Beşiktaş Derbiye Çıkmama Kararı Aldı

Doğru bir karar kim ne derse desin. Sahayı karıştır ondan sonra kaos, kumpas ayağına maçı tekrar oynat. Hadi hakem hatası olur filan da şu olanlar artık aleni haksızlık hukuksuzluk. Son 3 yıldır haksızlığın dibine vuran BJK idi ama bu kararlarını son derece yerinde buldum.
Sahayi karistiran hocasindan talimat alan kendi adamları. Iyi o halde herkes gitsin kulube arkasini karistirsin sonra ay kafama daş geldi ayagina iceri kacsin sonra niye hukmen olmadi.

Hukmen olmamasi dogru karardi hatayi yapan hakemdir ve bir daha mac almamasi gerekir o ma tamamlanacakti. Hakemin malligini niye taraflar cekiyor?
Bunun feneri besiktasida yok o macta hukmen maglubiyet ciksaydi ilk besiktas lig macinda fenerliler tahrik eder tribunleri sahaya dokerdi.
Hakemin pisligini tff bir sekilde temizledi temizlerken birilerine sus payi verdi mi verdi o farkli konu.
Ha bundan sonra ne olur para atan bolum oldugu gibi disariya alinir ki dogrusu o dur. 10 tane organize gerizekalinin cezasini niye 50 bin kisi ceksin mantikli geliyor mu yahu

Ulan burda gene sömürülen biz olucaz bakın görün neler olucak bizim mac çok farklı olucak beşiktaşa orda bir güzellik yapabilirler.

Aspor hemen hemen hepsi bjk li ama neden baya olumsuz elestiriyorlar ?

Çünkü CB ve Bahçeli kumpas dedi diye herkesin TFF'nin verdiği karara koşulsuz biat etmesini istiyorlardı.

Fikret Orman'dan beklenmeyecek bir davranış ama doğru. Burada BJK 2 senedir güçlü diye Fener lehine yapılan yorumlar gibi değil olay. Açık bir hukuk ihlali var TFF kararında. BJK de iyi yapmış.

O statta olanalra biri dur demezse daha çok ağlanır niye orada kazanamıyoruz diye.

2 senelik bu cileeee
Bitsin artik bu seneee

bunu yapmak (G)üven (Ö)zveri (T)ecrube ister.
Bir kaç gün içinde bu karardan vazgeçip maça çıkacaklarını düşünüyorum.

Bu işin altında başka bir iş var .
Kesin bir hesapları var.
aba altından sopa göstererek bizim maçı almaları karşılığında bu karardan vazgeçme pazarlığı yapmak için böyle bir hamle yaptıklarını düşünüyorum.

Bu karardan donerlerse yuzyilin rezaleti olur

Oyle bir seyi goze alamazlar

işte herzamankı gibi yaptıkları şerefsizliği ayak oyunlarını kahramanlık destanı olarak yediriyorlar millete.
hadi pepe de bizim maçta oynamasın beşiktaşlı duruşuna soktuklarım.
forumdaki bjk sempatizanlrı ağlayarak okuyordur metni gururlan diye.

Bejeke yinede çıkacak maça boş laf bunlar

Türkiye Futbol Federasyonu tarihi bir hukuksuzluga imza atmistir. Rakip teknik direktörün kafasini yaracaklar, sürekli küfür edip madde atacaklar ama mac kaldigi yerden seyircisiz olarak devam edecek, öyle mi? Yemezler.

Pepe'ye en az 2 veya 3 mac verilmesi gerekirken sus payi olarak sadece 1 mac verildi.

Besiktas bu isin pesini kesinlikle birakmamali. Kupa ise Akhisar'a verilmeli. Zorbalikla, hile ve hurda ile resmen Fenerbahce'ye tur atlatacaklari belliydi.

Pepe'nin cezasi revize edilmeli, Tolga Zengin de öyle.

Perşembeye kadar daha çok şeyler olur. Fiko her an U dönüşü yapabilir. Güven veren bir şahıs değil.

dogru karar bence

işte herzamankı gibi yaptıkları şerefsizliği ayak oyunlarını kahramanlık destanı olarak yediriyorlar millete.
hadi pepe de bizim maçta oynamasın beşiktaşlı duruşuna soktuklarım.
forumdaki bjk sempatizanlrı ağlayarak okuyordur metni gururlan diye.
Reis tiyatro da 2. perde mi oynanıyor diyorsun

Bildiğin Mini Çakallık yaptı beşiktaş,kupanın değeri yok+büyük ihtimal elenecekler,çekildik şeref ayağına böyle kırtırık kupa içşn kafa ütülerler,çekilse ya ligten göreyimm

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 sene sonra anlatirlar tam kupayi aliyorduk onumuzu boyle kestiler diye

Fiko cüret edemezdi ama Şenol istifa etmekle tehdit etmiş herhalde.

Çünkü CB ve Bahçeli kumpas dedi diye herkesin TFF'nin verdiği karara koşulsuz biat etmesini istiyorlardı.

Fikret Orman'dan beklenmeyecek bir davranış ama doğru. Burada BJK 2 senedir güçlü diye Fener lehine yapılan yorumlar gibi değil olay. Açık bir hukuk ihlali var TFF kararında. BJK de iyi yapmış.

O statta olanalra biri dur demezse daha çok ağlanır niye orada kazanamıyoruz diye.

Ne ilgisi var simdi ? Siyasi iki uc kisi gorus bildirdi diye koskoca kulup ona gore mi alacagi karara sekil verecek

Bjk nin GS nin taraftar sayisi akp nin oy sayisindan fazladir . Biz de zamaninda basket finaline cikmadik .

Erdogan oyle dedi bahceli boyle buyurdu diye karar mi alinir ?

Atki bir kac gune sececegim sansli kisiye takdim edilecek . Fakat kime iste ona karar veremiyorum

Orjinal feneriumdan , ama bir gun fb li olacak tarzi bir atki bulamadim , baska bir yazi olacak artik , burasi kadikoy olabilir

Birkac gun sonra sakinlesip sozunun adami olmayi tercih edecegine emindim

Bjk'nin o gece kafasinda hukmen galibiyet varken su anda tabaklarinda hukmen maglubiyet olmasi hususundaki fikirlerin?

Doğru hareket, hiç beklemezdim. Bravo.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sahayi karistiran hocasindan talimat alan kendi adamları. Iyi o halde herkes gitsin kulube arkasini karistirsin sonra ay kafama daş geldi ayagina iceri kacsin sonra niye hukmen olmadi.

Hukmen olmamasi dogru karardi hatayi yapan hakemdir ve bir daha mac almamasi gerekir o ma tamamlanacakti. Hakemin malligini niye taraflar cekiyor?
Bunun feneri besiktasida yok o macta hukmen maglubiyet ciksaydi ilk besiktas lig macinda fenerliler tahrik eder tribunleri sahaya dokerdi.
Hakemin pisligini tff bir sekilde temizledi temizlerken birilerine sus payi verdi mi verdi o farkli konu.
Ha bundan sonra ne olur para atan bolum oldugu gibi disariya alinir ki dogrusu o dur. 10 tane organize gerizekalinin cezasini niye 50 bin kisi ceksin mantikli geliyor mu yahu

O zaman neden TFF talimatlarında saha olayları yüzünden yarıda kalan maça dair bir kural var. Tabiki mantıklı geliyor. Biz de Olimpiyat stadında 3-0 aldık maçı. Fener, Trabzon maçını 3-0 aldı. 50 bin kişi gerektiğinde oradaki 10 kişiye sahip çıakcak. Özel güvenlik orayta gelen deplasman takımı oyuncularını veya teknik heyetini darp etsin diye konmuyor. Maddeyi atanı görecek ve alıp dışarı götürecek.

Her olayı böyle türk usulü geçiştirirsek, hep işimize gelen tarafı tutarsak yarın bizi de vurur. Bünyamin Gezer'in yardımcısının başı yarıldı maçın hemen başında orada bizim maçta, adam maçı tatil edemedi ve rezalet bir maç yönetti bizim aleyhimize. Maçtan sonra da o maçı oynatmasam 50 bin kişi sahaya inerdi dedi. O ne ala yahu hakemleri sindir, rakip takımı sindir sonra da maç oynat.

bizim maçta eyyam olursa eğer bizim maçta tamamlanmaz ki şampiyonluk maçında eyyam yapamazlar sanki biz küçük bir takımız gibi yorumlar görüyorum bizim taraftarlar da yarar şenolun kafayı eğer eyyam olursa :D

bizim maçta eyyam olursa eğer bizim maçta tamamlanmaz ki şampiyonluk maçında eyyam yapamazlar sanki biz küçük bir takımız gibi yorumlar görüyorum bizim taraftarlar da yarar şenolun kafayı eğer eyyam olursa :D

Hükmen yeniliriz en ufak bişeyde, şenolun kafaya kuş sıçşa yandık gider maç bırak bişey atmayı.

Geri
Üst Alt