- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Çok kötü topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanında ben bunu anlatmak istediğimde hoş tepkiler görmemiştim, boş verdefans yapmayı bilmeyen bek olmaz bize isteyen varsa eğer.Tek defansif olayı fiziği ve hızı sayesinde birebirde savunabilmesi onun dışında ne yerleşik savunma bilir ne ofsayt bilir
Adamın olayı defans zaten gidin manu ve atletico maçlarını izleyin. Hem rashforda karşı hem williamsa geçit vermedidefans yapmayı bilmeyen bek olmaz bize isteyen varsa eğer.Tek defansif olayı fiziği ve hızı sayesinde birebirde savunabilmesi onun dışında ne yerleşik savunma bilir ne ofsayt bilir
Arnold da bilmiyor bence, öyle düşünmemek lazım.defans yapmayı bilmeyen bek olmaz bize isteyen varsa eğer.Tek defansif olayı fiziği ve hızı sayesinde birebirde savunabilmesi onun dışında ne yerleşik savunma bilir ne ofsayt bilir
Katılıyorum hocamArnold da bilmiyor bence, öyle düşünmemek lazım.
Hele de Okan’ın sisteminde iş yapmama ihtimali yok bu herifin ama saha dışı nedenlerden dolayı istemem.
Sildilla’yı falan alsalar neyse diyeceğim de o tarz birini de alamaz bizimkiler.
kurguya da bozuyor sürekli cepheden durduğu yerden iyi defansı ona katılıyorum zaten fizik ve hızla birebir savunabiliyor ama onun dışında herhangi bir defansif özelliği hatta defansif farkındalık bile yok , takımı yakma potansiyeli yüksek üstelik bizim gibi -en azından lemina öncesi- sürekli geçiş yiyip 80 metrede savunma yapmaya çalışan takımlar için sorun baya.Adamını kaçırdığında yada ofsaytı bozduğunda geçiş savunmasında başa çok bela açar.Yerleşik savunma için de sorun ama hadi biz yine onu pek yapmıyoruz bir şey demiyorum fakat dediğim gibi geçişte bize hata yapmayacak adam lazım bir saçmalaması demek -ki çok meyilli- başa büyük bela almak demek.Arnold da bilmiyor bence, öyle düşünmemek lazım.
Hele de Okan’ın sisteminde iş yapmama ihtimali yok bu herifin ama saha dışı nedenlerden dolayı istemem.
Sildilla’yı falan alsalar neyse diyeceğim de o tarz birini de alamaz bizimkiler.
Aksine bu kadar pozisyon bilgisi zayıf bir adamın Okan Buruk'un oynattığı oyunda iş yapabileceğine hiç inanmıyorum adminimArnold da bilmiyor bence, öyle düşünmemek lazım.
Bence gerek yok istatistik olarak pek iç açıcı değil bu topçuHemen alırım hemen