5 yilda bir kere yendiler diye seyleri kalkti
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
adamlar dünya kupasini mi aldi ? yok ne bu ? Ben fb cidden bunlardan daha cok seviyorum. Adamlar en azindan 2-3 seyde bizden üstün ( 1 v1 konumunda). Bunlar ne ötüyor? Gecen sene TS bu sene bunlar.
Biz sss de kazanirsak aynisini mi yapicaz![]()
fb nin bizden üstün olduğu tek şey şikedir, sahtekarlıktır.
dengetör ve yönetim külübün imajını zedeledi meydan da bunlara kaldı daha çok duyarız bunları adam gibi transfer yapmazsak !!
valla sarpercim kargayı zaten sallamam bursa=bjk o seviyede görürüm ama açıkçası geçen sene şampiyon olduğumuz kendi evimizdeki maçta da kargalara karşı defans yaparak 1 - 0 ı korumaya çalışmıştık sadece ben bunu hazmedemiyorum Galatasaray gibi bir devi bu kadar dandik oyuncularla dolduran zihniyete benim asıl tepkim !!! bu tarz adamların konuşması beni zerre kadar üzmez çünkü istatistiki açıdan matematik açısından bjk = x ise gs = 10x tir !!!Alakası yok abi,tipik popülist bir Beşiktaşlı saçma sapan açıklaması takmaya kaale almaya değmez.
valla sarpercim kargayı zaten sallamam bursa=bjk o seviyede görürüm ama açıkçası geçen sene şampiyon olduğumuz kendi evimizdeki maçta da kargalara karşı defans yaparak 1 - 0 ı korumaya çalışmıştık sadece ben bunu hazmedemiyorum Galatasaray gibi bir devi bu kadar dandik oyuncularla dolduran zihniyete benim asıl tepkim !!! bu tarz adamların konuşması beni zerre kadar üzmez çünkü istatistiki açıdan matematik açısından bjk = x ise gs = 10x tir !!!