Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne tercihini ve üçlü orta sahayı beğenmedim. Bjknin savunması zayıf ileride Mustafa-Halil ikilisi etkili olurdu.

diagne antrenmanda falanda cok iyiydi

tercihler dogru

bu kadro önde basma geri yaslanmama kadrosu

İlginç biçimde topla diğer forvetler den daha fazla buluşuyor positioningi kesinlikle cok iyi ayriyetten rakip defansı en çok yıpratan Cagne oluyor gol yollarında ciddi sıkıntısı olması dezavantaj..Mohammed net olarak en iyi golcumuz .. Topla arası en iyi olan da halil onun da golculugu vasat ve son tercihleri hatalı.. Hepsinin artısı eksisi var kendince ama Cagne bu maç için güzel bir tercih rakip defans arasında kaybolmamamiz lazim..

mac basIığı

Şimdi de halil dışarıda kalıyor
Bu maç aslında kerem yerine kanat gibi başlayabilirdi(kişisel fikir-yermiyorum)
Sonra kerem veya bay gibi kanatlarla kontra arardık 70 den sonra
Halil merkezde çok iyi bağlantı kuruyordu aslında

Diagne oyuna sonradan girince daha iyi sanki. Muhammed de tersine sonradan girince katkı vermiyor.

İleri hattı bozmamak için stoperde fiziği kenara bırakıp Neciple girmiş sergen. Çok büyük risk onlar adına. Morutan'ın karşısına da Meraş tercihi onlar adına felakete yol açabilir :D Topu oyuna sürerken yiyeceğimiz baskıyı kırabilir/dayanabilirsek maç bizimdir.

Ben yazsam 11 i aynısını yazardım. Moskova maçını değiştiren kadro bu. Eğer oyuncular Avrupa’daki gibi oynarsa yenileceğimizi sanmıyorum. Eğer sabırlı oynar baskıyı kırabilirsek özellikle maçın son çeyreğinde ciddi pozisyonlar bulacağımızı düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maça Mostafa Mohamed ile başlayıp duruma göre Diagne oynasa sanki daha iyi olur gibi. Beşiktaş muhtemelen ilk bölümde full baskı yapacak, Diagne ileride ne şekilde rol alacak acaba. Keza Morutan da öyle, ritmini 90 dakikaya yayamıyor henüz. Barış veya Babel olabilirdi ama görmek lazım tabi.

Nsakala-Rıdvan-Umut; üçünü toplasan bir solbek çıkmaz. Benim de beğenmeyip eleştirdiğim PVA ve Ömer' e biraz haksızlık ediyor olabiliriz...

Dünya futbolunda iyisini bulmanın en zor olduğu bir mevkii solbektir ve bizim dört büyüklerin hiçbirisi orayı halledebilmiş değil. Uzun süredir lige ilk defa bu kadar favori giren TS da Abdullah Hoca, oyun zekası facia seviyesindeki İsmail Köybaşı' yı transfer ettirdi yahu!..

18’de alt yapı oyuncusu mecburi miydi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cagne yediği haksız kırmızının intikamını alacaktir

Nelsson aman….

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt