Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

Cevap: Beşiktaş Bebe'yi kiraladı

1-) Bebe kesinlikle kanat oyuncusu değil(Ortaları tam anlamıyla felakettir.) striker' dır.

2-) Oldukça kıvrak, hızlı, tekniği ve şutları ortalamanın üzerinde olan başarıya aç genç bir oyuncudur.

3-) Beşiktaş' ta eksik olan hücum pres eksikliğini giderebilecek özelliklerdedir.

4-) STSL' de şampiyonluk isteyen takımların çift forvet veyahut skora katkısı olan on numara özelliklerine sahip(Bu oyuncuları almak çok zordur.) oyuncularla oynaması gereklidir.

5-) Beşiktaş' ta varolan Portekizli oyuncular, Bebe' nin gerek uyum sorununu aşması gerekse Milli Takıma seçilmesine çok yardımcı olacaklardır.

Ekrem iyi hoş demişsin de 2 sorun var, birincisi bizim şu aşamada tutup tutmayacağı belirsiz bir genç alma lüksümüz yoktu, ikincisi bu adam olur da tutarsa ve 19-20 golle sezonu kapatırsa Alex Ferguson zaten "Bebe gel bu sene şans vereceğim" dedi mi opsiyonu da olsa Bebe kendisi kalmaz.

Bizim ligde bu oyuncuyu kimse kolay kolay deviremez.

Bizim ligde bu oyuncuyu kimse kolay kolay deviremez.

Nobre'yi de deviremiyorlar ona bakarsan Hakan. Deviremedikleri için de top Nobre'ye çarpıp aut oluyor işte. Keşke Nobre'nin yerine çam ağacı dikmemize izin verseler rakip kale önüne. En azından arada çarpan toplar gol olurdu...

Cevap: Son Dakika l Adalı : Bebe'yi Kiraladık

Iki oyuncununda opsiyonu Besiktas'da. Sidnei'nin bonservisi yuksek olsada, Bebe'nin bonservisi yuksek olacagini sanmiyorum.

opsiyon falan yo bebede.

sidnei nin opsıyon 14 milyon.

temin mesajında saymıssın hayatında veliyi,tanjuyu,bu bebe yi tavsanlıdan geen adamı kac defa izledin de bunlar için iyi transfer politaksı diyorsun?

bence alayı fos adamlar ,şuan geçen senenize artı katacak bir adam halen alamadınız.

Nobre ile bu çocuğu birmi tutyorsun?

Nobre ile bu çocuğu birmi tutyorsun?

Nobre ile bir tutan olmadı. Nobre öyle bir adamdır ki ona vereceğimiz parayı direk sokağa atsak daha hayırlı olurdu, en azından para ülke ekonomisnde kalırdı. İşin ayakta kalmakla bitmediğini söylüyorum. Bu çocuk da kariyerinde daha 20 tane profesyonel gol atmamış. Tutar tutmaz orası ayrı, fakat bizim böyle bir risk alma lüksümüz yok diyorum.

Bu çocuk risk değil ki? Verdiğin para Nobre'nin yıllığının dörtte biri değildir.

Bu çocuk risk değil ki? Verdiğin para Nobre'nin yıllığının dörtte biri değildir.

Bu adamı aldıkları için forvet transferini kapattılar. Takıma katkısının ne olacağı belli değil. Kapalı kutu. Risk olayını sadece maddi anlamda düşünmemek lazım. Bence çok büyük risk aldılar

BJK'nin aldığı adamların sadece 3 tanesi (Ersan, Sidnei, biraz Egemen, biraz Pektemek) ilk 11 oynayacak adamlar. Bizim zamanında aldığımız gurbetçiler gibi (Serkan Çalık, Barış, İsmail Bouzzid) sadece kalabalık oluşturacak oyuncular aldılar.

Keşke Nobre'nin aldığının iki katını verip Higuain gibi bir adam alabilseydik. Asıl risk astarının yüzünden pahalıya gelmesi. Seneye topla en çok oynayıp en az gol atan takım olarak şampiyonluğu da kaybedersek risk kavramını daha iyi kavrarsın Hakan. Buna güvenerek yola çıkacağız, bundan daha büyük risk mi var? Kurtaracağın para 2-3 milyon euroysa ligde aldığın her 1 basamak düşük sıra ondan fazla. Şampiyonlar Ligi gelirlerini saymıyorum bile...

Oof of, daha yeni videosunu izledim bu adam bize saç baş yolduracak gibi duruyor. Sabri'yle yıllarca haya geçtik daha beteri başımıza geldi sanırım...

Keşke Nobre'nin aldığının iki katını verip Higuain gibi bir adam alabilseydik. Asıl risk astarının yüzünden pahalıya gelmesi. Seneye topla en çok oynayıp en az gol atan takım olarak şampiyonluğu da kaybedersek risk kavramını daha iyi kavrarsın Hakan. Buna güvenerek yola çıkacağız, bundan daha büyük risk mi var? Kurtaracağın para 2-3 milyon euroysa ligde aldığın her 1 basamak düşük sıra ondan fazla. Şampiyonlar Ligi gelirlerini saymıyorum bile...

Oof of, daha yeni videosunu izledim bu adam bize saç baş yolduracak gibi duruyor. Sabri'yle yıllarca haya geçtik daha beteri başımıza geldi sanırım...

Bir kaç Beşiktaş'lı arkadaşım bu sene 3'lü defans oynayabiliriz falan diyo? Hatta bir tanesi Beşiktaş'ta oynamış bir abim. Böyle duyumlar var mı? Yani 3-4-3 oynamak gibi mesela. Ben önce dalga geçiyorlar zannettim ama çok ciddiydiler. Bence imkansız ama 6 tane stoperiniz oldu. Olabilir mi?

bjk kadroyu şişirdi ya bence kötü oldu. daha transferler de yapacak

Bir kaç Beşiktaş'lı arkadaşım bu sene 3'lü defans oynayabiliriz falan diyo? Hatta bir tanesi Beşiktaş'ta oynamış bir abim. Böyle duyumlar var mı? Yani 3-4-3 oynamak gibi mesela. Ben önce dalga geçiyorlar zannettim ama çok ciddiydiler. Bence imkansız ama 6 tane stoperiniz oldu. Olabilir mi?

Tabii olabilir. Önce bir zaman makinesi yapıp 1970'e dönersek neden olmasın? Ferrari ve bir ihtimal Sivok zaten gidecek. 6 stoper kalacağını sanmıyorum. 3-4-3 hem oynanmaz hem de öyle bir kadro yok. 3-4-3 yaparsak forvete Quaresma-Almeida-Pektemek desek kanatlarda kim oynayacak, Simao ve Hilbert'i mi koyacağız? 3 stoperle oynayacak takımın kanatlarında hem hücumda hem atakta çok etkili adamlar olması lazım. Mesela Roberto Carlos-Cafu olsa neden olmasın. Fakat Türkiye'de 3-4-3 oynayabilecek kadrosu olan bir takım yok. Galiba o arkadaşların fazla PES oynuyor. Orada ben de 3-4-3 oynuyorum arada fena olmuyor fakat gerçek hayatta o taktikle perişan eder Türkiye'nin 11 kişi defans yapıp kontra atak oynayan takımları...

futbolcu yada benzemiyor açıkçası :asd:

isimegre.png

Antulu stayla 2 :)

Bebe Portekiz liginde orta sınıf bir takımda duzenli kadroya girememis, sadece Jorge Mendes'in İngiltere baglantıları sayesinde Manchester United'a transfer edilmis bir futbolcu. Manchester United'ın da gelecekte hicbir sey beklemedigi, zararını cıkartmaya calıstıgı bir adam iste. 20 yasında oldugunu gorenler otomatik refleksle ileride iyiisler cıkacagını sanıyor, ancak kendini kandırmaktan oteye gitmez ne yazık ki bu.

Burada zaten sorun Bebe'nin iyi ya da kotu olmasından ziyade Besiktas'ın Yıldırım Demiroren'in sahsi menfaatleri ugruna Jorge Mendes denen menajerin agına dusmus olmasıdır. Bu sene yaz sezonunda adı gecen her oyuncu istisnasız Mendes'in menajerligini yaptıgı futbolcular, ve ustelik hicbiri de ust seviyede degil. Kadrosunda halihazırda nerdeyse 15'e yakın yabancı futbolcu barındırmasına ragmen hala dogru transfer yapılamaması sinir bozucu. Gecen sene alınan Guti, Simao, Almeida, Quaresma, Fernandes beslisinden yalnızca Simao takıma katkı verebilecek bir oyuncu. Quaresma teknik futbolcu sevip basarıyı pek onemsemeyenler icin ideal bir tercih, ancak hırslı bir Quaresma'nın dahi takıma katkısının ne denli negatif olabilecegini sanırım gecen sezon gorduk. Guti Roberto Carlos transferini andırıyor, takıma yalnızca gaz verdi, o da cabucak tukenıverdi. Fernandes'in oyun bilgisi zayıf, Almeida averaj bir santrafor.

Besiktas'ın basına gelen en buyuk talihsizlik Demiroren oldu. Taraftar tam gonderiyordu, adam basarı icin yanlıs, tahtta oturmak icin dogru transferlerle yerinde kalmayı bir sekilde becerdi. Bu Besiktas'ın gelecegini de ciddi olcude kararttı. Bu sezondan sonra toparlanabileceklerini sanmıyorum, ligi de bu anlayıs, teknik kadro, ve futbolcu grubuyla 3. bitirirlerse helal olsun derim.

Kardeş biraz bilmeden sallamış , etraftan topladığın bilgileri karıştırmışsın gibi geldi bana. 1. Bebe'yi ingiltereye jorge mendes değil carlos quieroz getirmiştir. Senin saydığın 5liden bir tek simaoyu beğenen beşiktaşlı çıksın ve beni ikna etsin bir tek simao'nun iyi olduguna ben beşiktaşı bırakacam bu kadar açık konuşuyorum :)

Ne iyi adam diyebilirim ne de kotu ama bildigim bisey var , Ferguson bos adam aldirmaz , kendi izlememis olsa bile .

Son transferler ve Fink, Holosko, Tabata'nin dönüsüyle kadroda 14 yabanci oldu. Simdi nereye bedava yollayayacaklarini düsünsünler.

Ya her neyse, ne yapalım artık geldi. Zaten adam yetimhanede büyümüş gariban adam. Gelince karşılamaya gidenler balon, şeker falan götürsün sevinsin garip. :asd:

Yahu şaka maka bizim takım da acayip oldu, hayatın sillesini yiyen bütün mazlumlar bize geldi. İyice Bektaşi tekkesine döndük. Simao'nun çocuğu merhum olmuş, Bebe yetimhaneden geliyor, Quaresma zaten çingen çocuğu adama 2 sene top oynatmamışlar, Rüştü'yü angut taraftarlar dövdü... Biraz daha kazsak daha neler çıkacak kim bilir? :asd:

Tabii olabilir. Önce bir zaman makinesi yapıp 1970'e dönersek neden olmasın? Ferrari ve bir ihtimal Sivok zaten gidecek. 6 stoper kalacağını sanmıyorum. 3-4-3 hem oynanmaz hem de öyle bir kadro yok. 3-4-3 yaparsak forvete Quaresma-Almeida-Pektemek desek kanatlarda kim oynayacak, Simao ve Hilbert'i mi koyacağız? 3 stoperle oynayacak takımın kanatlarında hem hücumda hem atakta çok etkili adamlar olması lazım. Mesela Roberto Carlos-Cafu olsa neden olmasın. Fakat Türkiye'de 3-4-3 oynayabilecek kadrosu olan bir takım yok. Galiba o arkadaşların fazla PES oynuyor. Orada ben de 3-4-3 oynuyorum arada fena olmuyor fakat gerçek hayatta o taktikle perişan eder Türkiye'nin 11 kişi defans yapıp kontra atak oynayan takımları...

Sana bak yemin ederim bunu diyen adam Metin Ali Feyyaz'larla oynamış bir stoper. Aslen'de Beşiktaş'lı. Neyse.

Adam iddaa ediyor bana, oynanır diyor 3-4-3. Orta 4'lünün kanatlarına Ekrem ve İsmail'i koyan arkadaşım da var. Delirmiş bunlar ya.

Geri
Üst Alt