Bebe'yle birlikte forvet transferini kapatırken Deigo Costa ile Forlan transferini rafa kalktı.

Ayrıntıları Lig TV muhabiri Atakan Kurt bildirdi.

(Ligtv.com.tr)

Satın alma opsiyonu varmış arkadaşlar.

İyi transfer

Bursa'ya gol attı diye almışlardır.

Beşiktaş forvet arayışlarında sona ulaştı. Siyah beyazlı kulüp, Manchester United'ın Portekizli forveti Bebe'yi 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

20 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralayan Beşiktaş'ın, geçen sezon Fernandes'te olduğu gibi oyuncuyu almak isterse öncelik tanınacak.

Öte yandan siyah beyazlı yönetim, Bebe'yle birlikte forvet transferini kapatırken Deigo Costa ile Forlan transferini rafa kalktı.

Ayrıntıları Lig TV muhabiri Atakan Kurt bildirdi.

(Ligtv.com.tr)

Satın alma opsiyonu varmış arkadaşlar.

Tırt opsiyon bu.. Opsiyon dediğin fiyatı belli olan opsiyondur.. Örneğin Caceres 3 m € opsiyonla gitti.. Aldılar..

Bu opsiyon sallamasyon.. Satılırsa öncelik hakkı işte.. Adam iyi çıkarsa zaten satmazlar..

Tırt opsiyon bu.. Opsiyon dediğin fiyatı belli olan opsiyondur.. Örneğin Caceres 3 m € opsiyonla gitti.. Aldılar..

Bu opsiyon sallamasyon.. Satılırsa öncelik hakkı işte.. Adam iyi çıkarsa zaten satmazlar..

Kim bilir dua ediyorsundur, insallah oyle bir opsiyon yoktur. Niye bukadar takildinizki opsiyona ? Zaten fos topcu degilmi.

Opsiyon opsiyondur. Kagit uzerinde Fernandes'in opsiyonu vardi. Sidnei'nin var. Neden Bebe'nin olmasin ? Sacmaliyorsun.

Kim bilir dua ediyorsundur, insallah oyle bir opsiyon yoktur. Niye bukadar takildinizki opsiyona ? Zaten fos topcu degilmi.

Opsiyon opsiyondur. Kagit uzerinde Fernandes'in opsiyonu vardi. Sidnei'nin var. Neden Bebe'nin olmasin ? Sacmaliyorsun.

bu tarz masallarini bjk forumlarinda tinerci dostlarina anlatabilirsin

bebenin opsiyonu isterse 20 euro olsun cok umrumuzda degil. umurumuzdaymis gibi mesajlarla gelme

Jorge Mendes'in portfoyundeki oyunculara giriyorsunuz, genc, gelecek vaad eden, ancak patlama yapamamis ve muhtemelen yapamayacak olan, ve dolayisiyla bir yere okutulmasi icap eden oyunculara bakiyorsunuz, karsiniza Bebe, Sidnei, Diego Costa cikiyor. Besiktas transferlerini buradan yapiyor, bu kadar kolay, ve acikcasi bir o kadar da uzucu. Noatsamisa'nin yazisini da okumanizi tavsiye ederim.

bu tarz masallarini bjk forumlarinda tinerci dostlarina anlatabilirsin

bebenin opsiyonu isterse 20 euro olsun cok umrumuzda degil. umurumuzdaymis gibi mesajlarla gelme

Reklam kokan hareketler, Hayri C. Bazen o tinerden sende cok cekmissin gibi duruyon.

Biri cikar bir b** olmaz, lesh der. Diyeri cikar Man.U satmaz, Besiktas opsiyonu felan alamaz der. Sirf transferi karalamak icin hareketler bunlar.

Reklam kokan hareketler, Hayri C. Bazen o tinerden sende cok cekmissin gibi duruyon.

Biri cikar bir b** olmaz, lesh der. Diyeri cikar Man.U satmaz, Besiktas opsiyonu felan alamaz der. Sirf transferi karalamak icin hareketler bunlar.

yok ben kullanmiyorum, besiktasli degilim

sizin aldiginiz adami niye karalayalim olm bize ne? bu konuyu acip gelip 200 mesaj atmasaniz kimsenin seyinde olmaz zaten. bize ne sizin adaminizin opsiyonundan alla allaaa

yok ben kullanmiyorum, besiktasli degilim

sizin aldiginiz adami niye karalayalim olm bize ne? bu konuyu acip gelip 200 mesaj atmasaniz kimsenin seyinde olmaz zaten. bize ne sizin adaminizin opsiyonundan alla allaaa

Basliktaki yorumlari okursan, cevabini almis olursun. Niye karalayim, vsvs bunlar bos laflar. Transfer'e kotu diyebilirsin, ama komik duruma dusenler var.

Daha iyileri sizin olsun.

bebe kaca gelmis, yillik kac alacak, vede sözlesme kac yillik mehmet

karalamanin anlamini bilmiyorsun galiba

BoBo - BeBe bjk bu gidişle bidahaki yıl BaBa' yı alıcak gaiba :)

izlemediğim için bilmiyorum ama opsiyonu yoksa saçma bir transfer olmuş

Bunlarda topçu kiraliyip duruyo lan. Birde Drogba'ya kapacaklarmis elimizden :D:D:D:D:D

Geri
Üst Alt