Haber Beşiktaş, Leandro Trossard'ı 18+2 Milyon Euro Karşılığında Transfer Etmek Üzere

valla eğer bu tarz 3-4 transfer daha yaparlarsa hiç belli olmaz bu işler italyan yeni hocayla birden bizim 4 sene önce yaptığımız gibi bi çıkış yakalayabilirler.

he siz niye geleceğe yatırım yapmıyonuz diye sövülebilir o ayrı ama eğer bu transferin devamı gelecekse eğer bjk bence ciddi sıkıntı çıkarabilir.

BJK bu sezon Şeytanın bacağını kırıp 2. olacak gibi duruyor; biz ve FB den biri sezonun final periyodunu çıkaramaz diye düşünüyorum, büyük ihtimalle de FB. Saçmalamaz, tutarlı davranabilirsek bu sezon da şampiyonluk bizim olacak inşaallah.
Bizim şampiyonluk zaten garanti.
İkincilik mücadelesinin çetin geçmesi bizim işimize gelir.

Bjk bence santrafora da Vlaovic'i değil, Lukaku'yu alacak.

Maliyetinden bağımsız iyi transfer. Arsenal ile sözleşme uzatacak deniliyordu daha geçen devre arasında. Fb alsa forumda panik 2-3 katına çıkardı.

çok iyi transfer bjk adına. madem türkiye'ye gelmeyi kabul ediyormuş; iyi tarafından bakalım, fb'in almaması iyi oldu adamı. bize de isterdim açıkçası.
Bizim gençleşmemiz lazım. Hazır 11'e sürülebilecek nispeten yaşı uygun oyuncu almamız lazım. Enciso, Can, Bilal El Khounussi, Lesley vb. gibi. Van Dijk falan uzak durulması gerekmekte diye düşünüyorum.

Sezonu sakat geçirecek bi adam için çok fazla paralar

Tutulma gelsin de görün

Onun haricinde kalite adam

Bizim gençleşmemiz lazım. Hazır 11'e sürülebilecek nispeten yaşı uygun oyuncu almamız lazım. Enciso, Can, Bilal El Khounussi, Lesley vb. gibi. Van Dijk falan uzak durulması gerekmekte diye düşünüyorum.
genç ve driblingçi, topu kolay kaybetmeyen dinamik bir 10 alırsak sorun değil ama tross da gelseydi okey derdim ben kendi adıma. sadece o pozisyon için 31 yaşında da olsa, trossard gibi bir oyuncuya tolerans gösterirdim.

manyak paralar da biz kime gitsek 50 den 60 dan açıyor maaşı da 5-6 dan aşağı olmuyor. bari bunun ne vereceği belli..

Geri
Üst Alt