Beşiktaş, Loris Karius'u Transfer Etti

Şimdide cinsiyet degistirip kadin olan bir eskorta da instagramdan yürümüş.

4d4247ed087.jpg

nasıl bir yokluktan geldin anasını satayım :red::red:

Turk kizlari kadar kendine begenmis, kendine prenses sanan dunyada kizlar yok. Inanilmaz tripler, kendine birsey sanmalari erkekleri deli ediyor.

16 yasindan beri bir kere bile Turk kizlarla cikmadim, cikmamda. Hollandali, Alman, Romanyali kizlar hem daha guzel hem naz yok daha iyi bir insanligi sahip.

TURK KIZLARI = OVERRATED

Turk kizlari kadar kendine begenmis, kendine prenses sanan dunyada kizlar yok. Inanilmaz tripler, kendine birsey sanmalari erkekleri deli ediyor.

16 yasindan beri bir kere bile Turk kizlarla cikmadim, cikmamda. Hollandali, Alman, Romanyali kizlar hem daha guzel hem naz yok daha iyi bir insanligi sahip.

TURK KIZLARI = OVERRATED
Romanyalilar (Y)

TURK KIZLARI = OVERRATED
Bunun sebebi abazan Türk erkeğidir. Çok şımartıyorlar Türk kızlarını.

Abi ötekileştirmeyin şu insanları ya. Gören de hiç iyi Türk kızı yok ya da hiç kötü yabancı kız yok sanacak.

Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, Melis Ayça Değirmencioğlu'na attığı mesaj sonrası konuyla ilgili ilk kez bir açıklama yaptı.

1900501_0_1536053843mbfA0.jpg

Geçen hafta Instagram hesabından osyal medya fenomeni olan Melis Ayça Değirmencioğlu'na, “Merhaba nasılsın” mesajını gönderen Karius’un bu hareketi, mesajı alan kişi tarafından Twitter’da paylaşılmıştı.

Bu olay sonrasında sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına giren başarılı eldivenin bu konuda kulüpten uyarı aldığı kaydedildi.

anatik gazetesinin haberine göre Alman kalecinin “İngiltere’de böyle şeyler çok normal. Ama burada futbol hayatım dışında bir şeyle gündeme gelmek istemiyorum. Bir daha tanımadığım kimseyle yazışmam” dediği öğrenildi.

bence karius un yaptiginda bir yanlis yok ,ama neden mesaj attigini ,amacini vs durustce medyayla paylasmasi kaydiyla

aksi takdirde her kafadan bir ses cikar , kuskuyu yaratan kendisi ... ingilterede boyle seyler normal demis , hangi noktaya kadar

insanlar hakli olarak aralarinda bir sey mi var , gorustuler mi , daha fazlasi mi oldu diye merak icindeler , bunu aciklamayip sadece mesaj attigi desifre olunca haliyle kafalar karisiyor

Geri
Üst Alt