GSC Haber Beşiktaş - Galatasaray Maçını Yasin Kol Yönetecek

Galatasaray aleyhine iş yapan kim varsa ödüllendiriyorlar. Resmen teşvik ediyorlar doğramaya.

Ulan ne ğsnuz var ya

bu adam atmosferden çok etkileniyor gecmis olsun

Hangi yerli hakem gelse isyan etmezdiniz varmi öyle birisi

Hangi hakem diyorsun Halim, bu adamın hakem olduğu bile şüpheli.

Mehmet Türkmen, Halil Umut Meler bir nebze de olsa Atilla Karaoğlan. Bunlar en azından hakem diyebileceğimiz adamlar.

Yasin Kol, VARın ne dediğini anlayamayacak ve büyük çoğunluğu yabancı olan futbolcularla iletişim kuramayacak biri.

Alanya maçında önüne gelen sarı kart çıkarıp alakasız bir şekilde Günayı atmıştı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilhassa yapıyorlar senin yönetimin de sesini çıkaramıyor.

Normal bunlar boşuna kendinizi yormayın.

Ekşi sözlukte gordüm bu adam bjk'yi alanya macinda dogramis. Bizim de alanya maçında kötu yonetim gostermisti. Acaba adam alanyaspor taraftari mı? 🤣🤣🤣

Yabancı hakem isterken yabancı dil bile bilmeyen hakem atayarak aleni bizimle dassak geçiyor haciosman. Bu yasin denen herife 5 tane koyun bile emanet etmem ben.

Muthis yönetimimiz ve türk hakemlere destegimizden ötürü ingilizce dahi bilmeyen Allah'ın tetikçisini vermişler :d

Boşuna sinirleniyorsunuz bence kulübün başkanı ve hocası yerli hakem yalaması yapıyor aylardır bırakın onlar düşünsün

Alanya maçında batırmıştı
Oyuncularımızı azarlıyordu
Skandal iş resmen

Yılmıyor operasyon çocukları vazgeçmiyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb maçına da Mehmet Türkmeni verirler ikisi de doğrar bizi yönetim de sussun öndeyiz diye devam etsin böyle iş işten geçtikten sonra sabaha kadar konuş kimse dinlemez seni

Geri
Üst Alt