Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.177
- 2.026
- 1.813
Sadece isim olarak biliyorum. Sanırım, çok büyük beklentilerle oynatılmış ama o seviyeyi aşamamış bir oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yüzde 100 haklısın Gökhan töreyi nasıl kaçırdık hala aklım almıyor çok gerekli bir transferdi sezon sonunda ömer toprak kesin alınmalı chedjou gönderilmeliÇok oyuncu kaçırdık, misalyedek yerli forvetkonusunda elde Umut var iyidir çalışkandır ama yaşlı 31 oldu sene sonu Cenk Tosun'u buyuk ihtimal kaptırırız. Sercan tutmayacaksa Cenk Tosun bize lazım en fazla.
Amrabat yerine daha düşük maliyetli benzer özellikli Töre olsa hiç olmazsa kontenjan derdimiz hafiflerdi.
Çok oyuncu kaçırdık, misalyedek yerli forvetkonusunda elde Umut var iyidir çalışkandır ama yaşlı 31 oldu sene sonu Cenk Tosun'u buyuk ihtimal kaptırırız. Sercan tutmayacaksa Cenk Tosun bize lazım en fazla.
Amrabat yerine daha düşük maliyetli benzer özellikli Töre olsa hiç olmazsa kontenjan derdimiz hafiflerdi.
Ben Besiktas'in oyuncularini begenioyrum dememedim, bizde oynarlarda demedim.
Dikkat cekmek istedigim nokta su; bu transfer dönemi Telles haric geriye kalan transferlerin hepsi cöp. Ama bunu kabul etmeyenler var.
iyide bu topicin bizim transferlerle ne ilgisi var. tamam müthiş topçu diyelimde sevinsinler.
Anlamadiysan sorun sende Baris. Iki mesajim cok acik ve net. Mesajlarimin sebebini bilmek istiyorsan bu konuyu 1. sayfadan itibaren oku ve belki anlarsin.