Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Taraftar desteyi ile maçı alacağımızı düşünüyorum. Dün baskette ne yaptıysak bugün futbolda yapacağız. Kükremeye az kaldı.

Barışın yetenekleri çok kısıtlı ya ben hiç beğenmiyorum o adamı dümdüz geçmeye çalışıyor hep, Keremde rezalet uzun süredir iki ucu boklu değnek. 4-3-1-2 gibi bir diziliş deneseydik keşke zorla olmayan kanatlarla oynamaya çalışıyoruz.

Hala boey'i kesmemiş , boeyden ne gördün de hala oynatiyrosun. Bunun sabriden ne fazlasi var elinde OL kaptani adam var hala boeyi oynatiyorsun

Ay Tahsin geliyorlar soldan soldan."

-Galatasaray Yakası.

Kaleci kontenjanını Okan Kocuk'tan yana kullanmadığı takdirde üç yerli sorununu ara transfer dönemine kadar sürer.
Ara transferde kimi alacaksın?..Okay-Onur-Umut-Talha-Halil beğenilmiyordu, başka da aklıma gelen biri yok şu an için.İşin ilginç yanı, takım formasyonuna uymayacağı baştan belli olan Mertens veteranınının 4 milyon maaşla transferini adeta ağızlarının suyu akarak alkişladı aynı kişiler...

Ara transferde kimi alacaksın?..Okay-Onur-Umut-Talha-Halil beğenilmiyordu, başka da aklıma gelen biri yok şu an için.İşin ilginç yanı, takım formasyonuna uymayacağı baştan belli olan Mertens veteranınının 4 milyon maaşla transferini adeta ağızlarının suyu akarak alkişladı aynı kişiler...

Ridvan veya Cengizi kiralamak mantikli olabilir. Daha iyisini zaten bulamayiz

Adam sezon başından beri büyük sürpriz patlama yaptı resmen.. en iyilerden biri şuan..
Asist yok gol yok isabetli orta yok beygir gibi koşu var. Topçu değil herif atletik altı üstü, Atletligi ile top kapıyor. Duboisin tirnagi etmez

Basimiza dani alves ettiler bu yeteneksizi

Sadece emre tasdemirden supheliyim bizi zora dusururse biteriz. Kazim oynamaliydi

Geri
Üst Alt