Beşiktaş, Ersan Gülüm'ü Transfer Etti!

Cevap: Son Dakika l Beşiktaş Ersan Gülüm ile anlaştı

Linkin sonuna istediğinizi ekleyebiliyorsunuz. Bora içindekileri o linke yazıp foruma koymuştur. Böyle adamlara itibar etmeyip kaale almamanızı tavsiye ederim.

Normal normal yazıyormuş gibi yapıp oraya kendi düşüncelerini yazmış işte.

Açikçasi gelecek sezon Servet - yabanci stoper düzeninin yeterli olacagini düsünüyorum. Yedek kulübesini saglama almak yeterli, Kemal Toshack gelebilir mesela.

bizimkilerde uyuyo anca bonservisi elinde olan adamlari aliyolar yildir boylede olacakkk yaziklar olsun onca umut verdiler ne oldu drogbayi bosuna beklemeyinderim ben drogbanin yerine cisse gelir bu senede boyle sacma sapan adamlar alirlarsa varya ligtv bu sefer iptal ederim bir kurus bille calismaz benden klübe

ünal başkan uyu sen.uyu yazıklar olsun...

Sana yazıklar olsn be bir transfer için 20 günlük başkana okadar laf ediyorsun.Ersan gider daha iyisi alınır git elini yüzünü yıka kendine gel.

Fatih hoca ve yönetime bukadar çabuk sallayanlar hepinize yazıklar olsun utanacaksınız hepiniz.

Konuyu kapatıyorum bir süre okadar Galatasaraylı iseniz gidin maç topicine takımı takip edin

yorum yaparken biraz daha dikkatli olalım. Konuyu açıyorum.

Cepte gördüğümüz transferdi. :o

sıkıntı yok yönetim alır gelir serdar taşçıyı elalem stoper görür :p

Çok büyük hayal kırıklığına uğradım yazıklar olsun bu senede farklı olmaz bence bu savunma hattıyla gene kaliteli türkleri kaptırdık Serdar aziz'i vermez bursa bitek kemal tokak kaldı onuda bjk alır biz gene ayhanla sarp gibi türk oyuncularla devam

Baslik yanlis. Besiktas Ersan'la anlasmadi, Adanaspor ile anlasti. Duzeltin

drogbayi beklemeyin ahanda buraya yaziyorum

kaynak:ersangülüm transferi

Henuz kap'a dusmedi bu haber, sakin olmakta fayda var ama diyelim Ersan Bjk'ye transfer oldu.

Yonetime sallayanlar var, bende bi an sok oldum sinir oldum yonetime kizdim ama mantikli dusunelim.

Ersan'in yedeklige alinacaginin soylentileri var yani gercekten yedek olarak dusunulduyse hic uzulmeye degmez tam aksine yedek beklerken daha cok kahrolurduk. Birde Ersan alinmadi ama Serdar Aziz, Serdar Tasci falan alinabilir. Eger onlarda alinmaz ise ozaman bende yonetimi elestiririm yerli stoper alinmadi diye.

Bakalim hayirlisi ...

Henuz kap'a dusmedi bu haber, sakin olmakta fayda var ama diyelim Ersan Bjk'ye transfer oldu.

Yonetime sallayanlar var, bende bi an sok oldum sinir oldum yonetime kizdim ama mantikli dusunelim.

Ersan'in yedeklige alinacaginin soylentileri var yani gercekten yedek olarak dusunulduyse hic uzulmeye degmez tam aksine yedek beklerken daha cok kahrolurduk. Birde Ersan alinmadi ama Serdar Aziz, Serdar Tasci falan alinabilir. Eger onlarda alinmaz ise ozaman bende yonetimi elestiririm yerli stoper alinmadi diye.

Bakalim hayirlisi ...

https://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=158573

Bu arada kulüpler anlaşmışsa, Ersan tarafından bir problem yaşanmaz. Artık aldılar.

Son bir mesaj yazip konudan çikayim :

33'lük Drogba'ya yillik 5 milyon pound veriyoruz ama Ersan gibi yetenekli bir yerli stoperin bonservisi için 5 milyon euroyu çok görüyoruz...LESH

Saygilar

Bi kaç isim var yemin ederim öyle bi negatif enerji veriyorki, seneye ligden çekilelim bari.

Amma abarttınız şu Ersan'ı puyol ferdinand filan kaçtı sanki defolsun gitsin çokta tın Kemal Tokak'ı alalım çok daha iyi

Ersan gitti diye atilan mesajlari gordum nevrim dondu ,kendimi anadolu takimi taraftari gibi hissettim.Arkadaslar kisileri kucuk insanlar tartisir ,onemli olan fikirlerdir.Profesyonel bir yonetim var ve takimin basinda Imparator ; bir Ersan gider,sen sonra daha buyugunu getirirsin bu kadar tepki gostermeye gerek yok.

bence bu senede şampiyonluk yarışından uzak bir sezon geçirecez stoper yok kazmalar dolu Ersan'ı kaçırırsın 33'lük Drogba'ya harcıcağın mesaiyi ersan'a harcasan şimdiye 100 kere gelmişti helal olsun umutsuzluğa kapılmam için bir neden daha ne diyimki

bence bu senede şampiyonluk yarışından uzak bir sezon geçirecez stoper yok kazmalar dolu Ersan'ı kaçırırsın 33'lük Drogba'ya harcıcağın mesaiyi ersan'a harcasan şimdiye 100 kere gelmişti helal olsun umutsuzluğa kapılmam için bir neden daha ne diyimki

hee hee

Siz daha drogbaaaaaa drogbaaaaa diye bagira durun

Arka taraf cok guzel

-Balta-servet-zan- sabri

BAM hala takimda.

Bucemiz sinirsiz nasil olsa Ne kadse gerekirseydi unutmayalim !!

Bakalim hayirlisi ...

renktas sen halen bu alina bilir bu alina bilir diyosun iyi guzel alsinlar o zaman yoksa her sene oldugu gibi kendimisi kandiririz...

Geri
Üst Alt