Beşiktaş, Ersan Gülüm'ü Transfer Etti!

Cevap: Beşiktaş Ersan Gülüm'ü Transfer Etti

freiburgdan ömer topraki alsalar diye diye adami leverkusen 3 milyona aldi.mesela sol bek atilla turan.al adami 1 milyona falan ,kötü ciksa bile farketmez maliyeti az.

Cevap: Son Dakika l Beşiktaş Ersan Gülüm ile anlaştı

O zmn serdar kesimal'i kaptirmayacaktin. Madem alamiyorsun ersani al kesimal'i. Simdi merak ediyorum nasil bir 11 olusturacaklar.

Evet Oray Bey mesele bu.O zaman istemeyerek F5'e giden Kesimal alınacaktı.Malesef yönetimimiz kaliteli yerli oyuncu transferinde resmen eziliyor.Drogba falan değil muhabbet.Kimi oynatacaksın önümüzdeki 5 sene stoper mevkiinde.Hadi buna cevap verin?

Mesele Ersan'ın alınıp alınmaması değil zaten.Bu yönetim de 10 senedir olduğu gibi iyi yerli oyuncuları kaçırmakta geri kalmayacak herhalde.Benim korkum bu.

bende ona kiziyorum yoneticiler ciksin ilgilanmiyoruz desin teklifmizi yaptik demsin veya ersani alan 10 yil stoper almasina gerek yok demesin sonra bazilari neder bu kadar buyutunuz ersani diyor. bide bonservisi olan oyunculari neden alamiyoruz onu merak ediyorum kimin ile yarisa gitsek kayip ediyoruz bu sozum sadece ersan icin degil son yillarda hep oyle olmustur.

İyi transfer yaptı Beşiktaş. Ne diyelim onlara hayırlı olsun.

bayern münchenin 2.takiminda cünet köz var.sag bek ve stoperde oynayabiliyor.

Evet Oray Bey mesele bu.O zaman istemeyerek F5'e giden Kesimal alınacaktı.Malesef yönetimimiz kaliteli yerli oyuncu transferinde resmen eziliyor.Drogba falan değil muhabbet.Kimi oynatacaksın önümüzdeki 5 sene stoper mevkiinde.Hadi buna cevap verin?

emin ol fener de biz de kesimalı 5 sene oynatmayacaktık ...

Ersan Gülüm: "Beşiktaş’ta 10 yıl oynamak istiyorum. Şu anda ellerim titriyor. Son röportajım farklı yansıtılmış, çarpıtılmış."

Ersan Gülüm: "Pazartesi günü Beşiktaş'a imzayı atıyorum. Kulüplerimiz anlaştığı için çok mutluyum."

Ersan Gülüm: "Pazartesi günü Beşiktaş'a imzayı atıyorum. Kulüplerimiz anlaştığı için çok mutluyum."

Ersan Gülüm: "Beşiktaş’ta 10 yıl oynamak istiyorum. Şu anda ellerim titriyor. Son röportajım farklı yansıtılmış, çarpıtılmış."

NTVspor'dan baska kaynak açikladimi?

İyi olmuş gitmesi..Ama Adana başkanının haddinin bildirilmesi gerek.

Bence biz kendi kendimize gelin güvey olduk. Drogba konusu da öyle. Sonra da hayal kırıklığına uğruyoruz.

Adanaspor'u satin alip alt kumeye dusurelim herkes rahatlasin.Bu takim sampiyon olacak inancim da tamdir bitti.

Merak etmeyin gençler Terim bizim yerlileri adam eder. Her zaman yaptığı iş. Türkiyenin en kaliteli yerlileri Sabri-Servet-Gökhan!!!-Balta!!!-Çağlar!-Msarp!!!!!-Ayhan!!!-Kazım!!!!!!-Arda bizde. Tabi YERSENNNN

Fenere b*k atmak için demiyorum gerçek düşüncem Serdar'ı beğenmiyorum bir stoper olarak, milli takıma çağrıldı diye şişirildiğini düşünüyorum bir ara Volkan Yaman'a da aynı muamele yapılmıştı tabi onun kadar olur mu orasını bilemem de milli takıma çağrılan her oyuncuyu kaliteli Türk olarak görüyosannız eğer dünkü maçta takımın yarısı Galatasaray'lı oyunculardan kuruluydu. Yerli kalitemiz iyi manasında demiyorum bunu milli takımı baz alıyor çoğu arkadaşımız yerli Türk denince de bunu da dikkate almalarını tavsiye ederim.

yabancidan bahsetmedim yii oku.burda almanyada serdar gibi cok var.ille bir anadolu takimi 100-200 bin euroya aldigi adamlari gidip 4-5 milyona aliyoruz onu anlamadim.ayrica cok abartiliyor

200bin€ mu :D ok solede getirsinler.

Ekicimi , toprakmi, ilkaymi ? Bunlari da yazdik ama Kaptilar

Geri
Üst Alt