Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Bu kadar keskin kadro dönüşü yapmak hiç mantıklı değil.

11/12 sezonuna hiç mi bakmıyor ?

İstikrar nedir unutmuş.

Mostafa Mohammed’e resmen sinek 2 li muamelesi yapmaya başlamış imparator. Dördüncü alternatif durumuna düşürdü.

genelde rakibi kovalamayan oyuncularla çıkıyoruz tinercilerin en iyi yeri ortasahası sürekli koşuyorlar

bizde taylan ve gedsona binecek bütün yük cünkü diger oyuncularımız yürümeyi seviyor

Falcao ile başlamasını beğendim, sıkışırsa arkada Mohammed ve Halil var. Falcao' nun tecrübesi önemli.

Hücum ikilimiz baya hareketli

aman hocam rakibin başı dönmeseydi

Bu kadar keskin kadro dönüşü yapmak hiç mantıklı değil.

11/12 sezonuna hiç mi bakmıyor ?

İstikrar nedir unutmuş.
Keskin olmayan kadro da müthiş değildi kendimizi kandırmayalım. Nası kombinasyon yaparsan yap oyunumuz bir ileri iki geri gidiyor. Kadronun sezon başından beri tam olmaması sürekli eksiklerin olması buna etkendir. Mental olarak gittik oyun olarak da bittik. Sezonun özeti bu.

GSC Mobile App

orta sahayı kafadan vermişiz zaten, ekstradan bir plan yoksa güle oynaya kaybederiz.

Yedeklere bak şunları Bjk'ye ver 8 tane atar giderler

Terim bu kadro ile şampiyonluğu verdi :D

Geçen sene Seri-Nzonzi-Lemina olaylarından bahsetmiyorum bile

Eşref Hamamcıoğlu gelmeli ve Sportif Direktör olayi gerçeğe dönüşmeli artik.

Inadim inat. Son haftalarda potada tutan oyunculari kes sonrada onlardan performns bekle

Fener sampiyon olmasin kadrosu cikarmis terim, yenilecegiz kesin. Babel mi kaldi yaw? Falcao da kactir oynamiyor, emre akbaba icin zaten birsey demiyorum artik gol atinca ilk 11 yeri garanti oluyor sözlesmede yoldadir. mohammedi neden aldik oynatmiyacaksan be adam? ne yani ne degisiti ilk geldi günlerde herif goller atip iyi oynuyordu. halil ne oldu kerem ne oldu yemedimi ilk 11 cikarmaya? ikinci yari hamel oyuncu olarak düsünüyorsan ya ilk yari adamlar bize bir iki tane atarsa ne yapacaksin?

Bu saatten sonra çokta bir önemi yok. 11 tane Ömer Bayram oynatsın isterse.

Geri
Üst Alt