Beşiktaş Derbiye Çıkmama Kararı Aldı

bizim maçta eyyam olursa eğer bizim maçta tamamlanmaz ki şampiyonluk maçında eyyam yapamazlar sanki biz küçük bir takımız gibi yorumlar görüyorum bizim taraftarlar da yarar şenolun kafayı eğer eyyam olursa :D
Bu defa gercekten koltuk atilir Senol'un kafasina :)

Biraz olsun tekrarin uygulanamayacagindan oturu uefadaki riski azaltmis oldu ulke

En cok hakem icin sevindim , orada ilk kez bir tatil karari alabilen hakemini tff satmisken , bjk kulubu bu hamlesi ile bir olcude kurtardi

Oğlum boku yedik lan biz bi 30 yılda bunu dinleriz biz sahaya çıkmadık len 115 yıllık temiz tarihimiz len besiktasin büyüklüğü kupalardan buyuktur len diye dinleriz.

aynen böyle olur.

2-3 gün sonra :

ülkemizin euro 2024 adaylığı sürecinde olumsuz bir algı yaratmamak adına sayın cumhurbaşkanımızın da önerisiyle maça çıkmama kararını gözden geçirerek 3 mayıs günü sahada olacağımızı kamuoyuna beyan ederiz.

fikret orman.

ekşi sözlük

hatırı sayılır kişiler araya girer ve bjk maça çıkar bence

Valla acik konusayim , tff nin baski altinda kalmasini fb veya bjk den daha cok istiyorum

Karar verici olarak esas onlarin hesabi sorulmali

Bu arada fb ye bir haftada iki mactan 1,5 milyon liradan fazla ceza kesmisler

Verirler rahat ol sen malımızı tanıyoruz.

yani biz fenerin yaptığı lobiyi yapamayacak , beşiktaşın yaptığı tiyatroyu yapamayacak kadar desteği olmayan küçük bir takım mıyız?

dediğim gibi o karardan sonra veremezler anca beşiktaşlılar gibi 50 bin kişi sahaya ineriz o zaman 3-0 verilir.

Fiko'ya guven olmaz, karar degisir cikarlar falan yaziyorsunuz da

Bu is o kadar basit mi? Boyle bir aciklama yapip cikmayacagini acikladiktan sonra cikinca ne olmus oluyorsun?

Bu rezilligi Matkap Fiko'nun bile midesi kaldirmaz

yani biz fenerin yaptığı lobiyi yapamayacak , beşiktaşın yaptığı tiyatroyu yapamayacak kadar desteği olmayan küçük bir takım mıyız?

dediğim gibi o karardan sonra veremezler anca beşiktaşlılar gibi 50 bin kişi sahaya ineriz o zaman 3-0 verilir.

Bizim yönetimin umrunda değil her hafta aleyhimize olaylar oluyor çıtını çıkarmayanlar bunada çıkarmaz.

Türkiye Futbol Federasyonu tarihi bir hukuksuzluga imza atmistir. Rakip teknik direktörün kafasini yaracaklar, sürekli küfür edip madde atacaklar ama mac kaldigi yerden seyircisiz olarak devam edecek, öyle mi? Yemezler.

Besiktas bu isin pesini kesinlikle birakmamali. Kupa ise Akhisar'a verilmeli. Zorbalikla, hile ve hurda ile resmen Fenerbahce'ye tur atlatacaklari belliydi.

.

zavallısın sen ya. harbi harbi zavallısın. o çok sevdiğin beşiktaşının ömrü fazla kalmadı devam et sen bu kafayla

Fiko'ya guven olmaz, karar degisir cikarlar falan yaziyorsunuz da

Bu is o kadar basit mi? Boyle bir aciklama yapip cikmayacagini acikladiktan sonra cikinca ne olmus oluyorsun?

Bu rezilligi Matkap Fiko'nun bile midesi kaldirmaz
Bu ülkeyi az çok biliyorsam o maça seve seve çıkacaklar. Pafla mafla çıkarlar ama gene de çıkarlar.

Erto'yu GSC'ye davet ediyoruz :asd::asd:

Dbuge3oX0AAQkaJ.jpg

Buyutmeye gerek yok . Vazgectikleri sey sadece zaten elenecekleri bir yari final ve cogumuzun teneke dedigi kupaya seneye katilmamak

Neyden korkacaklar bunun icin ? Lige sirayet eden bir sonucu olsa o zaman buyuk olay derdim

Bizim yönetimin umrunda değil her hafta aleyhimize olaylar oluyor çıtını çıkarmayanlar bunada çıkarmaz.

haklısın son 2-3 yönetim ve ondan önce ki 2-3 yönetim de çok pasifdiler bir arada ünal aysal çıktı masaya yumruğunu vurdu onda da hakkımızı yediler, umarım eyyam olmaz beşiktaş maçında.

Geri
Üst Alt