Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Ali Turap da yok. O da sakatlandı kesin. Yoksa bu savunma kıtlığında kadroda olurdu. Sol stoper, sol bek ve orta saha yedeği Berkan. Skandala bak yaw. Kaan'a bir şey olsa sol stopere geçirip Davinson'u sağ beke çekeceği için sağ bekle birlikte 4 bölgeyi birden yedekliyor aslında

Ali Turap da yok. O da sakatlandı kesin. Yoksa bu savunma kıtlığında kadroda olurdu. Sol stoper, sol bek ve orta saha yedeği Berkan. Skandala bak yaw. Kaan'a bir şey olsa sol stopere geçirip Davinson'u sağ beke çekeceği için 4 bölgeyi birden yedekliyor
bisiler yapmak gerek forumda

Bu kadar eksik olacagini tahmin etmemistim.

Abdulkerim yok ama yedeklerde Zaha ve Sergio'da yok.

Okan hocaya apoyu soracaklar ve adım gibi eminim son antrenmanda agri hissettiği için kadroya almadık diyecek.

Sezon başında ne kadro kuruyorduk transfer sezonu bitince. Şimdi yedeklerden oyuna atacak adam yok.

Apo sakat filan değildir. Sakat başka şeyler oluyor takimda

Bana da sanki öyle geliyor
Belki yine maaş mevzularıdır ve belli bir grup kazan kaldırıyor olabilir
Şüphrelendiklerim de sakatım diye şu maç kulübeye bile oturmayanlar olabilir

Sezon sonu Ziyech başta olmak üzere verimsiz adamların hepsini göndermek lazım

Bence de Kaan sağbekte sırıtıyor da kim oynasın onun yerine sorusunun cevabı tam bir boş küme olduğu için bir şey diyemiyorum.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Davinson’u sağ bek de Nelsson, Apo’yu stoperde tercih edebilirdim. Sağlam olsa Kaan haklısın da son haftalarda bizi mahvetti. İki kupadan da elenmemizin en büyük sebebi oldu.

Bu kadar vefakar ve özellikle CL performansıyka taraftarın gönlünde taht kurmuş bir oyuncunun formsuz ve sakatken ısrarı taraftarın önüne atmak oluyor. Bazen fazla ısrar ters tepiyor. Göreceğiz

Geri
Üst Alt