Beşiktaş, Ersan Gülüm'ü Transfer Etti!

Cevap: Son Dakika l Beşiktaş Ersan Gülüm ile anlaştı

Hayırlısı olsun Beşiktaş için 5m euro ve ustu vermişlerse uzulmem Ersan gelmedi diye.

Önder Turacı'yı alalım bonservisi elinde, zaten 4. stoper olacak senede 5-6maçta ancak oynayacak.

Ersan, Servet'ten açık ara kötü bir stoperdir bana göre.

Laf ola beri gele .

Akıllanmamısız hicbişeyden ders cıkarmamısız yönetim degişti kafa degişmedikten sonra hicbi halta yaramadı. Gecmiş olsun bjkyede hayırlı olsun adamlar catır catır mantıklı transferler yapıyorlar bizde izliyoruz uyuyun uyuyun biraz daha uyuyun

çok merak ediyorum yerli olarak kimi alacak bizimkiler..?

halen servet diyorlar, akıl fikir versin size. seneye servet gibi adamlarla, o leş savunmayla oynarız artık.umudum kalmıyor artık.

bunları servetle yanyana 1 maçta oynatmak lazım gözleri miyop uzaktan görmüyorlar yakından daha iyi anlarlar ne kadar leşh bir oyuncu olduğunu aynı şey hakan balta,zan içinde geçerli ooo onlara laf yok tabi milli oyuncular milli takım savunması ne çektiysek ondan çektik senelerdir

beşiktaş'a hayırlı olsun. ersan'a gerçekten gönülden beşiktaş'ı istiyorsa onun adına da sevindim.

fenerde baskette bize 19 sayı fark attı şuan 57-38 üst üste moral bozukluğu :(

Nerede Başkan ın ve Hasan diyologlarını yayınlar görmek istiyorum. En gözde yerli stoperi alamıyoruz daha . Bu yönetimdede iş yok. Anlaşılan büyük beklentiye girmemek lazım sonra hayal kırıklığı yapıyor. Beklentiye sokan da sayın Başkan da neyse susalım artık. Siz verin Drogbaya yıllık paralı Ersanı alamayın. Şimdiden yönetim transferde sınıfta kaldı.

sakin ol renkdas, transfer sezonu daha yeni basladi, ersan dan iyisi gelecek belki, simdiden yonetime sallamak olmaz

terim umarım zan ve servet yeter düşüncesinde değildir.. işin ilginç tarafı zan artık serbest tıpkı balta gibi...

Birakin Allah askina ya, balik bastan kokarmis derler ya.

Ulan kimse kalamdi ki yerli alacak.

Serdar'i mi alacaz yoksa inlerimi??

Ikisinide almazsak yine gecen sezonkinden farki olmayacak.

Artik dorgbaniz gelince bayram yerine ceviririsiniz formu.

Besiktas'in Transferleri hizla bitirmesine hayranim..

En büyük korkum şimdi Ersan gitti diye saçma sapan bir yerli stoper transfer edilmesidir. Serdar ve Ersandan sonra bizde oynayabilecek yerli stoper yok. İkisinide yabancı yapmak lazım...

Servet le Gökhan Zanla dünya kulübü olunabiliyorsa söyleyecek söz yok . Klavuzu Karga olanın burnu .... Başkanımız 10 numara ama Tulun bir çuval inciri berbat edecek bu gidişle ....

Beşiktaş, Ersan Gülüm için transfer görüşmelerinin başladığını borsaya bildirdi.

İşte açıklama;

Adanaspor Kulübü oyuncusu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

sakin ol renkdas, transfer sezonu daha yeni basladi, ersan dan iyisi gelecek belki, simdiden yonetime sallamak olmaz

Bırak gözünü seveyim. Ortada kaliteli yerlimi kaldıda bana transfer sezonunun yeni başladığından bahsediyorsun. Gözünü aç renktaş gözünü. Millet malı götürdü. Selçuk ta Adnan Polat zamanında bitirlmiş Allah tan yoksa iş fenaydı

Yerliler birer birer gidiyor.. Bizim Takimdaki yerlilere birakin Drogba'yi, Messi, Ronaldo, Roony hep beraber gelse ne yazar..??

Gökhan Zan - Servet - Balta kadrodayken Messi - Ronaldo 11 de olsa ne yazar ....

Kapatsinlar kepenkleri hepsi gitsin.

Fb ye helal olsun ohh valla.

Adamlar eksikleri olmadigi halde serdar kesimal ve Orhan sam i aldilar, ustunede emenikeyi bitirdiler tr deki transferi.

Iyi bir Dmc yle seneye yine sampiyonlar

Galatasaray yönetimi yerinde olsam adana başkanına akıllı ol derim.apaçi pztsi görüşcez diyosun piyasa mı yapıyosun aklınca çingene zihniyetli seni bu zihniyetle 40 yılda bir böle çıkarsın başkada cacık olmaz senden

fener serdarı kaptı beşiktaş ersanı en az 4-5 senelik stoper sorunlarını halletti adamlar bizimkiler ne yapmaya çalışıyo

servet 30 yaşında gökhan sakatın teki

paralar da para olsa ikiside 4 milyon euroya gitti

biz kaliteli bir türk oyuncuya 4 milyon veremeyecekmiyiz

Geri
Üst Alt