beşiktaş kollanırken fenerbahçe'nin hakkının yenmesi

Bizi disarida birakirsak , cunku bizim kollanmadigimiz ortada , kollandigimiz seneler olmus olabilir ama o sene bu sene degil

Diger yandan , fb ile bjk arasinda kiyas yapilacaksa hem bu sezon 13 haftada ,hem de gecen sezon bjk fb ye gore kesin kez daha fazla kollanmaktadir.

sadece penaltilara takilmayalim , atiba nin kayseri deplasmaninda net kere net atilmamasi , quaresmanin hem trabzon hem basaksehir macinda atilmamasi , tosic in fb macinda , marcelonun bursa macinda .... daha da vardir

mutlaka fb nin de vardir , bizim de cikabilir zorlasan ... ama bjk net sekilde sadece bu sezon degil gecen sezon da kollanmakta liderdi , bu gercek

İroniyse bisey demiyorum ama bu forumda cok kus var diye soyleniyordu bu konudan sonra inanmaya basladim varsayalimki fenerin hakki yeniyo bizene ya bu sene bize neler yapildi adamlar bizi kendi sahamizda dogruyor

Bazilarimiz utanmasa acik acik Galatasaray şike yaptı diyecek. Ne diyeyim ben size şimdi.

fenerı bosverın bence dalga gecmenın de zamanı degıl...net olarak bızım hakkımız yendı kac mac.o puanlar olmasa belkı lıderdık suan. bunu sık sık dıle getırmemız lazım

fenere cok haksızlık yapılıyor artık sesimizi cıkarmalıyız kardeşimiz onlar bizim

Adalet kavramı bize karşı zaten yok feneve olunca ses çıkması biraz enterasan açıkcası,herşeyi bir kenara bırakırsak bu tff ile Türkiye ligi ileriye gitmez.

bu demiroren bjk borc meselesinin oyle ya da boyle noktalanmasi lazim

bu cok cirkin bir durum , kabul edilemez ..

nasil hakmis bu arkadas tamam ikinci yarinin tamamina bakmadim 75e mi ne denk geldim.
ama 7 dakika nolmusda yine 7 dakika mac uzatiliyor birde üstüne yarim dakika ekleyip korneride kullandiryor.
nasilda yenmis haklari uffff.

bize her hafta penaltilari es geciyorlar artik kimse konusmak bile gerek dumuyor.

Aziz Başkanı Tff'ye yürüyüş düzenlemeye davet ediyoruz , arkandayız büyük başkan.

sent by note 7 #fireinthehole

fenerin hakkı yendi derken bir penaltısı verilmedi yani bize her maçta oluyor kimse konu açıyormu?

bjknın kollandığı ve fbnin hakkının falan yenmediği (hatta totalde kollandığı) apaçık olduğu için oldukça gereksiz 1 konu.

Konya maçı ve sonrasında dağılmak üzereyken lig yarışında zorla tutulan ve kaynaşmaları sağlanan bi takımın ağlamaya hakkı yok hele dünkü maç için hiç yok ilk yarı antalayanın penaltısı ikinci yarı bunlarınki es geçildi onun dışında josefin kırmızısı yine atlandı dünkü sowun rovaşatası gol olabilir ama öncesinde yine elle oynama vardı hemde cüneytin önünde oldu biraz aklı onada takılı kaldı.. Velhasıl haksızlık yok ama çakallar işi biliyo ağlamayana meme vermez bunlar diye ağlıyolar

şu konuyu yeni bir üye açmış olsaydı kuşluktan ihracı yerdi.

bunlar birbirini yerken çakturmadan şampiyon falan olmayalım sakın :D

Baslik yanlis anlasilmaya musait ,oncelikle bjk nin 1,5 sezondur kollandigi konusunda bir fikir birligimiz var zaten bunda farkli fikirde olan yok. fener konusunda ise su soylenebilir , toplamda 14 haftaya bakildiginda kesinlikle bir hakem kiyimindan soz edemem , hatta lehte bir sonuc cikar fb adina .

Antalyaspor macinda ise gorusler degisebilecek olmakla beraber , ben hakemin fener aleyhinde onemli 2 hataya imza attigini dusunuyorum , fakat artik fb bir penalti pozisyonu filan elde ederse 100% verilecegine , hatta olmayanlarin bile verilmesinin sasirtici olmayacagina yonelik bir algi var ki hepimizde hakli olarak , sasiriyoruz ve "yok artik nasil vermezsin" diye neredeyse hakemi suclayacagiz .. iste bu aslinda gecmiste fb ye yapilan toplam hakem kiyaklarinin yarattigi algidir

aslinda olan biten ,nadiren hakem hatalarinin fener aleyhine tecelli ettigi bir mac oldugu . belki bundan bir onceki 2 sezon once kadikoydeki akhisar maclaridir , ondan bir onceki ilker meralin bir maci vardi ersunlu senede ,odur ...

yani sezonda 1 tane bilemedin 2 tane mac ici toplam kararlarin aleyhlerine oldugu mac anca cikar .. bu yuzden bu mac ozelinde basliga katiliyorum , fakat genelleme oldukca yanlis

ligden kopmanin esigindeyken ,hem de ust uste konya ve karabuk maclari skandallari daha sogumadi

İki takıma da yanılmıyorsam altışar penaltı çalınmış.
Bu tamamen fenerlilerin basın gücüyle algı operasyonu.
Bence biz kendimize bakalım. İyi bir seri yakaladık.

Hakları yenmemistir.

Küçük Şikecilere bedavadan penaltılar veriliyor bize de verilsin mantığında hareket ediyorlar.

SARI KIRMIZI!

Ben en son ne zaman bizim maçın 5+ uzatıldığını hatırlamıyorum açıkçası bilen varsa yazsın ancak ne hikmetse bu Fener ne zaman geride olsa maça min 5 dakika uzatma veriliyor hiç durmayan uzatmanın uzatması oynatılıyor tek kelam edilmiyor. Biz 20 saniye geç gol attık diye her yeri ayağa kaldıran tipler bugün hangi hikmetle verildiği belli olmayan 7 dakikanın ardından 30. saniyesinde korner kullanan takımın maçında buna hiç değinmiyor. Keza hava topunda hangi maçta hatırlamıyorum yine bu sezon savunma oyuncusu eliyle Mehmet Topal'a hafif bir müdahalede bulunuyor kolayca penaltı çalınıyor ki çalınabilir çalınmaz demiyorum da bu hafta Hakan Balta'ya bunun hem ayağı hem kolu ile indirdiği pozisyon oluyor bize çalınmıyor, Podolski'nin ayağını eziyorlar çalınmıyor. Daha bir sürü pozisyon bunlar hiç konuşulmuyor bu beylerimize 1 hafta penaltı vermediler diye oluşturulan gündeme algıya bak.

Beşiktaş zaten zıvanadan çıktı çok abarttılar cidden, üstüne konuşulacak ne var. Bizim yönetimin pasifliğinin suçu her iki durumda.

Geri
Üst Alt