Haber Beşiktaş, Leandro Trossard'ı 18+2 Milyon Euro Karşılığında Transfer Etmek Üzere

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1783179428519.webp

Beşiktaş, Leandro Trossard için Arsenal'la 18+2 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. (The Athletic)

- maaşı senelik net 7.5 + 1.5 milyon euro bonus olacak.

jk'ye bak sen tam fb transferi

Cok iyi transfer herturlu is yapar ,8jk gibi takimin ikna etmesi şaşırtıcı, bizde olsun isterdim

İmza attığı kontrat süresi bikaç gündür yazıldığı çizildiği gibi 5 senelikse saçma sapan iş. Ama 3 senelikse tjk’nın çapı düşünüldüğünde güzel hareket.

İnanılmaz iyi hamle bu beklemiyordum evet yaş olarak normal artık gelmesi ama hala formda bir oyuncu

Çok iyi oyuncu, bize gelsin isterdim ama maliyeti çokmuş.

Trossard iyi oyuncu. Yüksek maliyete almışlar ama en azından istikrarlı ve sakatlık sorunu olmayan oyuncu.

Şampiyonluk hamlesi, herkes vızır vızır çalışıyor, eyvah JK şampiyonluk şansı %90 civarı oldu.

çok iyi transfer bjk adına. madem türkiye'ye gelmeyi kabul ediyormuş; iyi tarafından bakalım, fb'in almaması iyi oldu adamı. bize de isterdim açıkçası.

BJK bu sezon Şeytanın bacağını kırıp 2. olacak gibi duruyor; biz ve FB den biri sezonun final periyodunu çıkaramaz diye düşünüyorum, büyük ihtimalle de FB. Saçmalamaz, tutarlı davranabilirsek bu sezon da şampiyonluk bizim olacak inşaallah.

Geri
Üst Alt