GSC Haber Beşiktaş - Galatasaray Maçını Yasin Kol Yönetecek

Renkdaşlar bjk-samsun maçı gibi bir tarihe tanıklık edeceğiz muhtemelen, bize en az 2-3 kkart bekliyorum sadece bu maçı değil ligin kalanınıda etkileyecek belkide. Bugüne kadar bu maç için konuşmayan yönetimin o gün yapacağı hiçbir konuşmanın değeri yok gözümde. Ben puanı falan bıraktım ağır hasar görmeyelim yeter artık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye kimse bu hakemin Fenerin 3 maçinda Fenere sadece 1 sari kart gösterdigini daha çok dile getirmiyor? Bildigin Ali Koç adami

Yine biseyler planlanmis gibi duruyor. Ayni adana macindaki gibi. Problemli mac yonetmis, bjk zamaninda bu adami istememis maclarina. Simdi en kritik maca vermisler hemde inonude.

Nijerya 3. Liginde oynanan bir maç ne kadar umrumdaysa, bu maç da en fazla o kadar umrumda.

8jk başkanı bombayi bizim dursunun kucağına birakti eğer konusmazsa tff ile anlaştık anlamı cikacak

Neden yabanci hakem yok. Neden bizim yonetici kilikli capsiz surusu ortaligi ayaga kaldirmiyo. Biz bu yonetim ve hocayla sampiyon olursak tam bir futbol mucizesi olucak.

8jk başkanı bombayi bizim dursunun kucağına birakti eğer konusmazsa tff ile anlaştık anlamı cikacak
bu vasıfsızlara çok güzel yaptı kutlarım bjk başkanını , fb isteyince yabancı hakem deplasmanda oynayan takıma çatır çutur çalacak her şeyi bizimkilerde hala iistemesin yabancı hakem bravo

Maçın ağırlığıni kaldıramıyacak bir hakemi bile bile atandığıni düşünüyorum kontrolü kayıp edip koas çıkarmak için buna hakemi alet ediyorlar maalesef bu durumu hakem bile farkında değildir o kadar çapsız kötü bir hakem amatör ligler de bile düdük çalmamasi gereken bir isan

Yaptığı açıklamaya bak ya. Bir an önce istifa et aç galatasarayin önünü.

Hahahaha rezil herif

Dursun Özbek: "Biz çeşitli defalar Beşiktaş'ın bu talebinin haklı olduğunu ve desteklediğimizi söyledik. Serdal başkanın bugün yaptığı açıklamalarının ekseriyetine imzamı atarım."

3 gündür fikko spor basını iyi cocul diyordu belli oldu nedeni 😂

Bizimkiler sustuğu için tjk başkanı daha çok konuşuyor

Geri
Üst Alt