Beşiktaş Lodeiro'yu Resmen Borsaya Bildirdi

Brezilya'da pek klup diye bir şey yok, menajerlik şirketleri var, aslolan para kazanmak.

Eminim 'cöp' yorumlari yapilir simdi.

Besiktas feda yilinda yerli adamlari toplarken gülüyorduk, egeleniyorduk hepsi cöp diye. Ama biz Salih, Umut gibi cöpleri toplayinca iyi is yapmis oluyuruz herkese göre, ilginc.

Kaldiki adamlar bizden daha kaliteli yerlileri topladilar, cöp olmalarina ragmen diyelim.

Oguzhan, Olcay, Töre vsvs

Bize bakiyorsun, Salih, Umut, yanina yabanci statüsünde zayif kalan Hajrovic.

Objektif yaklasmak bu heralde.

Önder Özen'i biz transfer etseydik keşke... Haldun üstünel ve Önder Özen ve Mancini

Tolga Zengin'i almakla hata mı ettiler, Gökhan Töre, Kerim Frei (sakattı ve 93'lu) ucuza kiraladıkları Motta iş görmüyor mu? Sezer Öztürk ve Pedro Franco dışında hatalı transferleri yok.

Orta saha göbek en önemli yer değil mi? Forvet arkası demiyorum göbeği tutanlar...

FB'de Emre, Alper, Salih, Topal, Meireles, Baroni, Holmen vs. var.

BJK'de Necip(keşke bizde bu potansiyelde alt yapı oyuncusu olsa), Atiba, Fernandes, Oguzhan, Veli

G.Saray'da Melo, Selçuk, Yekta, Ceyhun

Sneijder forvet-forvet arkası olduğu için kastettiğim bölgeye girmiyor. 2,5 oyuncu var en önemli bölgede. Melo'nun alternatifi yok, sert önlibero yani. Ceyhun çok durgun, temposuz statik. Yekta, Selçuk'un alternatifi olur.

bjk ve fb'de birçok alternatif varken biz 2,5 oyuncuyla idare ediyoruz. melo-selçuk sakatlansa ayvayı yeriz.

Önder Özen'i biz transfer etseydik keşke... Haldun üstünel ve Önder Özen ve Mancini

Neyi varmış Önder Özen'in? İyi konuşması dışında hiç bir özelliği yok. Fenerbahçe altyapısı için konuşulanları bir oku istersen. Basının pompasına bakmayın siz :D

Biz almış olsak bu fizikle Türkiye de oynuyamaz derler ama her zaman kaliteli futbolcu kendini her türlü gösterir inancındayım bu elemanı tanımıyorum o yüzden iyi kötü birşey diyemiyecem.

Neyi varmış Önder Özen'in? İyi konuşması dışında hiç bir özelliği yok. Fenerbahçe altyapısı için konuşulanları bir oku istersen. Basının pompasına bakmayın siz :D

O kadar basit hatalar yapan bir kulubuz ki, cemal nalga olayı, ribery'nin 150 bin eurosunu geç yatırma, Hakan yakın'ı sadece 1 maçta 22 dk oynatma, abuk sabuk Hagi ve Terim transferlerine dur diyemeyen yönetim, her şeye sızan basına çare bulamama, takımın çok isteksiz ve kondüsyonsuz oluşu, bjk ve fbli futbolcular camiadan korkarken, Galatasara'yın futbolcular tarafından çiftlik algılanması, alt yapının zayflığı vs.

Futbol aklımız zayıf çok zayıf.

O kadar basit hatalar yapan bir kulubuz ki, cemal nalga olayı, ribery'nin 150 bin eurosunu geç yatırma, Hakan yakın'ı sadece 1 maçta 22 dk oynatma, abuk sabuk Hagi ve Terim transferlerine dur diyemeyen yönetim, her şeye sızan basına çare bulamama, takımın çok isteksiz ve kondüsyonsuz oluşu, bjk ve fbli futbolcular camiadan korkarken, Galatasara'yın futbolcular tarafından çiftlik algılanması, alt yapının zayflığı vs.

fb bjk bize göre ilerde diyosun yani hatta çok ilerde diyosun?

Alakaya bak çay demle :D

Yani şimdi başarısız bir adamın bize gelmesini mi istiyorsun? Sırf televizyonda mantıklı konuşuyor diye.. Yani pratikte başarılı uygulamada sıfır bir adam mı istiyorsun? Eğer öyle birilerini istiyorsan takıma şizofrenler ve dissosyatifleri dolduralım...

fb bjk bize göre ilerde diyosun yani hatta çok ilerde diyosun?

İstek ve oyuncu üzerinde disiplin kurma bakımından bjk ve fb oyuncuya iyi baskı uyguluyor.

Hoş biz camia olarak eskiden TFF'ye futbolcuya, basına söz geçiremiyoruz.

bjk sivok, delgado, fink için sözleşme dondurdu, nobre, vederson, aurelio bir gunde vatandaş oldu, 5 yılı doldurdugu sezon (yaz ayıydı) mondi vatandaş olacakken, kanun değişti.

Bizde oyuncular H.Şukur, şaş döneminden beri basına demeç veriri sallar kimse gık demez. kolaysa bjkli fbli topçu desin, camiadan korkarlar. bizde bi tek Terim'den korkardı herkes. Oda dengesizdi, tek kişilik ego.

Bu yuzden yönetim uzmanlaşmalı, transferde haldun üstünel gibi sızdırmayacak adam olmalı, sportif direktör Önder özen gibi herşeyden az çok anlayan biri olmalı, tff'yle arası iyi olan birilerini bulmalıyız.

Neresi başarısız? Sıfırdan takım kurdular nerdeyse sen 6.3m euroya Chedjou'yu aldın bjk 2.4m euroya Franco'yu. Sneijder Drogba Selçuk melo hepsi bu takımın. Bjk 2-3 transfer yapsın lig 2.liğinin en buyuk adayı olur.

Neresi başarısız? Sıfırdan takım kurdular nerdeyse sen 6.3m euroya Chedjou'yu aldın bjk 2.4m euroya Franco'yu. Sneijder Drogba Selçuk melo hepsi bu takımın. Bjk 2-3 transfer yapsın lig 2.liğinin en buyuk adayı olur.

BJK 7 transfer yapsın yine 2. olamaz. Bu iş adetle olmaz

Misal bence şu an için en önemli yerli transfer hamlemiz Erdin Demir'dir. Çunku yerli sol kanadımız YOK. Biz ise Tarık ve Salih Dursun'a öncelik verdik.

Erdin Demir'den sonraki en önemli yerli hedef Veysel olmalı. Çunku takımda sert-önlibero yok, ne Yekta sert ne de Ceyhun önlibero. Veysel'i çok beğenmem ama iş görür. Melo olmadığı zaman iyice yumuşuyor takım.

Bjkli olsa bu kadar savunurdu :drunk:

Eminim 'cöp' yorumlari yapilir simdi.

Besiktas feda yilinda yerli adamlari toplarken gülüyorduk, egeleniyorduk hepsi cöp diye. Ama biz Salih, Umut gibi cöpleri toplayinca iyi is yapmis oluyuruz herkese göre, ilginc.

Kaldiki adamlar bizden daha kaliteli yerlileri topladilar, cöp olmalarina ragmen diyelim.

Oguzhan, Olcay, Töre vsvs

Bize bakiyorsun, Salih, Umut, yanina yabanci statüsünde zayif kalan Hajrovic.

Objektif yaklasmak bu heralde.

Besiktas'tan bizim takimda is yapabilecek Türk Oguzhan, gerisi cöp.

Salih fln mükemmel transferdir diyen yok zaten aramizda.

Kumasi belli oyuncular aldik, idare edecegiz Yabanci kurali varken.

Hacı sen Beşiktaş'ın hangi maçlarını izledin... İlk bir kaç hafta maçlarından sonra hiç izlemedin galiba... Kaleci hariç beş para etmez takım, buna menajer ve direktörde dahil... Hatta ve hatta taraftarı da eklememiz gerek.

Takımdakiler birbirinden kopuk. Latife olarak siyah beyaz diye Juve maçlarını izlemeyesin :D

Besiktas'tan bizim takimda is yapabilecek Türk Oguzhan, gerisi cöp.

Salih fln mükemmel transferdir diyen yok zaten aramizda.

Kumasi belli oyuncular aldik, idare edecegiz Yabanci kurali varken.

Ben Besiktas'in oyuncularini begenioyrum dememedim, bizde oynarlarda demedim.

Dikkat cekmek istedigim nokta su; bu transfer dönemi Telles haric geriye kalan transferlerin hepsi cöp. Ama bunu kabul etmeyenler var.

Geri
Üst Alt