Haber Beşiktaş, Bright Osayi-Samuel ile Anlaşamadı

Yav bu herifin yaptıklarından sonra oyun aklının 0 olması maç satması vesaire daha bunu almayı düşünmek neyin kafası.

defans yapmayı bilmeyen bek olmaz bize isteyen varsa eğer.Tek defansif olayı fiziği ve hızı sayesinde birebirde savunabilmesi onun dışında ne yerleşik savunma bilir ne ofsayt bilir

defans yapmayı bilmeyen bek olmaz bize isteyen varsa eğer.Tek defansif olayı fiziği ve hızı sayesinde birebirde savunabilmesi onun dışında ne yerleşik savunma bilir ne ofsayt bilir
Zamanında ben bunu anlatmak istediğimde hoş tepkiler görmemiştim, boş ver 😂

Adamın olayı defans zaten gidin manu ve atletico maçlarını izleyin. Hem rashforda karşı hem williamsa geçit vermedi

Forumda isteyen tek ben varım. Neyse eren elmalıyı da çoğunluk istemiyordu haklı çıktık

Arnold da bilmiyor bence, öyle düşünmemek lazım.

Hele de Okan’ın sisteminde iş yapmama ihtimali yok bu herifin ama saha dışı nedenlerden dolayı istemem.

Sildilla’yı falan alsalar neyse diyeceğim de o tarz birini de alamaz bizimkiler.

Hele de Okan’ın sisteminde iş yapmama ihtimali yok bu herifin ama saha dışı nedenlerden dolayı istemem.

Sildilla’yı falan alsalar neyse diyeceğim de o tarz birini de alamaz bizimkiler.
kurguya da bozuyor sürekli cepheden durduğu yerden iyi defansı ona katılıyorum zaten fizik ve hızla birebir savunabiliyor ama onun dışında herhangi bir defansif özelliği hatta defansif farkındalık bile yok , takımı yakma potansiyeli yüksek üstelik bizim gibi -en azından lemina öncesi- sürekli geçiş yiyip 80 metrede savunma yapmaya çalışan takımlar için sorun baya.Adamını kaçırdığında yada ofsaytı bozduğunda geçiş savunmasında başa çok bela açar.Yerleşik savunma için de sorun ama hadi biz yine onu pek yapmıyoruz bir şey demiyorum fakat dediğim gibi geçişte bize hata yapmayacak adam lazım bir saçmalaması demek -ki çok meyilli- başa büyük bela almak demek.
Bir de mesela nico falan savundu deniyor da fb avrupada her maç zaten savunmayı geride kurup savundu herkesi , biz avrupada bile gereksiz öne çıkaran takımız savunmayı üstüne bizim stoperler topla da çıkıyor sürekli fbde en azından kademeye biri geliyordu osayi sıçsa bile
gidip 3m falan verip Semedo'yu almaya çalışalım hadi olmadı coufal gelsin bari ona bile okeyim

Aksine bu kadar pozisyon bilgisi zayıf bir adamın Okan Buruk'un oynattığı oyunda iş yapabileceğine hiç inanmıyorum adminim

Geri
Üst Alt