Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Sunta sehpa, sağ kanattaki Babel'den daha kalitelidir insallah sol da olmaz diyor bir de askldjaslkcnsadaskj
Adamin ilk 11 de olmasi offsayt. Bu bari kötünün iyisi olur. Saracchi yoksa geberir

Sen git belhanda nereye gider diye bekle

Babel, Onyekuru, Falcao üçlüsüne bak. Neyse mohamed’in onye ve babel ile oynamamasına sevindim. 2 asist özürlü ile bakalım falcao reis ne yapacak

Şu 11 e mantıklı diyenler var arkadaş şaka gibi yaa. İnşallah yüzüm kara çıkar inşallah şu maçı kazanmayı o kadar istiyorum ki
Falcao ve Babel'i tercih edip Mustafa ile Halil'i yedek birakiyor. Kerem'i gectim artik onun top kayiplarina güvenmiyor olabilir, hakkidir ama ona gelene kadar 50 tane yürümeyen mevzu var ama Mustafa ile Halil'i resmen yem etmis bu iki +30 üstü oyuncuya. Hem bunlar var hem Akbaba var

Falcao Babel ve Akbaba
Hoca maçı mı satıyor ne oluyor?
Taylan versus Atiba+Josef.
Orta sahayı verdik rakibe.
Falcao kucakta zaten kımıldayamaz.
Bjk kapalı oynar Onyekuru alan bulamaz.
Kaldık Babel ve Akbaba'ya, Allah kurtarsın.

Gscimbom mobil
deplasmanda fazladan orta saha koyunca gördük ne oldugunu
hic bir halta yaramamisti

Istifa maçı olacak gibi bir kadro

Umarım utandırırlar

Babel, falcao, akbaba ilk 11 de!! 3 agir adam. Hadi falcao striker, onun yerine de muhammed olmaliydi tabi, maskeli suvariydi dune kadar Falcao.

Peki babel ve akbaba kagnilari ile ne yapabileceksin?

Kerem kendini daha nasil ispat edecek ?

Senin sag kanadin Kerem, sol kanadin Onyekuru niye macera pesindesin hala?

Bu kadro ile mac kazanma ihtimalin 0(Sıfır) !

Kerem ve Muhammedsiz kadro olmaz. Kerem yeterli mi tartışılır fakat Babel'den iyidir

Falcao yerine Mohammed olsa daha iyi olurdu. Beğendim ilk 11 i

Bjk'nin en tehlikeli gol silahi Larin'e karsi bizim defans anlaminda en kötü sag bek ve cok adam kaciran Yedlin'le karsilasacak. Merakla bekliyorum bu düelloyu.

Geri
Üst Alt