Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Cevap: Son Dakika l Adalı : Bebe'yi Kiraladık

igrenc topcu

beşiktaş Avrupa'nın Yimpaş Yozgat Spor'u tarzı bir şeye dönüştü. Topçuları kiralık olarak gönderiyorlar pişsin sonra geri alırız diye tüpçü de kırmıyor.

Pişmelik oyuncusu olan tüpçüye gönderiyor. Dünya beşiktaşı konuşuyor.

beşiktaş Tüplü Fırınları :)

Yildiz alirsin, batarsin. Takim kuramazsin, maliyeti cok fazla olur ve sportif basari elde edemzsin. Ekonomik acidan zarar gorursun, kayumma gidersin, ilk 5e giremezsin. Elindeki hoca yildizla calisamaz. Genc alirsin, fos olur. Opsiyonlu alinsa ne olur, geri donecek veya Besiktas'da kalmak istemiyecek. Kapali kutu olur. Istatistiklere, gecmisine bakarsin, bu adamdan bir b** olmaz dersin.

Bir karar verin artik arkadaslar. Bir Besiktas'li olarak asla hayal kirikligi felan yasamadim. Gectigimiz sezon defans sorunu vardi, Sidnei,Egemen ve Ersan alindi. Santrofora Pektemek alindi, bu Bebe alindi. Niye herkez Eto'olari, Forlan'lari bekliyor.

bebe çok teknik ve çok süratli bir oyuncu bence gereksiz transfer değil yararlı olur beşiktaş a.

Yildiz alirsin, batarsin. Takim kuramazsin, maliyeti cok fazla olur ve sportif basari elde edemzsin. Ekonomik acidan zarar gorursun, kayumma gidersin, ilk 5e giremezsin. Elindeki hoca yildizla calisamaz. Genc alirsin, fos olur. Opsiyonlu alinsa ne olur, geri donecek veya Besiktas'da kalmak istemiyecek. Kapali kutu olur. Istatistiklere, gecmisine bakarsin, bu adamdan bir b** olmaz dersin.

Bir karar verin artik arkadaslar. Bir Besiktas'li olarak asla hayal kirikligi felan yasamadim. Gectigimiz sezon defans sorunu vardi, Sidnei,Egemen ve Ersan alindi. Santrofora Pektemek alindi, bu Bebe alindi. Niye herkez Eto'olari, Forlan'lari bekliyor.

Bebe mi santrafor ? :o Objektif bak yahu bariz gereksiz bir transfer bu, bu adamın winger özellikleri daha önde, yabancı winger almak çok saçma Beşiktaş için. Bak kötü oyuncu demiyorum, gereksiz transfer diyorum. Kaleci, sol bek, sağ bek, santrafor mevkileri sorunlu sizde oranın üzerine gitmeniz gerekti.

Kuşlar da çok saf.

Çoğu izlememiştir bile.

'ManUdan topçu aldık oloom'

mantığı :D

Türkiye Ligi'nde 10 gol atar. Bobo'dan maliyeti az diye aldılar.

Biz beklemiyoruz ki bekleyen sizsiniz:D

saf bebeyi forvet dusunuyormus kanatta lesh oldugunu gormus forvetliginden medet umuyo sanirsam

beşiktaş bu sene akıllanmış gibi gözüküyor iyi transferle yaptı. tek soru işareti tayfur havutçu eğer iyi hocaysa bu kadroyla başarılı olur. bir de quaresma geçen seneki gibi bireysel oynarsa takıma katkıdan çok zarar vermeye devam eder. geçen sezonun en çok isabetsiz şut çeken oyuncusuymuş.

Bebe mi santrafor ? :o Objektif bak yahu bariz gereksiz bir transfer bu, bu adamın winger özellikleri daha önde, yabancı winger almak çok saçma Beşiktaş için.

Tarafsiz bakiyorum. Bundan oncede soyledim. Bence Forlan'lara felan gerek yok. Boyle bir hamle bekliyordum. Genc bir oyuncu. Ama tabi, bizim uklemizde fazla bilinmiyen genc alirsan ondan bir cacik olmaz. Yildiz aldimi neden 30 yasinda adamlar aliniyor diye somurturuz.

Oncede soyledim, hoca'nin elindeki santrofor oynamak istedigi sisteme uygun degilse, sistemini degistirmeli. Ama Pektemek'le Almeida stili 2 cok degisik oyuncu. Zor degil. Turkiye'nin 3 buyuk kulubunden cok daha az bir butce ile daha fazla basarilara imza atan takimlar var.

7.500.000 €, 9.000.000 €, 8.800.000 €, 12.000.000 €, ? ? ?

Bebe altından hızlı yükseliyor mübarek. Yok mu arttıran? :D

Dünyada kariyeri en ilginç oyuncu sanırım

Asıl adı Tiago Manuel Dias Correia olan 20 yaşındaki genç futbolcu ülkesi Portekiz'de "Bebe (Bebek)" lakabıyla tanınıyor. Genç futbolcu, daha geçen sene evsizler barınağında yaşarken bu sezon dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Manchester United formasını giymeye hazırlanıyor. Her iki kanatta da görev yapma beceresine sahip olan 1.90 metre uzunluğundaki Bebe, hem tek forvet hem de forvet arkası olarak oynayabiliyor.

10 yaşındayken ailesi tarafından terk edilen Bebe, Cape Verde Adaları'ndan göç eden bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Genç futbolcunun kaderi, Casa do Gaiato adlı barınakta yaşadığı sırada 2009 Avrupa Sokak Futbolu Festivali'yle tamamen değişti. Barınakta yaşayanlardan kurulu takım, Bosna-Hersek'in Foca kentinde düzenlenen turnuvada mücadele etti. 6 maçta 40 gol kaydetmesine rağmen takımını 2. tura çıkaramayan Bebe, müthiş performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

180 kat değerlendi!

Bebe, Portekiz 3. Lig ekiplerinden Estrela de Amadora'ya transfer olarak 19 yaşında profesyonel futbol dünyasıyla tanıştı. 26 maçta 4 gol atan genç oyuncu, maaşının ödenmemesi üzerine soluğu ülkenin köklü kulüplerinden Vitoria Guimares'de alıyordu. 50 bin euro gibi cüzi bir rakama siyah-beyazlı kulübe imza atan Bebe, Guimares'in yaptığı hazırlık maçlarındaki futboluyla büyük beğeni topladı. Portekizli oyuncu, hiçbir resmi karşılaşmada forma giymezken, 7 maçta kaydettiği 5 golle bir anda aralarında Real Madrid'in de bulunduğu Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekti.

Guimares ile 5 yıllık kontrata imza atan Bebe'nin sözleşmesinde yer alan "9 milyon euroya serbest kalır" maddesi, onun kulüpten ayrılmasının yolunu açıyordu. Yeni takımında sadece 5 hafta geçirdikten sonra, 11 Ağustos'ta Premier Lig'in güçlü temsilcisi Manchester United ile 5 yıllık anlaşmaya varıyordu. İngiliz kulübü, bonservisi için Guimares'in ödediği rakamın tam 180 katı olan 9 milyon euroyu bonservis bedeli olarak ödemekten kaçınmıyordu. Bebe'yi kadrosunda sadece 5 hafta tutan Portekiz kulübü, bu transferden büyük kar yapıyordu.

Transfer yapmış olmak için almışlar gibi leş transfer.

Beşiktaşa bu adamı kim aldırdıysa hangi mevkide oynadığından haberi olduğunu bile sanmıyorum. Zaten adam tam muamma:o Guimares'te doğru dürüst oynayamazken Manchester'a transfer olmuş yüksek ücretle. Manchester'da ligde 1 maçta sonradan oyuna girmiş. Galiba Jorge mendes gelene geçene geçiriyo durumu var. Adam yolunu bulmuş.

Allah fenere de böyle transferler nasip etsin.

manuda biri komisyon show yapmis belli ki

Bence Bebe kapalı bir kutu. İyi de çıkabilir kötü de. Ersan'da Beşiktaş'a gelirken kimse onun böyle oynayacağını bilmiyordu. Bebe Manchester'a gitmiş. Orada az da olsa forma şansı bulmuşsa bu risk alınmaya değerdi bence. Forlan'ı alıp yaşlı takımı biraz daha yaşlandırmak yerine Bebe iyi tercih.

Emenike'nin 1-2 gömlek altı bence.Vasat bir adam.Wolves'a attığı gol dışında pek olayı olmadı ManU'da.

Bebeyi bursa maçında izlemiştim beğenmiştim bakalım hayırlısı olsun

Yahu opsiyon olsa ne olur? Beşiktaş batacak zaten seneye,Opsiyonları 3m falan olsa bile alamazlar.

Neye göre batıyor 200milyon euro bile borçu yok 3büyük takımda batmaz kimseyi kandırmayalım batsaydı batacak ilk takım galatasaray olurdu.

Geri
Üst Alt