Beşiktaş Maçı ilk 11'imiz Belli Oldu!

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Vida, Umut, Atiba, Can, Ghezzal, Teixeira, Kenan, Güven

Hadi aslanlar

şunların içinden geçin artık. yedi düvelden duyulsun

Kim ipler BJK maçını yahu. Barcelona'yı eleme fırsatı gelmişken sokayım BJK'ye.

beknaz baran hic oynamamıs takımda oynayıpta farklı yenılsek bi ton laf yer hoca
2 genç oynadı diye fark yiyeceksek kendi evimizde kapatalım kulübü gidelim tamamen u19 demedim zaten yanlıs anlasıldı yedek ağırlıklı ve 1 2 u19 oyuncusuyla çıkabilirdik neyse yapacak birşey yok umarım bir sakatlık çıkmadan galip geliriz

barca maçı provası için güzel 11,bu 11 sonuçta omar dışında barca maçı ikinci yarısı oyuna girecek oyuncular var.yani demek istediğim bu 11 de ki oyuncular barça maçındada olacak kısmetse ,buyüzden güzel 11

Kısmen rotasyon yapılabilirdi. Kadroya bile alınmayan BAY ve Halil kullanılabilirdi. Keza Morutan, Erick, Ömer, hatta mesela Marcao yerine Semih bile düşünülebilirdi...

Hocaya da hak veriyorum, saçma argümanlarla kariyerine bunca laf edilirken, ilk derbi maçına en iyi olduğunu düşündüğü 11 le çıkması doğaldır...

50 yaşındaki atibaya da ortasahayı verirseniz size yazıklar olsun

Hoca geçiş oynatmayıp gene berkan ön alan baskısı falan filan kale önünde pasla çıkalım falan bu zıkkımları yaparsan ağır söverim olmuyor işte zorlamayın la şu haltı daha.

Ömer Bayram denen futbol fakirini oynatmadigin için mütesekkirim hocam

Rotasyondaki oyuncular hemen hemen şekillendi gibi. Oyuncular üzerindeki baskıyı azaltacak bir hamle.

Mühim maç. Avantajliyiz. Sadece Boey olabilirdi onu da rotasyona sokmuş sanirim sorun değil. Net skorla kazaniriz Emre Kılınç Feghouli Kerem üçlüsüne ciddi güveniyorum

Babel dışında rotasyon yok. Hadi hayırlısı bakalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt