Beşiktaş Lodeiro'yu Resmen Borsaya Bildirdi

Sadece isim olarak biliyorum. Sanırım, çok büyük beklentilerle oynatılmış ama o seviyeyi aşamamış bir oyuncu.

Çok oyuncu kaçırdık, misalyedek yerli forvetkonusunda elde Umut var iyidir çalışkandır ama yaşlı 31 oldu sene sonu Cenk Tosun'u buyuk ihtimal kaptırırız. Sercan tutmayacaksa Cenk Tosun bize lazım en fazla.

Amrabat yerine daha düşük maliyetli benzer özellikli Töre olsa hiç olmazsa kontenjan derdimiz hafiflerdi.

Ajax almış ama tutunamamış.Fernandes-Oğuzhan ve Atibadan hangisini kesecek? Sağ bek ve stoperde sorunun varken gidip bana göre en iyi yerine adam alıyorsun.Kerim Frei gibi adam varken Töre gibi istikrarsız adamı oynatmak kadar saçma.

Ajax'da beklentileri karşılayamamış yetenekli futbolculardan biridir. Beklentileri karşılayamamış derken, aldığı şansları çok iyi kullanamamış ve eşiği atlayamayan futbolculardandır. Biraz devamlılık sorunu var. Yalnız Dünya Kupası olduğu için belki işini biraz ciddiye almak isteyecektir. Bu yüzden yararlı olma ihtimalini yüksek görüyorum. Beşiktaş'ın olduğu duruma bakarsak fena transfer değil. Yani yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalışıyorlar gibi görünüyor.

Bizim takımların standart sapması acayip kötü...

Hani Ronaldinho ile uğraşıyorsun olmadı hooppp adı sanı duyulmamış birine gidiyorsun..

Normalde Ronaldinho ile uğraşan bir klüp olmazsa gider o kalibrede birini almaya çalışır..

Çok oyuncu kaçırdık, misalyedek yerli forvetkonusunda elde Umut var iyidir çalışkandır ama yaşlı 31 oldu sene sonu Cenk Tosun'u buyuk ihtimal kaptırırız. Sercan tutmayacaksa Cenk Tosun bize lazım en fazla.

Amrabat yerine daha düşük maliyetli benzer özellikli Töre olsa hiç olmazsa kontenjan derdimiz hafiflerdi.
yüzde 100 haklısın Gökhan töreyi nasıl kaçırdık hala aklım almıyor çok gerekli bir transferdi sezon sonunda ömer toprak kesin alınmalı chedjou gönderilmeli

Ne Töresi dalgamı geçiyorsun? Sene sonu AB kuralı gelecek zaten.Töre o kadar iyi olsa Chelsea ve Hamburg tutardı.21 Yaşında 5 Takımda oynamış istikrarsız biri.Forvet olarak milli takımın 11indeki 2 oyuncu var.

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: fakirlerin yakında ilk11 i kiralık oyunculardan oluşacak :drunk::drunk::drunk::drunk:

Ben Besiktas'in oyuncularini begenioyrum dememedim, bizde oynarlarda demedim.

Dikkat cekmek istedigim nokta su; bu transfer dönemi Telles haric geriye kalan transferlerin hepsi cöp. Ama bunu kabul etmeyenler var.

iyide bu topicin bizim transferlerle ne ilgisi var. tamam müthiş topçu diyelimde sevinsinler.

Anlamadiysan sorun sende Baris. Iki mesajim cok acik ve net. Mesajlarimin sebebini bilmek istiyorsan bu konuyu 1. sayfadan itibaren oku ve belki anlarsin.

sebebi önemli degil. 1 tane brother saçmalamiş. sende onun üzerinden gitmişsin. bize futbolcudan bahset hakan. gene anlayamamişimdir belki ama neyse.

Carsi'dan aldim Ronaldinho, eve geldim Lodeiro.

Sent from my iPhone using Tapatalk

en önemli eksiklikleri sağ bek , stoper ve golcü iken belkide en gereksiz yere adam alıyorlar ilginç !

Vasat bir futbolcu. Besiktas yine beles transfer pesinde.

Kerim, Sezer, Ömer ve Franco'ya bir sürü para ödediler, hicbiri bir ise yaramadi.

Az paran oldugu halde bukadar kötü adamlar alirsan öyle beles oyuncu ararsin.

Geri
Üst Alt