Beşiktaş, Dele Alli'yi Aldı

En önemli turnusol Beşiktaş’a düşene kadar niye başka takımlar almadı olmalıdır böyle transferlerde

Çok iyi transfer, Çebi öğrendi bu işi

Bölye kaliteli topçular gelmesi daha iyi çöplerle oynayacağımıza ligimizde belki futbol oynanır da avrupada da başarı gelir

dediyiniz kadar kötü olması pek muhtemel gözükmemekte

potansiyel olarak yuksek ama mental olarak bitik ustad.

Totham documenterde, Mourinho sen cok yeteneklisin ama gostermen lazim, ozel hayatin kotu falan demisti, oda siritip ciddiye almamisti, Simdi 2 sene sonra, Evertonda yapamadi, simdi 8jkde.

Istanbulda darma dagan olur gece hayatinda. Pjanic v2

Ha, hatalarinda ders alir ve 100% konsantre olur o baska, ama sanmiyorum.

Ilk iki haftada 40 dakika civari süre bulmustu Everton'da. Bu hafta sonu ise kadrodaydi ama oynamadi.

Ilginc yani ben aslinda EPL'de Everton'dan daha dandik bir takima gider diyordum da maliyetini karsilamak istemediler herhalde.

Kagit üstünde iyi transfer ama net bir sekilde sorunlu bir tip. Besiktas'ta kendine gelebilir mi pek sanmiyorum ama görecegiz. Insallah zorunlu satin alma opsiyonu falan vardir belir bir sayida maca cikarsa vs. diye.

istanbulda bu herifin %100 futbola odaklanması imkansız adanaya gitse kendini bulabilirdi ama jkde çekmeye devam eder kafayı

sonuçta geçmişte ne yaptığı belli, b.k atmanın anlamı yok.

Mario Gomez' de çöptü geldiğinde sonra ne oldu biliyoruz. Gayet iyi transfer

1661434214318.png
Zamanında böyle bir tivit atmışım kendisi hakkında. Adam daha erken bıraktı futbolu :)

kim kimi aldı göreceğiz

Kim reddettiyse teşekkür ederim. Bize gelseydi ağır söverdim.

Sercan Dikme: "Dele Alli’nin hamstring’de problem var. MR’ı çekiliyor. MR sonucunu bekliyoruz." (A Spor)

Geri
Üst Alt