- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Ne alaka la afrikalılar cima etmiyor mu ?Kıtlıktan mı çıktın mübarek?
Avrupa'nın göbeğinden gelmedi mi bu herif? Afrika'dan falan geldi de ben mi yanlış biliyorum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka la afrikalılar cima etmiyor mu ?Kıtlıktan mı çıktın mübarek?
Avrupa'nın göbeğinden gelmedi mi bu herif? Afrika'dan falan geldi de ben mi yanlış biliyorum?
Konuya attigim post ile ilgili fikirlerin nedir?Ne alaka la afrikalılar cima etmiyor mu ?
nerdee hesabı odeyıp cıkmıstıTakıldın mı bari ?
mekan nerenerdee hesabı odeyıp cıkmıstı
Katılmadığım bir post.Konuya attigim post ile ilgili fikirlerin nedir?
kaleci diye alındı , ithal arda turan çıktı adam .
fiko şu adamı kolundan tutup kariya götürmeli.
Romanyalilar (Y)Turk kizlari kadar kendine begenmis, kendine prenses sanan dunyada kizlar yok. Inanilmaz tripler, kendine birsey sanmalari erkekleri deli ediyor.
16 yasindan beri bir kere bile Turk kizlarla cikmadim, cikmamda. Hollandali, Alman, Romanyali kizlar hem daha guzel hem naz yok daha iyi bir insanligi sahip.
TURK KIZLARI = OVERRATED
Bunun sebebi abazan Türk erkeğidir. Çok şımartıyorlar Türk kızlarını.Turk kizlari kadar kendine begenmis, kendine prenses sanan dunyada kizlar yok. Inanilmaz tripler, kendine birsey sanmalari erkekleri deli ediyor.
16 yasindan beri bir kere bile Turk kizlarla cikmadim, cikmamda. Hollandali, Alman, Romanyali kizlar hem daha guzel hem naz yok daha iyi bir insanligi sahip.
TURK KIZLARI = OVERRATED
Bunun sebebi abazan Türk erkeğidir. Çok şımartıyorlar Türk kızlarını.