Beşiktaş, Ersan Gülüm'ü Transfer Etti!

Cevap: Son Dakika l Beşiktaş Ersan Gülüm ile anlaştı

Yerli oyuncu kaybı olarak görmüyorum Ersan'ı milli takımımızın en kötü yerinin defans oldugunu düşünürsek, ki her ne kadar sevmesem de o bölgenin bankosu Servet'tir. Yerli olarak Hasan Ali alınabilir beke, Sercan, Volkan, İbrahim Akın, Mevlüt ten bir kaçı hucuma alınabilir, Murat ceylan Alper Potuk ortaya alınabilir ama stoper bölgesini ben şahsen yabancılara emanet etmekten yanayım ondan dolayı Kesimal ve Gülüm'ü kayıp olarak görmüyorum

çok abartılacak bi durum yok, ersanın bjk ye gideceği belliydi nesrin topkapı pardon adana başkanı piyasayı kızıştırmak için bizi kullandı, maalesef kullandırdık...Yerli yerli deyip duruyoruz da kesimal,şam,pekdemek,akyüz falan ancak yedek olurdu bizde,zerre kadar kıskanmadım.. alınabilicek 3 yerli vardı bence selçuk (alındı) sezer öztürk ( hala şans var) gülselam (boşta hemen alınmalı)

Adam Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye kaç kere söyledi, bunun neresini anlamakta zorlandınız ?

gökhan zan la yakında sözleşme yenilenir..mecburen..

Adam Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye kaç kere söyledi, bunun neresini anlamakta zorlandınız ?

O zmn serdar kesimal'i kaptirmayacaktin. Madem alamiyorsun ersani al kesimal'i. Simdi merak ediyorum nasil bir 11 olusturacaklar.

çok abartılacak bi durum yok, ersanın bjk ye gideceği belliydi nesrin topkapı pardon adana başkanı piyasayı kızıştırmak için bizi kullandı, maalesef kullandırdık...Yerli yerli deyip duruyoruz da kesimal,şam,pekdemek,akyüz falan ancak yedek olurdu bizde,zerre kadar kıskanmadım.. alınabilicek 3 yerli vardı bence selçuk (alındı) sezer öztürk ( hala şans var) gülselam (boşta hemen alınmalı)

cok dogru yerli olarak en iyisini aldik bir serdar ile ersan vardi onlarin gönlüde baska takimlardaymis. sezer belki.

bence en iyisi cok iyi bir yabanci stoper alinmasi gerekiyor oraya zaten ne ersan nede serdar yeter. onlara varana kadar servet var. 4 milyon vermeye degermi sizce, ancak adanasporun oyununa geldi bjk bukadar.

ersan ile serdarı kaçırdık bunu itiraf etmemiz lazım. bu yönetim hakikaten hayal kırıklığı yaratmaya başladı bende. özellikle yerli transferine bu kadar ihtiyaç varken

hasan ali kaldriminda ne var anlamiyorum yaw.almanyada tonla var ille kayseri ve benzeri anadolu kulüpleri alincama milyonlar vererek almak lazim.

dünyanin en iyi türk oyunculari bizde (Yersen) ama transfer yok...

bide Terimi merimi getirdik, yerlileri ikna eder diye. elde var 0

yine hüsran yine hüsran

O zmn serdar kesimal'i kaptirmayacaktin. Madem alamiyorsun ersani al kesimal'i. Simdi merak ediyorum nasil bir 11 olusturacaklar.

Belki 2 yabancı stoperle oynayacağız, yönetime falan sallamanın amacı ne? Sanki Arda'yı aldılar bizden.

yok bukadar paraya degermiymis falanda filan.yaw sizene kac para oldugundan.ozaman yildiz mildiz beklemeyin

Zaten kaliteli yerli az.Kaliteli olanlarıda kaptırdık teker teker.İstediğin kadar kaliteli yabancı al,kaliteli yerli ile bütünleştirmedikten sonra fıss.Bu saatten sonra iki tane yabancı stoper almaktan başka çare kalmadı bana göre.Servet ve gökhan'a hiç sabrım yok çünkü.

Birşey keybettiğimiz yok kaybeden kariyer açısından ersan olmuştur benim açımdan.Ayrıca adam açıklama yapmış beşiktaşta oynamak istiyorum diye.Ha nolurdu bizde oynasa, bir gönülsüz oynardı transfer olsaydı sorarlardı adama sen beşitaşta oynamak istiyorum dememişmiydin iki ben Galatasarayım'da ikinci bir emre görmek istemiyorum.

Galatasaray'da transfer edilen yerli futbolcu Yekta gibi ya Galatasaraylı olacak yada takım muhabbeti yapmayan profesyonel olacak diğer türlüsünü içime sindiremem

hasan ali kaldriminda ne var anlamiyorum yaw.almanyada tonla var ille kayseri ve benzeri anadolu kulüpleri alincama milyonlar vererek almak lazim.

Yerli olunca MECBURSUN. Hala anlatamadik. Bizde biliyoruz daha IYI YABaNCILaRIn oldugunu. Ama 5 yerli zorunlulugunu unutuyorsunuz galiba

Cevap: Beşiktaş Ersan Gülüm'ü Transfer Etti

Serdardan sonra Ersanıda alamadık !! Bizim yönetim uyku moduna geçti galiba? Türkiyede 3 büyükler arasında yerli kalitesi en kötü takımız milli takımda yıllarca oynayacak adamları kaçırıyoruz ! Ne yapmaya çalışıyoruz anlamış değilim? Defans hattı nasıl olacak terim ne düşünüyor? Aysalda beni karamsarlığa itmeye başladı...Mustafa pektemek,orhan şam,serdar,ersan hepsi bize lazım adamlardı... Hatta drogba gelmeyecekse, ki geleceğinede inanmıyorum artık, emenikede ilaç olurdu...Boş yere eziklere ve bejekeye gittiler diye bu adamlara çamur atmayalım :(

hala anlamıyorum yaa ersan olayı farklı da yerli olarak ne topçular varmış ne çok hayranları varmış da haberimiz yokmuş...vasatın üstünde 3 tane yerli adam söyleyin alınabilecek... ???

Yerli alınacaksa 5-6m euro verip vasat stoperleri alacagıma Mevlut, G.İnler ve Taner Yalçın'ı alırım.

Cana gitmeli evet yerine sarı çizmeli Mehmet Aga gelsin demiyorum ki, top oynamaktan anlayan De Zeeuw, Lass Diarra, Coutdeur tarzı dmc-mc kırması bir adam alınsın diyorum.

Culio giderse de mc-amc kırması bir adam alınmalı Kallstrom-Romaric gibi.

Yerli olunca MECBURSUN. Hala anlatamadik. Bizde biliyoruz daha IYI YABaNCILaRIn oldugunu. Ama 5 yerli zorunlulugunu unutuyorsunuz galiba

yabancidan bahsetmedim yii oku.burda almanyada serdar gibi cok var.ille bir anadolu takimi 100-200 bin euroya aldigi adamlari gidip 4-5 milyona aliyoruz onu anlamadim.ayrica cok abartiliyor

Mesele Ersan'ın alınıp alınmaması değil zaten.Bu yönetim de 10 senedir olduğu gibi iyi yerli oyuncuları kaçırmakta geri kalmayacak herhalde.Benim korkum bu.

Geri
Üst Alt