Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Cevap: Son Dakika l Adalı : Bebe'yi Kiraladık

dedigim gibi boktan bir topcu kisa surede belli olur elbet

Iki oyuncununda opsiyonu Besiktas'da. Sidnei'nin bonservisi yuksek olsada, Bebe'nin bonservisi yuksek olacagini sanmiyorum.
Daha sezon başına 9m verdiler,bildiğin küçük kulüplere(beşiktaş oluyor bu) parlaması için kiralık veriyorlar.Opsiyon falan hikaye.

Iki oyuncununda opsiyonu Besiktas'da. Sidnei'nin bonservisi yuksek olsada, Bebe'nin bonservisi yuksek olacagini sanmiyorum.

Biraz önce Ntvspor muhabiri Hakan Gündoğar söyledi. Opsiyon falan yok. Hatta bunun üzerine Beşiktaş 2 yıl kiralamak istemiş, kabul etmemişler.

Sidnei'in opsiyonu ne kadarmış ki?

14 milyon euro.

Ben hala Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarının, biz Jo ve Gio'yu kiralarken, bunların parası yok diye dalga geçip, 6 ay sonra kiralamak dünyanın en güzel şeyi moduna girmesine takıldım :)

adamlar bildigin yabanci forvet kiralamis.

Almeida - Mustafa - Nobre - Bebe

bu forvet hattiyla sampuan bile olamazsin.

adamlar kadroyu sisirip duruyor...Besiktas batacak yakinda

BJK adına üzüldüm. Boş gereksiz bir transfer. bu sene aldıkları yabancılar hiçbir işe yaramaz. BJK den bu sene yine bişey olmaz. üzüldüğüm şey meydan yine fenere kalacak. Bari biz güzel transferler yapsak.

21 yaşında, 1.90 boyunda.

2009-10 sezonunda portekiz 2.lig takımlarından estrela de amadora takımında 26 maçta 4 gol atmış.

temmuz 2010'da 50.000 euro'ya vitoria guimares'e transfer olmuş 1 maça bile çıkmadan 1 ay sonra 9 milyon euro'ya manchester almış. manchester'da da 7 maçta 2 gol atmış. Biri şamp.liginde bursaspor'a diğeri lig kupasında wolves'a.

portekiz u-21'de 5 maç oynamış 1 gol atmış.

ManU'ya menejer ekleyip transfer gelirini almışlar. Vitoria hile yapıyo sanırım nasıl bir transferdir o :)

Yahu opsiyon olsa ne olur? Beşiktaş batacak zaten seneye,Opsiyonları 3m falan olsa bile alamazlar.

Bir defa izleme fırsatı bulmuştum, sağ açıkta oynuyordu. Bir turnuvada keşfedilmiş sanırım.

Hayirli olsun. Adamlar transferi bitirdi heralde kac tane adam aldilar..

iyi hamle zararları yok sonuçta fernandes olayına benziyor işte

Bjk transferi kapattı darısı bizim başımıza:)

Baba diye bir santrfor var sözlesmesi bitiyor , Tüpcü onuda alsin tam olur. Bebe - Baba :D

Sidnei, Bebe gelecek vaad eden oyuncular ama bunu Beşiktaş'a ne faydası olacak? Gelecek vaad eden oyuncu transferi iyi güzel ama bu sana uzun vaadede yarar sağlar, kiralamak ise kısa vadeli bir olay. Bu oyuncuların Beşiktaş'ta uzun süreli kalıcağını düşünen var mı gerçekten? Satın opsiyonu olsa bile oyuncu istemediği sürece Beşiktaş dünyaları versin bu iş yine olmaz. Bu transferlerin asıl kaymağını Manu, Benfica yiyecek. Bence bu kiralama politikası Beşiktaş taraftarı açısından tam bir hayal kırklığı olmalı ama tabii ki sevineceklerdir. Bırakalım sevinsinler, doğrular nasolsa zamanla kendini gösterir.

Portekiz 3. liginde forma giyiyormuş. 100.000€ ya satmak istemişler satamamışlar. Sonra Guımares almış lig bitiminde. Guımares'te forma giymeden Manu 7,5M a kapmış. Ferguson'un izlemeden aldığı tek oyuncuymuş. 13 maçta forma giymiş o da ilk 11 falan değil. Tamamen kapalı kutu.

Tayfur bu adamı bir dakika izlememiştir. Mendes önerdi aldılar :)

Bu adam bildiğim kadarıyla winger. Simao ve Quaresma varken 3. bir yabancı winger almak bana göre mantıksız. Forvette kullanılabilir ancak striker değil bu adam kesinlikle. Kaliteli bir oyuncu ancak gereksiz bir transfer bence.

Ek olarak, geçen yıl 12 milyon euro verdiler bu adama, Ferguson opsiyonu vermez Beşiktaş'a.

Geri
Üst Alt