Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Cevap: Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Her şeye tamam da Beşiktaş'ın aldığı adamlarla GS'nin 2 sene önce yaptığı saçma Giovanni ya da Jo transferlerini kıyaslamanızı anlamıyorum. Bir de bu adamlara yıldız deyip, Beşiktaş'a çamur atmanıza. Dos Santos en son Racing Santander'de dökülüyordu, Jo keza kabız ötesi Rusya dışında başarısı olmayan adam. Bunların Beşiktaş'ın aldığı Fernandes, Sidnei gibi adamlarla ne alakaları var? Bir de yok yıldızlarla takım kurmuştuk diyorsunuz, GS'nin o kadrosunun da FB'lilerin benzetmeye çalıştığı transferlerinin de bizim şu anki transferlerimizle bir benzerliği yok. Fenerbahçe'nin de, sizin de transferlerinizi hiç birisi Avrupa'nın ciddi futbol ülkelerinde kendilerini kanıtlamış adamlar değildi (Anelka gibi 2-3 istisna hariç), BJK'nin aldıkları Simao, Guti, Quaresma, Fernandes... Bunları mı kıyaslıyosunuz Jo, Dos Santos vs. adamlarla? Taraftarlık tamam da sırf rakibe bok atmak için saçmalamaya gerek yok.

Jo mu vasatmış? Tamam hocu bi çay koy sen 15 dakka dinlen gel. Giovanni'de Meksika'nın d.k da bel bağladığı tek adamdı süper oynadı ayrıca. Sezonada zımba gibi girdi hazırlık maçlarında falan döktürüyodu. Hatta nası kaçırdık bu adamı diye söyleniyoduk. Bale çılgın attı Lennon falan iyiydi yine kestiler adamı. Bazı maçlarda 4-3-1-2 oynadılar bi de iyice oynayamaz oldu. Racing'de dökülmüyor ayrıca yarı devre gitti 16 maç 5 gol 3 asisti var. Gio'yu keşke şu anda alsak hala büyük potansiyel.

Lan o değil burda herkese laf yetiştiriyorlar.Sanki tüm forum ayakta alkışlamak zorunda beşiktaşın transferlerini,laf söyletmemek için şekilden şekile giriyorlar.

Burda elbette bazı taraftarlar transferlerin eksi yönlerini dile getiricekler,buna tahammülün yoksa ne işin var burda?

Rezerv ligde Wigan'a harika bir gol amış. Youtube'da izledim demin.

Her şeye tamam da Beşiktaş'ın aldığı adamlarla GS'nin 2 sene önce yaptığı saçma Giovanni ya da Jo transferlerini kıyaslamanızı anlamıyorum. Bir de bu adamlara yıldız deyip, Beşiktaş'a çamur atmanıza. Dos Santos en son Racing Santander'de dökülüyordu, Jo keza kabız ötesi Rusya dışında başarısı olmayan adam. Bunların Beşiktaş'ın aldığı Fernandes, Sidnei gibi adamlarla ne alakaları var? Bir de yok yıldızlarla takım kurmuştuk diyorsunuz, GS'nin o kadrosunun da FB'lilerin benzetmeye çalıştığı transferlerinin de bizim şu anki transferlerimizle bir benzerliği yok. Fenerbahçe'nin de, sizin de transferlerinizi hiç birisi Avrupa'nın ciddi futbol ülkelerinde kendilerini kanıtlamış adamlar değildi (Anelka gibi 2-3 istisna hariç), BJK'nin aldıkları Simao, Guti, Quaresma, Fernandes... Bunları mı kıyaslıyosunuz Jo, Dos Santos vs. adamlarla? Taraftarlık tamam da sırf rakibe bok atmak için saçmalamaya gerek yok.

Racing diye Kocaelispor'u izlemişsin.

Bebe denen adam oldukça gelecek vadeden birisi.

Opsiyonlu değildir umarım.

bu arkadaşa cevap vermenize hiç gerek yok arkadaşlar başkanının dünya kulübüyüz, yıldızlar topluluğuyuz gibi söylemlerin etkisinde kalan tinerin etkisiyle kafayı bulmuş bir arkadaş.

bu arkadaşa cevap vermenize hiç gerek yok arkadaşlar başkanının dünya kulübüyüz, yıldızlar topluluğuyuz gibi söylemlerin etkisinde kalan tinerin etkisiyle kafayı bulmuş bir arkadaş.

ugur kardesim su an besiktas ve besiktaslilarla A$ik lar gibi atisacaginiz durum degil ustunuze bakin oyle yorum yapin

Jorge Mendes'i niye karistiranlar varki. Almeida/Simao/Quaresma/Fernandes hepsi ozaman Mendes kazigi. Kazik ise, daha nice kaziklar gormek dilegi ile.

Ontopic;

Dedigim gibi 1 kere izledim ve transfer'e sevindim. Temel ozellikleri cok iyi. Uzun boylu, guclu, suratli ve teknik ve 20 yasinda. Transfer'e sevinmek icin yeterli bence, cunki gelecek vaad eden bir oyuncu. United oyuncusumu ? O kalitede oldugunu sanmiyorum. Olsa zaten 1 sene sonra opsiyonu ile vermezlerdi. Birde Obertan, Nani, Valencia ve buyuk ihtimalle gelecek olan Ashley Cole varken zaten orda oynamasi mumkun degil. Ama United'in yetersiz dedigi oyuncular sonradan cok buyuk patlamalar yapti.

Bu cocuk bir kapatili kutu. Kimse 1 mactan fazla izlememistir. Ama temel ozelliklerinin iyi olmasi umut verici. Kanatta oynayacagini sanmiyorum. Kanatta oynayacak Simao, Quaresma, Veli ve Burak var. 1.90 boyunda, 4-4-2 oynayacak olursa hoca buyuk ihtimale Almeida'nin yanina, dar alanda etkili olan, guclu bir oyuncu koymak isteyecektir. Ilk bakista Bebe bu profil'e uyuyor. 4-4-2'de golcu yerine, gol'u hazirlayan isim olacak buyuk ihtimalle.

Risksiz bir transfer. Taktik bilgisi zayif olabilir, bunun nedeni sokak topcusu olmasindan kaynaklanir. Ama zaten ligimiz taktik bilgisi ust duzey olan bir lig olarak taninmiyor. Bence onun o guclu fizigi, surati ve teknigi cok faydali olabilir. Bu yuzden transfer'e uzulmedim, hatta boyle transfer bekliyorum. Daha sevindirici oluyor.

32 yasinda'ki Forlan'i bundan 2 gun once Hollanda macinda izlerken 1 olumlu hareket yaptigini gormedim. 2 sene onceki performansini tekrarlayamaz, ve oyle adamlara senede 4 milyon verilecegi yere boyle genclerin alinmasini tercih ederim, sonucta iki transferde risk tasiyor.

Beşiktaş aldı diye oyuncuyu kötülemenin anlamı yok.Gayet iyi bir oyuncu.

Jo mu vasatmış? Tamam hocu bi çay koy sen 15 dakka dinlen gel. Giovanni'de Meksika'nın d.k da bel bağladığı tek adamdı süper oynadı ayrıca. Sezonada zımba gibi girdi hazırlık maçlarında falan döktürüyodu. Hatta nası kaçırdık bu adamı diye söyleniyoduk. Bale çılgın attı Lennon falan iyiydi yine kestiler adamı. Bazı maçlarda 4-3-1-2 oynadılar bi de iyice oynayamaz oldu. Racing'de dökülmüyor ayrıca yarı devre gitti 16 maç 5 gol 3 asisti var. Gio'yu keşke şu anda alsak hala büyük potansiyel.

Jo vasat tabii. Herkes biliyor ki bu adam CSKA'da .70 civarında bir gol ortalamasıyla oynuyordu, Man. City de bu yüzden aldı. Gittiğinden beri gol ortalaması 0.15'lerde geziyor. 20 maça 3 gol civarı bir şey. Bu mu süper forvet? Artık Rivaldo, Ronaldo gibi efsane adamları kalmamış Brezilya forvetinde 3 kere oynayabilmiş. Demek ki vasat. Keza Dos Santos da Tottenham'ın elinde patladı onca paraya. Geldiğinden beri orada burada yedek oynuyor, kariyerinde gidebileceği en büyük takım artık İspanya'nın orta sıra takımlarıdır potansiyel olsa zaten şu anda Tottenham'da oynuyor olurdu. Sizde nasıl oynadığını da gördük ayrıca. Her şeyi geçtim, Beşiktaş'ın aldığı adamlarla kıyaslanamayacak kadar vasat kaldığı kesin. Bebe'yle kıyaslansa neyse de, Beşiktaş'ın kötü transfer yaptığına örnek için bu adamları Quaresma, Almeida alınırken de örnek veriyorsunuz o zaman komik oluyor.

Beşiktaş aldı diye oyuncuyu kötülemenin anlamı yok.Gayet iyi bir oyuncu.

Yok birader, kötüyse kötülesinler. Benim de Bebe'den umudum yok, da sırf rakip aldı diye iyi adam alınca da çamur atmanın manası yok. Biz Kewell, Baros geldiğinde kötü adam dedik mi (başarısız olacaklarını söyledim GS'li arkadaşıma çünkü adamların müzmin sakat olduğunu biliyordum, yoksa Liverpool bırakmazdı zaten, fakat bu adamlar kalitesiz demek değil)?

Jo vasat tabii. Herkes biliyor ki bu adam CSKA'da .70 civarında bir gol ortalamasıyla oynuyordu, Man. City de bu yüzden aldı. Gittiğinden beri gol ortalaması 0.15'lerde geziyor. 20 maça 3 gol civarı bir şey. Bu mu süper forvet? Artık Rivaldo, Ronaldo gibi efsane adamları kalmamış Brezilya forvetinde 3 kere oynayabilmiş. Demek ki vasat. Keza Dos Santos da Tottenham'ın elinde patladı onca paraya. Geldiğinden beri orada burada yedek oynuyor, kariyerinde gidebileceği en büyük takım artık İspanya'nın orta sıra takımlarıdır potansiyel olsa zaten şu anda Tottenham'da oynuyor olurdu. Sizde nasıl oynadığını da gördük ayrıca. Her şeyi geçtim, Beşiktaş'ın aldığı adamlarla kıyaslanamayacak kadar vasat kaldığı kesin. Bebe'yle kıyaslansa neyse de, Beşiktaş'ın kötü transfer yaptığına örnek için bu adamları Quaresma, Almeida alınırken de örnek veriyorsunuz o zaman komik oluyor.

Birader ne zaman kıyasladım ya sizin aldığınız adamlarla kel alaka bana ne arkadaş:o Tottenham'da neden oynayamadığını yazdım ama hala anlamamakta ısrar etmişsin. Jo bu sene biraz oynadı City'de. Kolay iş değil vasat adamı falan City kadrosunda tutmaz rahat ol;) Quaresma'da gittiği her takımdan şutlandı, istatistikleri berbat e kötü adam mı oluyor şimdi?

Videolardan görüldüğü kadarıyla topla iyi ve hızlı şekilde katedebilen, tekniği ve hızı ortalamanın üzerinde bir futbolcu görüntüsü çiziyor.

Fakat bütün bunlar ne kadar üst düzey olursa olsun, bitiriciliğini geliştirmek zorunda. Aksi halde takımına katkı veremez.

Yok birader, kötüyse kötülesinler. Benim de Bebe'den umudum yok, da sırf rakip aldı diye iyi adam alınca da çamur atmanın manası yok. Biz Kewell, Baros geldiğinde kötü adam dedik mi (başarısız olacaklarını söyledim GS'li arkadaşıma çünkü adamların müzmin sakat olduğunu biliyordum, yoksa Liverpool bırakmazdı zaten, fakat bu adamlar kalitesiz demek değil)?

Çok iyi oyuncu.Kesinlikle başarılı olacaktır.Kolay kolay bir futbolcu hakkında bu kadar net başarılı olur demem.En son Beşiktaş Hilbert'i alıp,5-6 hafta kötü oynadığında kesinlikle sabredin çok faydalı olacak demiştim. :)

Geri
Üst Alt