Beşiktaş Lodeiro'yu Resmen Borsaya Bildirdi

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
SON DAKİKA: Beşiktaş, Botafogo'dan Lodeiro'nun kiralanması için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş transfer döneminde sessiz yürüdüğünü belli etti!

Siyah-beyazlılar, Brezilya Ligi ekiplerinden Botafogo’da forma giyen 24 yaşındaki Nicolas Lodeiro için transfer görüşmelerine başladığını açıkladı.

Uruguaylı futbolcu orta sahada görev yapıyor.

Resmi siteden ise şu açıklama yapıldı;

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklama şöyledir:

“Profesyonel futbolcu Nicolas Lodeiro’nun kiralanması için kulübü Botafogo ile görüşmelere başlanmıştır.”

Turkfutbol

kimdir bu eleman neyin nesidir? iyi midir kötü müdür tanıyan takip eden bir renkdaşım yok mu?

Bildigim kadariyla klasik 10 numara tarzinda bir adam, fena adam degildi de son durumu nedir bilinmez tabi. Hic yoktan iyi transferdir sahada akli basinda bir adamlari olur.

$

Evet, futbolcuyu hiç izlememiş olan arkadaşlar yorumlarınızı alalım; çöp mü yoksa müthiş transfer mi?

Büyük bir takım kiralık futbolcu alsa olumsuz bakarım ama bjk için kiralık futbolcu almak mantıklı

Ne yapacağı hiç belli olmaz. Bak, Ronaldinho diye başladı Lodeiro'da karar kıldı :)

Fiziki olarak uyum saglarsa Batalla gibi bisey olur ,saglayamazsa silinir gider sahada.Iki ihtimalde %50'ser.

Yeni Ronaldinho

Tapatalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=yyEq0thBQOE[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cCl7u4K0cvw[/media]

Ajax in begenmeyip gonderdigi bir oyuncu.

10 numarada oynar

Batalla tarzı bir oyuncuya benziyor. Soru işareti olması normal bunu da zaten kiralık alarak kapamışlar. Önder Özen, Ntv'deyken Amerika piyasasında üstüme tanımam diyordu. Göreceğiz bakalım.

Bir ara Stv Hollanda ligini veriyordu orada denk gelmiştim.Aslında büyük beklenti olan bir oyuncuydu ama Ajax bir adamı beğenmediyse o adamdan hayır gelmez bana göre..Hollanda Ligi Avrupanın hücumcular için en rahat ligidir orada tutunamayan oyuncu diğer liglerde afallar ..Bknz. Amrabat..

Çok mantıklı hamle. Ajax'ta maçlarını izlemiştim hızlı kıvrak treknik bir oyuncu ve daha genç. Ajax'ta tutmadı demek çok doğru değil, beklenti çok buyuktu. Yine de bjk'de tutmayabilir zaten bu yuzden bonservisi alınmayıp kiralanıyor, mutlaka opsiyonda koydururlar. Tutarsa alırlar yani opsiyonu da yuksek beklemiyorum G.Töre'de olduğu gibi.

Bruma'ya yakın potansiyeli var ama tutmamış hali...

yaw bu Kara Tırtıllar

hem para yok diyorlar

hemde bir sürü adam alıyorlar

Çok mantıklı hamle. Ajax'ta maçlarını izlemiştim hızlı kıvrak treknik bir oyuncu ve daha genç. Ajax'ta tutmadı demek çok doğru değil, beklenti çok buyuktu. Yine de bjk'de tutmayabilir zaten bu yuzden bonservisi alınmayıp kiralanıyor, mutlaka opsiyonda koydururlar. Tutarsa alırlar yani opsiyonu da yuksek beklemiyorum G.Töre'de olduğu gibi.

Bruma'ya yakın potansiyeli var ama tutmamış hali...

Törede oldugu gibi derken törenin opsiyonunu ne kadar biliyosun

Geri
Üst Alt