GSCimbom
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi: ''Galatasaray'dan daha büyüğüz''
Ü

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi: ''Galatasaray'dan daha büyüğüz'' Sayfa 2

Ümit Çatar ·

Cevap
51
Okunma
4,9K
Sayfa
2/3
Biri de "neye göre başkan?" diye sormuyor yahu.

Biri sorsa da cevabını bir duyabilsek keşke. Bakalım tiner insanda ne kadar kafa yapıyor? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

adamlar dünya kupasini mi aldi ? yok ne bu ? Ben fb cidden bunlardan daha cok seviyorum. Adamlar en azindan 2-3 seyde bizden üstün ( 1 v1 konumunda). Bunlar ne ötüyor? Gecen sene TS bu sene bunlar.

Biz sss de kazanirsak aynisini mi yapicaz :(

Ya geçen sene "4. yıldızı Fenerbahçe ve Galatasaray'dan önce takabiliriz" diyen denyo değil mi bu.Ne kaale alıyonuz şu gevşekleri ya :D

Bunlar şampiyon olursa 1 sene falan kutlarlar herhalde.Görmemiş ezikler.

Bizim topçulara da yazıklar olsun şunlardan 1 puan alamayıp konuşturdular.

aynı bu kafayla devam etsinler. böyle hadlerini yerlerini bilmediklerinden senelerce 3lükten yukarı çıkamadılar. bu senede aynı yolda ilerliyorlar.

Tipik Beşiktaşlı refleksi :)

10 senede 1 şampiyon olurlar, uzun yıllar derbi maçı kazanamazlar ama en ufak bir başarı kırıntısında Los Galacticos tribi atarlar.

Bunları da böyle kabul etmek lazım yapacak bir şey yok.

Beklediğim kulübün beklediğim yöneticisinden beklediğim açıklama.

Fbjk yapısı her daim "büyüklük" kelimesini ağzından eksik etmez. Zira bunlardaki Galatasaray kompleklsinin büyüklüğü son haddedir. Kıskançlık ve kompleks insanları dev aynasında olmadık bir şekilde gösterebilir. O aynaları kırmak Galatasaray'ın işidir.

Ahmet Nur ÇİLEbi

Son düzenleme:
Ahmetcim bak bu lafi ettikten saatler sonra burada hakkinda yapilan yorum hala sadece 3 sayfa ise senin takimini kimse burada ciddiye bile almiyor demektir!! :)

Netice itibari ile Bursali bir yonetici bu lafi etmis olsa yine 3 sayfa yorum olurdu!! ;)

Ehh zaten son 12 yildir sizde Bursanin olabildigi kadar sampiyon olmadiniz mi ? :)

Son düzenleme:
Alakası yok abi,tipik popülist bir Beşiktaşlı saçma sapan açıklaması takmaya kaale almaya değmez.
valla sarpercim kargayı zaten sallamam bursa=bjk o seviyede görürüm ama açıkçası geçen sene şampiyon olduğumuz kendi evimizdeki maçta da kargalara karşı defans yaparak 1 - 0 ı korumaya çalışmıştık sadece ben bunu hazmedemiyorum Galatasaray gibi bir devi bu kadar dandik oyuncularla dolduran zihniyete benim asıl tepkim !!! bu tarz adamların konuşması beni zerre kadar üzmez çünkü istatistiki açıdan matematik açısından bjk = x ise gs = 10x tir !!!

valla sarpercim kargayı zaten sallamam bursa=bjk o seviyede görürüm ama açıkçası geçen sene şampiyon olduğumuz kendi evimizdeki maçta da kargalara karşı defans yaparak 1 - 0 ı korumaya çalışmıştık sadece ben bunu hazmedemiyorum Galatasaray gibi bir devi bu kadar dandik oyuncularla dolduran zihniyete benim asıl tepkim !!! bu tarz adamların konuşması beni zerre kadar üzmez çünkü istatistiki açıdan matematik açısından bjk = x ise gs = 10x tir !!!

Şampiyonluk maçı abi normal böyle maç çok.Takımı eleştiriyoruz da böyle leş kargalarına da pabuç bırakmayalım.

Geri
Üst Alt